WhatsApp azhurnohet dhe mbështet Face ID

WhatsApp tashmë ju lejon të përdorni FaceID për të hyrë në aplikacion. Ne shpjegojmë se si ta aktivizoni këtë funksion në mënyrë që askush të mos i shohë porositë tuaja pa leje

Podcast 10 × 12: Miq apo Armiq?

Këtë javë biseduam për marrëdhëniet e stuhishme midis kompanive të mëdha të teknologjisë, tani miq të ngushtë dhe në disa muaj armiq të urryer.