Spotify shton kohëmatësin e gjumit në iOS

Tani Spotify vazhdon me zhvillimin e tij duke na lejuar të aktivizojmë një kohëmatës të gjumit, ideal për të dëgjuar podcast dhe lloje të tjera të përmbajtjes së ngjashme.

Daily - Apple këndon "Mea culpa"

iOS 13 ka një reputacion shumë të keq mes përdoruesve dhe zhvilluesve, duke shkaktuar shumë dhimbje koke për të gjithë me defekte ...

Çdo ditë - HomeKit

HomeKit, platforma demotike e Apple, tani është 5 vjeç. Shfrytëzojmë rastin të flasim për funksionimin e tij, ...

Spotify

Spotify arrin 113 milion abonentë

Numri i abonentëve të njoftuar nga Spotify, ku ata pretendojnë të kenë 113 milion abonentë, lejon kompaninë të rrisë çmimin e saj me 16%

Daily - Notch Bekuar

Kur siguria e pajisjeve tona duhet të jetë maksimale, duket se tani hyjnë në lojë kritere të tjera më të rëndësishme, siç është estetika e tyre.

Daily - Le të flasim për bateritë

Në Dailky e sotme ne flasim për ngarkimin e shpejtë, ngarkimin pa tel, ngarkimin e optimizuar të iOS 13 ... gjithçka në lidhje me baterinë e iPhone tonë

Apple lançon iPad-in e ri 10,2-inç

Ne ju tregojmë të gjitha lajmet në lidhje me iPad-in e ri 10,2-inç të krijuar për të përfituar sa më shumë nga sistemi i ri operativ iPadOS.