Shkarkoni sfondet e WWDC 2016

Nëse ju pëlqejnë sfondet kryesore që Apple ofron çdo vit. atëherë ju lëmë ato të kësaj WWDC 2016 të ardhshme

Apple ndalon nënshkrimin e iOS 9.3

Apple sapo ka ndaluar nënshkrimin e iOS 9.3, kështu që nëse keni një problem me pajisjen tuaj dhe duhet ta riktheni atë, mund ta bëni vetëm në iOS 9.3.1

Koncepti i ri i iOS 10

Ne ju tregojmë një koncept të ri të iOS 10 në të cilin mund të shohim disa nga funksionet që shumë përdorues kanë pritur në iOS.

Apple mbush dyzet vjeç: 1986 - 1996

Midis 1986 dhe 1996 Apple ishte në një pikë delikate, kompania ra në tregun e aksioneve dhe gjithçka tregoi falimentimin e saj. Ne ju tregojmë historinë.