Gjestet e reja që sjell iOS 9

Apple prezanton gjeste të reja në secilin version të sistemit të saj operativ. Këtu do të shpjegojmë se cilat janë gjestet e reja të prezantuara në iOS 9.

Origjina siriane e Apple

Ne kalojmë mbi historinë e origjinës Siriane të themeluesit të Apple Steve Jobs, një origjinë Siriane që duhet të na bëjë të mendojmë për dramën humanitare Siriane.

Krimbat 4

Worms 4, së shpejti në AppStore

Skuadra 17 fillon këstin e katërt të sagës së saj të krimbave luftëtarë, Worms 4, në AppStore për të shijuar më nostalgjikët dhe luftëtarët.

Lufta Balloon

Nintendo depërton në AppStore

Balloon Fight, një klasik i Nintendo, depërton në AppStore në formën e një aplikacioni të zhvilluar nga palë të treta, pa pagesë dhe pa reklama.

USB C

Sa zgjat lidhësi Lightning?

Arsyet pse Apple do të ndalojë së përdoruri lidhësin Rrufeja në iPhone dhe iPad për të vënë bast në USB-C të ri tashmë të disponueshëm në MacBook 2015.

iphone6-aksion

IPhone tjetër do të quhet iPhone 7

IPhone tjetër, që pritet të mbërrijë në shtator, mund të quhet iPhone 7 në vend të iPhone 6s për shkak të lajmeve të rëndësishme të pajisjeve.

VLC për iOS

VLC për iOS kthehet në App Store

VLC kthehet në App Store pasi u zhduk pa lënë gjurmë për shkak të mungesës së suksesit, shpresojmë që lojtari më i famshëm të pritet mirë këtë herë.

iOS 9

Çfarë të presësh nga iOS 9?

Përpilimi i thashethemeve, peticioneve kolektive dhe peticioneve personale të drejtuara për iOS 9, sistemi tjetër operativ celular nga Apple.

TouchID

TouchID mund të mashtrohet

Një ekip prej 2 personash arrin të mashtrojë sensorin TouchID të Apple dhe iPhone 5s, 6 dhe 6 Plus të tij në vetëm 15 minuta dhe pa harxhuar shumë para.

A po kopjon Microsoft Apple?

Ne analizojmë rrugën e re që po ndjek Microsoft që nga prezantimi i Windows 10 dhe ngjashmëritë e tij me Apple.