Si të transferoni fotot nga iPhone në kompjuter

iPhone plot

Lëshimi i iPhone 7 ishte fundi i pajisjeve që kompania nisi me 16 GB, një hapësirë ​​magazinimi që nuk linte pothuajse asnjë hapësirë ​​manovrimi për përdoruesit që blenë këtë model. Për fat të mirë, të gjitha modelet që Apple ofron, si në gamën e iPhone ashtu edhe në atë të iPad-it ofrojnë 32 GB hapësirë ​​ruajtëse, hapësirë ​​me të cilën mund të bëjmë shumë më tepër sesa me gjysmën e hapësirës, ​​hapësirë ​​që nuk ishte kurrë reale sepse dikur zbritja e hapësirës që sistemi operativ zë mezi na mbetën pak më shumë se 11 GB.

Ndërsa përdorim pajisjen tonë, ose duke instaluar aplikacione ose duke regjistruar video dhe duke bërë fotografi, hapësira zvogëlohet në mënyrë që të detyrohemi ta lidhim atë me kompjuterin tonë, ose PC ose Mac për të zbrazur pajisjen dhe, rastësisht, rezervoni fotot dhe video që kemi bërë deri më tani. Kur lidhim iPhone, iPad ose iPod touch me kompjuterin tonë, duhet të kemi parasysh se metodat për të nxjerrë përmbajtjen që kemi ruajtur janë të ndryshme në të dy sistemet operative, duke marrë gjithnjë të njëjtin rezultat në fund.

Metodat për transferimin e fotove nga iPhone në Mac

Fotografitë për Mac

Tenorshare iCareFone

iCareFone është një nga programet më të plotë për të cilin mund të gjejmë sot nxjerrni imazhet dhe videot nga iPhone, iPad ose iPod touchNëse nuk duam ta komplikojmë jetën tonë me opsionet e ndryshme që na ofron macOS si në vendlindje, ashtu edhe me Windows, me metoda shumë komplekse dhe jo shumë intuitive.

Zgjidhja që na ofron Tenorshare iCareFone na lejon përveç transferoni me shpejtësi imazhet dhe videot tona nga një pajisje iOS në një kompjuter, mundësia për të kaluar këtë lloj përmbajtje nga iTunes në pajisjen tonë ose anasjelltas, edhe pse në atë artikull ne do të përqendrohemi në opsionin e parë që kam diskutuar.

Kaloni fotografitë e iPhone, iPad ose iPod touch me programin Tenorshare iCareFone është një proces shumë i thjeshtë dhe i shpejtë, proces që e detajojmë më poshtë.

Transferoni foto nga iPhone në kompjuter iCareFone

Së pari, pasi të kemi hapur aplikacionin, duhet lidhni iPhone, iPad ose iPod touch me kompjuterin tonë. Nëse në ekranin e pajisjes, na pyetni nëse duam t'i japim leje kompjuterit në mënyrë që ai të mund të ketë qasje në përmbajtjen e tij, klikoni në Trust, pasi përndryshe, pajisja nuk do të jetë në gjendje të lidhet me kompjuterin, dhe për këtë arsye aplikacion që do të përdorim.

Tjetra, klikoni në opsionin Eksportoni fotot me një klik në PC. Në këtë kohë, aplikacioni do të eksportojë të gjitha imazhet dhe videot që kemi ruajtur në iPhone, iPad ose iPod touch, pa pasur nevojë të zgjedhim se cilat imazhe duam të eksportojmë.

Transferoni foto nga iPhone në kompjuter iCareFone

Pasi të ketë mbaruar procesi, automatikisht do të hapet një dritare e re do të shfaqet dosja ku ndodhen të gjitha imazhet që kemi nxjerrë nga pajisja jonë. Tjetra, ne duhet të vazhdojmë në përputhje me nevojat tona: t'i ndajmë me miqtë tanë, të kopjojnë në një hard disk të jashtëm për të pasur një rezervë ...

Kapërce vetëm imazhet e zgjedhura

Transferoni foto nga iPhone në kompjuter iCareFone

Metoda e mëparshme nuk është e vetmja që na ofron iCareFone, pasi përveç kësaj, ne gjithashtu mundemi kopjoni një numër të kufizuar të imazheve nga iPhone në kompjuterin tuaj. Për ta bërë këtë, duhet të klikojmë në ikonën e dytë që është në fund të aplikacionit dhe që përfaqëson një imazh.

Transferoni foto nga iPhone në kompjuter iCareFone

Tjetra, në kolonën e majtë, zgjedhim Fotografitë në mënyrë që në kolonën e djathtë të shfaqen të gjitha fotot e ruajtura në pajisje. Në hapin tjetër ne duhet të zgjidhni një nga një, imazhet që duam të nxjerrim nga iPhone-i ynë dhe të klikojmë në butonin Të eksportosh. Më në fund duhet zgjidhni në cilin drejtori ne duam të ruajmë imazhet që do të nxjerrim nga iPhone-i ynë.

Tenorshare iCareFone është në dispozicion për të dy Windows si për macOS.

Fotografitë e aplikimit

Fotografitë nga iPhone në Mac me aplikacionin Fotografitë

Apple është përpjekur ta bëjë këtë detyrë sa më të lehtë që të jetë e mundur duke integruar aplikacionin Photos në sistemin operativ, një aplikacion që është përgjegjës për hyrjen në pajisjen tonë dhe nxjerrni përmbajtjen në imazhe dhe video që kemi krijuar  kopjimi i tij në aplikacion në një mënyrë që shumë përdorues mund ta konsiderojnë qesharake, pasi fizikisht nuk na jep akses në të gjitha skedarët për të qenë në gjendje t'i kopjoni, zhvendosni ose fshini ato sipas përparësive tona. Ne do ta zgjidhim këtë problem pak më vonë.

Në një mënyrë vendase, sa herë që lidhim iPhone, iPad ose iPod touch me Mac, hapet automatikisht aplikacioni Photos, duke treguar fotot më të fundit që kemi bërë së bashku me videot më të fundit. Për të nxjerrë imazhet që duam të ruajmë në mënyrë të pavarur ose që ruhen automatikisht në aplikacion, duhet t'i zgjedhim dhe më pas të shtypim butonin Import zgjedhja (1), e vendosur në pjesën e sipërme të djathtë të aplikacionit. Për më tepër, nëse nga rruga duam që ato të fshihen pasi t'i kemi transferuar në Mac-in tonë, duhet të zgjedhim kutinë Fshi artikujt pas importit (2).

Mund të zgjedhim edhe opsionin Import i ri (3), në mënyrë që aplikacioni Photos i Mac-së tonë, automatikisht të marrë përsipër shkarkimin e të gjitha fotografive që kemi marrë në pajisjen tonë që nga hera e fundit kur e kemi lidhur atë. Nëse nuk e kemi lidhur kurrë me aplikacionin Fotografitë, aplikacioni do të importojë të gjitha fotot dhe videot e disponueshme në iPhone, iPad ose iPod touch.

Për të lehtësuar këtë detyrë Ne mund të shkojmë te seksioni i albumeve (4), i vendosur në kolonën e djathtë, ku do të gjeni të gjitha albumet e ndryshme që ka krijuar aplikacioni (Njerëz, Vende, Selfie ...) dhe ato që kemi mundur të krijojmë në pajisje

Kur të përfundojë procesi i importit, të gjitha imazhet do të shfaqen në seksionin Albumet nën titullin Importi i Fundit. Sapo të ndërpresim përdorimin e aplikacionit dhe ta mbyllim atë, automatikisht aplikacioni do të fillojë të klasifikojë imazhet sipas njerëzve, vendeve, videove, pamjeve të ekranit ... (5).

Ku ruhen fotot që ne importojmë në aplikacionin Fotografitë në Mac-in tonë?

Si të transferoni fotot nga iPhone në kompjuter

Epo, tani ne kemi fotot dhe videot në Mac-në tonë brenda aplikacionit Photos, por Ku kane qene ata Për të hyrë në fotot dhe videot që kemi nxjerrë nga iPhone, iPad ose iPod touch, duhet të shkojmë te Finder dhe të klikojmë në Images dhe mos ta vendosim në seksionin e duhur, pikërisht sipër Biblioteka e fotove .biblioteka dhe klikoni në butonin e djathtë dhe zgjidhni Trego përmbajtjen e paketës. Në dritaren e re që do të shfaqet, ne do të gjejmë fotot tona brenda direktorisë Masters, të klasifikuara sipas viteve dhe muajve.

Regjistrimi i imazhit në Mac

Pamja e ekranit

Aplikacioni Image Capture jo vetëm që na lejon të nxjerrim imazhe dhe video nga pajisja jonë, por gjithashtu na lejon të marrim imazhe nga kamerat, kamerat video ose pajisjet e skanimit që janë të lidhura me Mac. Ky aplikacion mungon në bazën e MacOS, kështu që ne duhet të përdorim atë përmes Launchpad> Other.

Si të transferoni fotot nga iPhone në kompjuter

Pasi të ekzekutojmë aplikacionin, duhet të presim disa sekonda derisa të funksionojë Mac-u ynë njohin pajisjen tonë në mënyrë që të kenë qasje në foto dhe video që ne kemi ruajtur në të dhe kështu të jemi në gjendje t'i nxjerrim ato. Për ta bërë këtë, ne thjesht duhet t'i zgjedhim dhe t'i tërheqim në dosjen ku duam të ruajmë një kopje të të gjithë tyre.

edhe ne mund të zgjedhim direktorinë e destinacionit dhe të klikojmë në butonin Import all, nëse ajo që duam është të nxjerrim të gjitha imazhet dhe videot nga pajisja jonë. Pasi të kemi bërë kopjen e fotove dhe videove, mund të vazhdojmë t'i fshijmë ato drejtpërdrejt ose t'i tërheqim drejtpërdrejt në plehra në Mac-in tonë.

iTunes

iTunes për të transferuar foto nga iPhone në mac

për fat të keq iTunes nuk është dizenjuar në mënyrë që të mund të nxjerrim imazhet nga pajisja jonë, diçka e vështirë për t’u kuptuar dhe që na detyron të përdorim aplikime të palëve të treta ose metoda disi më të komplikuara, veçanërisht nëse nuk përdorim Mac. Me iTunes e vetmja gjë që mund të bëjmë është të ruajmë një kopje rezervë të të gjithë pajisjes sonë dhe më vonë nxjerrja e imazheve me një aplikacion tjetër, një proces që është shumë i ndërlikuar pasi kërkon instalimin e një aplikacioni posaçërisht për këtë dhe që nuk do ta përmendim në këtë artikull.

Ne gjithashtu mund të përdorim iFoto ose Aperture, siç tregon itunes, por të dyja aplikacionet nuk mbështeten më nga Apple, kështu që ne nuk do t'i konsiderojmë në këtë artikull si mundësi të disponueshme. iTunes na lejon të kopjojmë foto dhe video nga Mac-u ynë në pajisje. Për ta bërë këtë, ne thjesht duhet të zgjedhim dosjet ku ndodhen imazhet që duam të transferojmë dhe sinkronizojmë pajisjen.

iMazing

iMazing

Në rastet e mëparshme kemi folur për iMazing, një alternativë ndaj iTunes me të cilën jo vetëm mund të nxjerrim imazhet tona, por edhe tNe gjithashtu mund të shtojmë ose fshijmë libra, muzikë, shënime përveç kryerjes së procedurave të ndryshme me të. Për të qenë në gjendje të nxjerrim imazhet ose videot tona të preferuara, ne thjesht duhet ta lidhim pajisjen tonë me Mac, të instalojmë aplikacionin dhe të shkojmë në terminalin tonë, i vendosur në kolonën e djathtë.

Tjetra, klikoni në Kamera në mënyrë që ajo automatikisht albumet e ndryshme që kemi krijuar fillojnë të shfaqen. Klikoni dy herë në albumin nga i cili duam të nxjerrim imazhet, zgjidhni ato dhe klikoni në Export, që ndodhet në këndin e poshtëm të djathtë të aplikacionit.
Tani thjesht duhet të zgjedhim direktorinë ku duam të ruajmë fotot dhe të klikojmë në Zgjidhni. Imazhet dhe videot e zgjedhura do të fillojnë të shkarkohen në Mac-in tonë.

Pasi të kemi eksportuar fotot e zgjedhura, ne shkojmë në këndin e poshtëm të djathtë dhe klikojmë në Fshi, për të fshini imazhet që kemi kopjuar në Mac-in tonë nga iPhone dhe kështu të jetë në gjendje të rimarrë hapësirën në pajisjen tonë. iMazing ka një çmim prej 39,99 € dhe është i disponueshëm si për PC ashtu edhe për Mac. Versioni provë kufizon numrin e fotografive dhe videove për t'u importuar në 50 në secilën sesion, kështu që mund ta shkarkoni filmin tuaj në disa seanca me versionin provë.

iFunbox

iFunbox - Si të transferoni fotot nga iPhone në kompjuter

Kjo app gjithmonë ka qenë në lidhje me përdoruesit e jailbreak, por jo vetëm që na ndihmon të instalojmë ose fshijmë skedarë .ipa. Me iFunbox, një aplikacion falas, ne mundemi, ashtu si me iMazing, të nxjerrim të gjitha imazhet që kemi ruajtur në pajisjen tonë, shpejt dhe me lehtësi. Për ta bërë këtë, ne thjesht duhet të shkojmë te Kamera dhe të zgjedhim të gjitha imazhet që duam të nxjerrim nga pajisja jonë. Pastaj shkojmë në menunë e sipërme dhe klikojmë në Kopjo në Mac.

Atëherë thjesht duhet të zgjedhim direktorinë ku duam të ruajmë fotot dhe videot tona dhe klikojmë në Zgjidhni. Për t'i fshirë ato, ne thjesht duhet të shtypim tastin fn + Delete dhe të konfirmojmë fshirjen e të gjitha imazheve që kemi zgjedhur në atë moment dhe që duhet t'i kemi tashmë të sigurt në Mac-in tonë.

Shkarkoni iFunbox falas.

iPhone Transferimi i të Dhënave - EaseUS MobiMover

Për alternativat nuk do të jetë, kjo është e qartë. Një aplikacion tjetër që na lejon të bëjmë plotësisht pa iTunes kur transferojmë foto nga iPhone në një kompjuter, qoftë PC ose Mac, është iPhone Data Transfer, një aplikacion që na lejon kopjoni të gjitha imazhet e ruajtura në iPhone, iPad ose iPod touch në një PC ose Mac në një mënyrë shumë të thjeshtë.

Me transferimin e të dhënave të iPhone, ne nuk mundemi vetëm nxjerrni imazhet nga pajisja jonë, por përveç kësaj, ajo gjithashtu na lejon të kopjojmë përmbajtje në iPhone, iPad ose iPod touch tonë nga një PC ose Mac përveç transferimit të përmbajtjes nga kompjuteri ynë në pajisjen tonë.

Si të transferoni fotot nga iPhone në kompjuter

Për të transferuar fotot nga iPhone në PC ose Mac dhe për të qenë në gjendje të bëjmë një kopje rezervë, duhet të zgjedhim opsionin Pajisja në Mac. Tjetra, ne duhet të lidhim iPhone, iPad ose iPod touch me kompjuterin në mënyrë që ai ta njohë atë dhe ne mund ta zgjedhim atë si një burim të dhënash.

Tjetra, ne zgjedhim opsionin e parë, Skulpturë dhe së fundmi, ne duhet të zgjedhim dosje destinacioni ku duam që të kopjohen imazhet që duam të nxjerrim nga iPhone-i ynë. Për të filluar procesin, duhet të shtypim tastin Transfer.

Në varësi të numrit të imazheve dhe videove, dhe madhësisë që zënë (sidomos këto të fundit), procesi mund të zgjasë pak a shumë, kështu që nëse nuk i kemi transferuar imazhet tona në PC për një kohë të gjatë, ne mund ta bëjmë më të lehtë.

Transferimi i të dhënave iPhone është në dispozicion për Windows, si dhe Mac.

Si të transferoni fotot nga iPhone në Windows

Kur bëhet fjalë për nxjerrjen e të gjitha imazheve ose videove që kemi ruajtur në PC tonë, nëse jemi njohur me sistemin e skedarëve Windows, ka të ngjarë që metoda më e thjeshtë është ajo që kemi përdorur gjatë gjithë jetës sonë për të qenë në gjendje të konsultohemi dhe / ose nxjerrjen e tyre. skedarët që ne kemi ruajtur në një kartë SD, një USB, një aparat fotografik dixhital, hard disk

iTunes

iTunes - Si të transferoni fotot nga iPhone në kompjuter

Fatkeqësisht aplikacioni iTunes, me të cilin mund të menaxhojmë se cilat aplikacione instalojmë në pajisjen tonë, si dhe video, muzikë, libra dhe fotografi nuk na lejon të nxjerrim imazhet në versionin Windows, si versioni Mac, kështu që ne jemi të detyruar të përdorim alternativa të tjera jozyrtare. Sigurisht, është e domosdoshme që ajo të instalohet në PC-në tonë për të qenë në gjendje të hyni direkt në pajisje për të qenë në gjendje të nxjerrni imazhet me mjete të tjera.

Metoda tradicionale

Si të transferoni fotot nga iPhone në PC Windows

Nëse jemi mësuar me sistemin e skedarëve dhe për ne kopjimi dhe ngjitja e skedarëve është rendi i ditës, metoda më e lehtë për të nxjerrë imazhe nga iPhone, iPad ose iPod touch është përmes Windows explorer file. Kërkesa e vetme për të qenë në gjendje të merrni imazhet në këtë mënyrë është të keni të instaluar iTunes që mund ta shkarkoni përmes lidhjes vijuese.

Pasi të kemi lidhur pajisjen tonë me Windows PC, ne shkojmë te disku që do të shfaqet në My Computer. Tjetra, ne thjesht duhet të drejtohemi në dosje të ndryshme, me emra që nuk na tregojnë se cila mund të jetë përmbajtja e tyre, zgjidhni të gjitha imazhet, prerë ato dhe ngjitur ato në direktorinë në PC tonë, ku ne duam të ruajtur ato.

Mbani në mend se çdo herë që kalojmë 1.000 fotografi në pajisjen tonë, krijohet një direktori e re për t'i ruajtur ato, kështu që ne duhet të kontrollojmë të gjithë dosjet për t'u siguruar që kemi nxjerrë të gjitha fotografitë që do të kishim bërë me iPhone, iPad ose iPod touch.

Duke shfletuar drejtoritë, ne gjithashtu do të gjejmë imazhe që kemi marrë përmes aplikacioneve të mesazheve, imazhe që nuk janë në të njëjtin direktori ku ruhen imazhet ose videot që ne bëjmë, kështu që nëse nuk duam t'i humbasim, është e përshtatshme t'i përfshijmë ato në nxjerrje.

Importo imazhe dhe video

Si të transferoni fotot nga iPhone në kompjuterin Windows

Ky është një opsion shumë i ngjashëm me atë të ofruar nga aplikacioni Capture Image në macOS. Ky funksion nuk është në dispozicion përmes menusë, Të paktën që nga mbërritja e Windows 10, kështu që për të hyrë në të duhet thjesht të shkojmë në njësinë që pajisja jonë ka krijuar dhe të klikojmë në butonin e djathtë të miut dhe të zgjedhim Import imazhe dhe video.

 • Atëherë do të fillojë lexoni të gjitha skedarët dhe videot që kemi ruajtur në pajisje dhe kjo mund të kopjohet në PC-në tonë Windows.
 • Në hapin tjetër ne zgjedhim direktorinë ku duam të ruajmë imazhet dhe videot tonapo, por para se të klikojmë Next, shkojmë te Me shume opsione.
 • Brenda kësaj menuje, ne mund të zgjedhim formatin në të cilin duam që fotografitë të ruhen në pajisjen tonë. Por, përveç kësaj, ne mundemi kontrolloni kutinë Fshi skedarët nga pajisja pas importit në mënyrë që automatikisht kur të përfundojë importi, videot dhe imazhet të fshihen nga iPhone, iPad ose iPod touch.
 • Për të përfunduar procesin, klikoni në tjetër dhe ne presim që procesi të përfundojë.

iMazing

Ashtu si në Mac, nëse nuk duam të përdorim opsionet e ofruara nga sistemi operativ vendas, siç është në këtë rast metoda tradicionale e menaxhimit të skedarëve, ne mund të përdorim këtë aplikacion, një aplikacion që na lejon të nxjerrim të gjitha imazhet e pajisjes sonë shpejt dhe me lehtësi. Për ta bërë këtë, ne duhet të lidhim iPhone-in tonë me PC, të hapim aplikacionin, zgjidhni Kamera në kolonën e djathtë për të shfaqur të gjitha imazhet dhe videot në dispozicion. Tjetra, kliko në eksport, e vendosur në këndin e poshtëm të djathtë dhe ne shkojmë në drejtorinë ku duam t'i ruajmë ato.

Pasi të ruhen në pajisjen tonë, ne mund të vazhdojmë t'i fshijmë ato direkt nga aplikacioni, përmes opsionit të vendosur në këndin e poshtëm të djathtë dhe që quhet Fshi. iMazing ka një çmim prej 39,99 €

iFunbox

iFunbox për Windows

La Aplikacioni falas iFunbox është alternativa më e mirë nëse nuk duam të përdorim aplikacione me pagesë të jetë në gjendje të shkarkojë përmbajtjen e pajisjes sonë të lëvizshme në Windows PC, pasi ajo është gjithashtu në përputhje me sistemin operativ Microsoft, jo vetëm me Mac. Për të vazhduar të shkarkoni përmbajtjen e imazheve dhe videove që kemi ruajtur në pajisjen tonë , ne do të vazhdojmë në të njëjtën mënyrë si me iMazing, pasi që, megjithëse ndërfaqja është e ndryshme, procesi është praktikisht i njëjtë.

 • Pasi të kemi shkarkuar dhe instaluar aplikacionin ne lidhim pajisjen tonë.
 • Kur aplikacioni e njeh atë, ai do të na tregojë në kolonën e djathtë të gjitha opsionet për të kopjuar nga ose në pajisje.
 • Klikoni në Fotografitë / Foto në mënyrë që të shfaqen të gjitha imazhet që kemi në iPhone, iPad dhe iPod touch, si dhe videot që kemi regjistruar me pajisjen tonë.
 • Ne zgjedhim imazhet që duam të shkarkojmë në pajisjen tonë dhe ne shkojmë në butonin Eksport / Kopjo në PC.
 • Pasi të jenë shkarkuar në PC tonë, ne thjesht duhet të klikojmë në butonin Fshi / Fshi për të fshirë të gjitha fotot nga pajisja jonë.

Si të transferoni fotot nga iPhone në cloud

Megjithëse në shumicën e rasteve është më mirë të kopjoni të gjitha imazhet tona në një PC ose Mac për t'i ruajtur më vonë në një hard disk të jashtëm, jo ​​të gjithë përdoruesit përdorin PC ose Mac. Othershtë ndryshe nga ruajtja e të gjitha imazheve dhe videove tuaja në re dhe kur skedarët duhet të shkojnë në renë e përdorur dhe të shkarkojnë përmbajtjen e tyre. Në të vërtetë Shërbimi më i mirë, përveç falas, i disponueshëm për këtë lloj detyre gjendet në Google Photos, meqenëse na ofron hapësirë ​​të pakufizuar për ruajtje të fotografive me rezolucion më të vogël se 12 mpx dhe video me rezolucion Full HD. Gjithçka që tejkalon atje, ne mund t'i ruajmë ato, por hapësira e zënë do të zbritet nga ajo që kemi kontraktuar.

Fotografitë e Google

Fotografitë e Google

Edhe pse mund të duket e çuditshme që me një aplikacion ne mund të kemi pranë imazhet tona të preferuara dhe të marrim hapësirë ​​shtesë në pajisjen tonë, është kështu. Google Photos na lejon të ruajmë një kopje të të gjitha videove dhe imazheve që kapim me iPhone-in tonë në re. Kur të na mungojë hapësira, aplikacioni do të na ofrojë mundësinë e fshirjes së imazheve dhe videove që janë ruajtur tashmë në renë e Google.

Mbani në mend se sa herë që lidheni me një rrjet Wi-Fi (edhe pse mund ta bëni edhe përmes 4G, megjithëse nuk rekomandohet) Fotografitë e Google kopjojnë të gjitha imazhet dhe videot që i kemi bërë reve dhe se ata nuk ishin në të, kështu që procesi i fshirjes së pajisjes sonë është plotësisht i sigurt.

icloud

icloud

Për disa vjet, djemtë e Cupertino filluan ofrojnë plane të reja magazinimi, plane që shkojnë deri në 2 TB dhe në të cilin mund të ruajmë praktikisht gjithçka, pasi që nuk është më një shërbim ruajtje i ndryshëm nga ai i zakonshmi, megjithëse ende ka veçoritë e tij.

Cloud Amazon

Amazon CloudDrive

Të gjithë klientët e Amazon Premium kanë në dispozicion një plan ruajtjeje të pakufizuar në renë Amazon, një shërbim që na lejon të ruajmë sa më shumë video sa imazhe të pajisjes sonë që duam në rezolucionin e tyre origjinal dhe pa pasur ndonjë shtypje të vogël. Nëse jeni përdorues i këtij shërbimi, ky opsion mund të jetë më i rekomanduari për nevojat tuaja të hapësirës, ​​qofshin ato specifike apo të vazhdueshme me kalimin e kohës.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Një koment, lëre tuajën

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

*

*

 1. Përgjegjës për të dhënat: AB Internet Networks 2008 SL
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.

 1.   Sara dijo

  Kohët e fundit gjeta një program shumë të dobishëm për të menaxhuar fotot e iPhone - CopyTrans Photo!