Ose ju i pranoni kushtet e reja WhatsApp ose ju mbaron WhatsApp

 

WhatsApp

Jo më shumë se një muaj më parë që të gjitha mediat i bënë jehonë kësaj WhatsApp azhurnoi termat dhe kushtet e tij dhe na paralajmëroi se do të fillonte të ndante numrin tonë të telefonit dhe lidhjet tona Me Facebook, një azhurnim i kushteve për të cilin ju paralajmëruam, nuk mund të pranonit duke mos rënë dakord që djemtë nga shërbimi më i famshëm i mesazheve të ndajnë të dhënat tuaja me kompaninë që u kujdes për ta, ose më mirë të blinin shërbimin e tyre, Facebook.

Asgjë nuk është falas, kjo duhet të jetë e qartë, dhe ka shumë kompani që bëjnë një biznes të shkëlqyeshëm me aplikacione dhe shërbime falas në këmbim të ndarjes së të gjitha të dhënave tona, biznesit të shkëlqyeshëm të të dhënave ... Kushtet dhe kushtet që djemtë e WhatsApp mund të anulohen , po, ose më mirë të shtyhet ... Dhe tani ka shumë përdorues që po marrin një njoftim të ri: ose i pranoni termat dhe kushtet e reja (ndani të dhënat tuaja me Facebook) ose ndërpritni përdorimin e WhatsApp.

termat-whatsapp

Dhe siç mund ta shihni në imazhin e mëparshëm, nuk ka më mundësi. Nëse jeni një nga ata që e kanë shtyrë këtë pranim të kushteve, ky mesazh i ri nuk do të vonojë të shfaqet kur të hapni WhatsApp. Më e mira është se kësaj here nuk do të jeni në gjendje të shtyni pranimin, ose ju kaloni nëpër rrathë duke pranuar këto kushte të reja ose gjëja më e mirë që mund të bëni është të fshini aplikacionin WhatsApp. Ju nuk mund të përdorni WhatsApp pa pranuar kushtet.

Sigurisht, mos u dëshpëro, ka më shumë mundësi: Telegram, iMessage. Nëse filloni të kërkoni, së shpejti do të gjeni alternativa ndaj gjigandit të gjelbër. Sigurisht, ne duhet të marrim parasysh numrin e madh të përdoruesve të WhatsApp dhe në fund të fundit të kesh të gjitha kontaktet tona atje do të të bëjë të zgjedhësh një shërbim tjetër të mesazheve ose të përfundosh duke kaluar planet e errëta të Facebook ...


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

6 komente, lini tuajën

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

*

*

  1. Përgjegjës për të dhënat: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
  3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
  4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
  5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
  6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.

  1.   David dijo

    Epo, unë pranova ta ndaja duke na informuar, unë hyra sot dhe ende kisha mundësinë e mos pranimit të kushteve. Kështu që unë e kam të pakontrolluar atë mundësi dhe më ka paralajmëruar që nëse do ta bëja, nuk do të isha në gjendje ta aktivizoja përsëri. Unë e kam bërë atë dhe opsioni për ta aktivizuar përsëri është zhdukur në mënyrë efektive, por WhatsApp vazhdon të punojë.

    1.    Soneu dijo

      Përshëndetje, unë kam versionin WA 2.16.10 (jo më të fundit) në iPhone 6 iOS 9.2 dhe i thashë JO kushteve të reja një muaj më parë, kështu që duhet të kisha marrë tashmë njoftimin e dytë përfundimtar. Me atë që do të linte WA një herë e përgjithmonë. Por unë nuk e kam marrë atë dhe unë jam ende duke përdorur WA ... sa e çuditshme nuk është ajo? A i kam pranuar kushtet gabimisht?

      A po ju mbërrin ai njoftim përfundimtar? e njëjta gjë shfaqet në azhurnimin e fundit të aplikacionit.

      PS Aktualisht nuk e shoh mundësinë për të mos pranuar kushtet ose ndonjë tjetër.

  2.   Sem dijo

    Po në lidhje me mijëra përdorues që kanë WhatsApp por nuk kanë një llogari në Facebook ???

  3.   themi dijo

    Zgjidhja është e lehtë, çinstaloni aplikacionin facebook dhe futni në facebook përmes shfletuesit

  4.   IOS 5 Përgjithmonë dijo

    Ummmm në rregull, nuk pranoj

  5.   Kardenat Miko dijo

    Unë kam një pyetje tjetër të madhe.
    Kur pata iPhone tim të parë (iPhone 3GS) bleva aplikacionin WhatsApp dhe më kushtoi 0,99 €. A mund të të lënë pa shërbim? Unë e kuptoj që ata nuk munden nëse nuk po e përdorni aplikacionin falas. Jo