Apple punon në një rast baterie pa Rrufe

Apple është ende e vendosur në përputhje me të gjitha thashethemet për të lëshuar një iPhone pa një lidhës Rrufeja në një periudhë afatmesme, për të cilin po punon tani e tutje

Tastierë kristali

Çelësa qelqi për Mac?

Apple merr një patentë në lidhje me çelësat e xhamit. A mund ta përdorni ndonjëherë këtë material për të krijuar një tastierë?

Daily - Një iPhone pa karikues?

Ne flasim për mundësinë që Apple të mos përfshijë një karikues në kutinë e iPhone 12 të ardhshëm, i cili po gjeneron një polemikë të madhe.

Unc0ver 5.0, arrin Jailbreak për iOS 13.5

Komuniteti i Jailbreak vazhdon të vërë bast të fortë dhe ka nisur Jailbreak për iOS 13.5, ne do t'ju tregojmë të gjitha lajmet, a jeni duke bërë akoma Jailbreak?