ASICS blen Runkeeper

Në fund, të gjitha kompanitë që kanë zhvilluar aplikacione për të kontrolluar aktivitetin tonë sportiv janë bërë pjesë e ...

Gëzoni 5000 filma falas nga iPad-i juaj

Shijoni nga Archive.org më shumë se 5000 filma të shkëlqyeshëm nga historia e kinemasë plotësisht falas dhe me mundësinë e shikimit të tyre nga iPad-i ynë.