Ata zbulojnë një metodë për të fshirë një llogari iCloud pa një fjalëkalim

icloud-1

Për herë të parë kemi dëgjuar për iCloud në vitin 2011. Që atëherë çdo vit Apple ka shtuar funksione të reja për ta bërë atë një mundësi pothuajse thelbësore për të gjithë përdoruesit e produkteve të Apple, qofshin pajisje të lëvizshme apo kompjuterë. Ishte Steve Jobs ai që, muaj para vdekjes së tij, prezantoi iCloud që do të vinte dorë për dore me iOS 5 dhe na lejoi të kishim të njëjtin informacion në të gjitha pajisjet e Apple, të tilla si kontakte, kalendar, dokumente cloud, Mail.

Sipas fjalëve të Steve Jobs kur prezantoi iCloud në Konferencën e Zhvilluesve 2011:

Sot është një problem real dhe shumë zhgënjyes që të mbani të gjithë informacionin dhe përmbajtjen tuaj të azhurnuar në të gjitha pajisjet tuaja. iCloud i mban të azhurnuara informacionin dhe përmbajtjen tuaj të rëndësishme në të gjitha pajisjet tuaja. E gjithë kjo ndodh automatikisht dhe pa kabllo, dhe meqenëse është e integruar në aplikacionet tona, ju as nuk duhet të mendoni për këtë, funksionon thjesht.

Çfarë është kyçja e aktivizimit?

aktivizim-bllokim

Me ardhjen e iOS 7, Apple zgjeroi funksionalitetin e iCloud duke shtuar një mundësi që na lejoi të kyçim iPhone-in tonë në rast të humbjes ose vjedhjes. Apple u detyrua të implementoni këtë funksionalitet për të përmirësuar sigurinë e përdoruesit, por edhe të përpiqen të zvogëlojnë vjedhjen e kësaj pajisje, e cila ishte rritur vitet e fundit për shkak të çmimit gjithnjë e më të shtrenjtë që kishin dhe që e kishte bërë atë një nga pajisjet më të dëshiruara në tregun e zi.

Falë bllokimit të aktivizimit të përfshirë nga iOS 7, nëse pajisja është vjedhur ose nëse e humbasim atë, ne mund të bllokojmë hyrjen në terminal përveç të zbulojmë në çdo kohë se ku është, ideale për kur e kemi humbur ose harruar atë. Nga faqja në internet iCloud ne mund ta lokalizojmë shpejt pajisjen, të shfaqim një mesazh në ekran në mënyrë që nëse një Samaritan i Mirë e ka gjetur, ta kthejë tek ne, ta bllokojë, ta bëjë atë të lëshojë një tingull ose të fshijë të gjithë përmbajtjen e tij nga distanca. Pasi pajisja të jetë kyçur, është e pamundur ta përdorim nëse nuk kemi fjalëkalimin e llogarisë iCloud me të cilën është i lidhur terminali, në këtë mënyrë vidhni një iPhone, iPad ose iPod touch është një detyrë e padobishme pasi e kthen terminalin në një peshë të çmuar letre.

Duke qenë iOS 7, versioni i parë në të cilin ky funksion ishte i disponueshëm, kyçi i aktivizimit kishte një të metë që lejonte të çaktivizonte funksionin find my iPhone, në mënyrë që çdo përdorues që gjeti ose bleu një iPhone me iOS 7.1 të mund të zhbllokonte terminalin pa pasur nevojë të fuste fjalëkalimin e llogarisë iCloud me të cilën ishte shoqëruar. Djemtë nga Cupertino morën shumë pak kohë për të zgjidhur këtë defekt të rëndësishëm të sigurisë dhe aktualisht mënyra e vetme për të zhbllokuar një iPhone të kyçur nga iCloud nuk ekziston, të paktën në teori, sepse nëse kërkojmë në internet mund të gjejmë metoda që pretendojnë të jenë në gjendje të bëj kështu, metodat që i shpjegoj më poshtë.

Kam harruar fjalëkalimin tim iCloud, çfarë mund të bëj?

shëro-fjalëkalimin-icloud

Harrimi i fjalëkalimit të llogarisë sonë iCloud në të cilën kemi të lidhur të gjithë terminalet tona nuk është gjëja më e keqe që nuk mund të ndodhë, pasi që Apple na ofron alternativa të vlefshme për të qenë në gjendje ta rikuperojmë përsëri. Nëse nuk mbajmë mend fjalëkalimin e llogarisë sonë, diçka që mund të jetë e zakonshme falë përdorimit të Touch ID që na pengon në shumicën e rasteve të fusim fjalëkalimin tonë, duhet të bëjmë një shëtitje në faqen e internetit https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid, një faqe që Apple e vë në dispozicion për të gjithë përdoruesit e saj për të ndryshuar fjalëkalimin e llogarisë së tyre iCloud.

Artikulli i lidhur:
Si të krijoni një fjalëkalim specifik për iCloud

Problemi vjen kur nuk kujtojmë përgjigjet e pyetjeve kryesore që bëmë kur u regjistruam me Apple. Mbani në mend se Apple duhet të sigurojë 100% që ne jemi përdoruesi i ligjshëm e kësaj llogarie, kështu që është gjithmonë e këshillueshme të shtoni pyetje që mund t'i kujtojmë dhe nuk janë brenda mundësive të njohurive të të njohurve tanë.

Në këto raste jemi të detyruar përdorni një nga metodat alternative që mund të gjejmë në internet nëse nuk duam që iPhone, iPad ose iPod touch të bëhet një peshë e bukur letre, pasi Apple nuk na ofron ndonjë zgjidhje në këtë drejtim, pasi nuk është problemi ynë që nuk mund të kujtojmë përgjigjet e çelësit pyetjet që kemi vendosur në kohën e shkarkimit.

Si të shmangni blerjen e një pajisje të kyçur nga iCloud?

aktivizim-bllokim

Kur blini një pajisje të dorës së dytë, duhet të marrim parasysh faktorë të ndryshëm që mund të na ndihmojnë të identifikojmë nëse pajisja është vjedhur apo jo. Para së gjithash, duhet ta zbuloni Nëse shitja e pajisjes përfshin kutinë dhe ngarkuesin, pasi që kufjet për arsye higjene zakonisht nuk shoqërohen me transaksionin. Çdo terminal që shitet nëse kutia dhe ngarkuesi i tij (ka shumë reklama të tilla) duhet të jenë plotësisht mosbesues ndaj tyre.

Së dyti, nëse terminali shitet së bashku me kutinë origjinale dhe ngarkuesin (e rëndësishme) ne duhet gjeni numrin IMEI ose numrin serik të pajisjes dhe prezantojeni atë në Faqja Apple që na lejon të kontrollojmë statusin e bllokimit të aktivizimit. Kjo faqe do të na informojë nëse terminali është i lidhur me një llogari ose nëse, përkundrazi, ai tashmë është lëshuar nga ky bllok dhe mund të përdoret nga kushdo tjetër me Apple ID tuaj.

Artikulli i lidhur:
Kështu mund të konfirmoni nëse një iPhone është kyçur nga iCloud

Si të çaktivizoni bllokimin iCloud në iPhone, iPad dhe iPod touch

çaktivizo-blloko-icloud

Që nga ardhja e iOS 7 sa herë që futim ID-në tonë Apple në një terminal funksioni Find My iPhone aktivizohet automatikisht, funksion që na lejon të bllokojmë pajisjen nga distanca. Për më tepër, terminali mbetet i lidhur me ID-në tonë, kështu që, nëse e humbasim ose vidhet, vetëm ne do të jemi në gjendje ta zhbllokojmë dhe të vazhdojmë ta përdorim. Prandaj, asnjëherë nuk rekomandohet të çaktivizoni këtë funksion. Për të zhbllokuar Gjeni iPhone tim duhet të ndjekim hapat e mëposhtëm:

 • Ne drejtohemi lart settings.
 • Brenda Cilësimeve ne shkojmë icloud.
 • Brenda iCloud gjejmë opsionin Gjeni iPhone / iPad / iPod tim prekni në varësi të terminalit që përdorim.
 • Në dritaren tjetër ne rrëshqasim çelësin për ta çaktivizuar atë. Në atë kohë do të duhet të fusim fjalëkalimin tonë për të verifikuar që ne jemi përdoruesit e ligjshëm të terminalit.

Si të zhbllokoni një iPhone të kyçur nga iCloud me iOS 7

ios-7

iOS 7 ishte ardhja e funksionit Find my iPhone dhe bashkë me të bllokimi i aktivizimit, një kyç që ju lejon të zhbllokoni këtë funksion pa pasur nevojë të futni fjalëkalimin. Vetëm kjo e metë është në dispozicion në iOS 7.1 dhe versionet e mëparshme parashikuar në iOS 7, meqenëse Apple e mbylli shpejt këtë gabim, duke pushuar së qeni i pajtueshëm me çdo version tjetër të iOS 7.1.x. Në videon më poshtë mund të shihni se si funksionon kjo defekt i vogël.

Siç mund ta shihni në video, duke ndjekur një seri hapash Ju mund të fshini llogarinë iCloud dhe për këtë arsye të çaktivizoni funksionin 'Gjeni iPhone tim' dhe e gjithë kjo pa pasur nevojë të futni ndonjë fjalëkalim.

Sigurisht, në mënyrë që të mos bëni panik duhet ta dini se nëse vendosni një kod bllokimi në terminalin tuaj do të jetë e pamundur të çaktivizoni këtë funksion.

Si funksionon kjo gabim:

 • Ne shkojmë në konfigurimin iCloud, të cilin do ta gjejmë brenda aplikacionit Settings.
 • Ne përpiqemi të fshijmë llogarinë iCloud dhe kur ajo të na kërkojë fjalëkalimin ne do të çaktivizojmë iDevice.
 • Ne e ndezim përsëri.
 • Ne zhbllokojmë terminalin (është e rëndësishme që ai të mos ketë një fjalëkalim).
 • Ne shkojmë në menunë Cilësimet, dhe pastaj do të hyjmë në cilësimet iCloud.
 • Ne do të klikojmë në fshirjen e llogarisë iCloud.
 • Ne do të konfirmojmë heqjen e cilësimeve të iCloud.

Pasi të jenë kryer këto hapa, mund ta ktheni pajisjen pa asnjë kufizim. Diçka mjaft e rrezikshme por që mbajmë mend funksionon vetëm kur pajisja juaj nuk ka një fjalëkalim kyçjeje.

Si të zhbllokoni një iPhone të kyçur nga iCloud me iOS 8

ios-8

Kthehu në iOS 8, një ekspert i sigurisë gjeti një gabim serioz sigurie në aplikacionin vendas të Postës, i cili ju lejon të pastroni fjalëkalimin tuaj iCloud. Ky defekt ishte në dispozicion në iOS 8.3 dhe ishte i pajtueshëm me të gjitha pajisjet që përdorin atë version të iOS. Sipas këtij eksperti, aplikacioni Mail ka një gabim që na lejon të fusim një kod HTML të shkarkuar në distancë në një email, duke shtuar një kod në formën e një etikete e cila saktësisht klonon dritaren e hyrjes në iCloud, e njëjta që shfaqet kur Apple kërkon që ne ta identifikojmë veten si përdorues të ligjshëm të pajisjes.

Ky kod mund të programohet në mënyrë që ekzekutohet kur hapni email direkt për të shmangur dyshimet. Ky defekt nuk ngre dyshime pasi iOS ka një zakon dhe ndonjëherë pa ndonjë arsye të dukshme për të kërkuar fjalëkalimin tonë iCloud, kështu që përdoruesit nuk duhet të mendojnë se nuk korrespondon me një kërkesë reale nga sistemi. Mënyra e vetme për të kontrolluar nëse është një kërkesë që përpiqet të vjedhë fjalëkalimin tonë apo është e vërtetë është të shtypni butonin Home. Nëse kërkesa është e vërtetë, iOS nuk do të na lejojë të largohemi nga ekrani që kërkon fjalëkalimin.

Në këtë video mund të shihni se si funksionon kjo defekt në kod që ju lejon të vidhni fjalëkalimet e pajisjeve në të cilat funksionon iOS 8.3.

Si të zhbllokoni një iPhone të kyçur nga iCloud me iOS 9 / iOS 10 / iOS 11

ios-10-ios-9-ulje

Mënyra e vetme për të zhbllokuar një pajisje është duke ditur fjalëkalimin e llogarisë me të cilën është lidhur terminali. Ka metoda alternative që na lejojnë të zhbllokojmë terminalin duke përdorur aplikacione. Ne po flasim posaçërisht për aplikacionin DoulCi, një aplikacion falas i disponueshëm për Mac dhe Windows. ky program funksionon duke krijuar një server bedel të ngjashëm me atë të Apple Me të cilën mashtron plotësisht pajisjen dhe do të na sigurojë një çelës që do të duhet të fusim në hyrjen në iCloud, i cili do të bëjë që e gjithë përmbajtja të fshihet dhe do të duhet të shtojmë një ID të re.

Artikulli i lidhur:
Gjithçka që duhet të dini për bllokimin iCloud për iPhone

A mund të hiqet bllokimi iCloud me jailbreak?

Rrjeti i burgut IOS 8.4.1

Edhe pse shumë janë përdoruesit që përdorin jailbreak për të instaluar aplikacione pirate në terminalet e tyre, diçka që nga Actualidad iPhone nuk e mbështesim, jailbreak jo vetëm që shërben për këtë, por dobia kryesore e shumë përdoruesve është të rregullojnë pajisjen e tyre duke shtuar funksione që Apple nuk i përfshin. Përmes burgut nuk ka asnjë mjet që na lejon të heqim bllokimin iCloud as zhbllokoni terminalin nëse është i lidhur me një operator specifik.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

95 komente, lini tuajën

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

*

*

 1. Përgjegjës për të dhënat: AB Internet Networks 2008 SL
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.

 1.   Pushoni dijo

  Isshtë vetëm për iphone 4 me iOS 7.1

  1.    maksima dijo

   berdad mio punon vetëm me iphone ios 7.1.2

   1.    Perez i ri dijo

    Dëshiron një ndihmë për të zhbllokuar llogarinë cloud?

  2.    Oscar dijo

   e ke bere sipas videos?

  3.    Perez i ri dijo

   Pushoni, si jeni të interesuar?

 2.   Rosalio dijo

  Unë kam bllokuar nga iCloud

 3.   bëj dijo

  nuk funksionoi për mua

 4.   Margaret dijo

  Përshëndetje, këtu ju lë një program që nëse funksionon vërtet i testuar me iphone 5 16gb, ju lë mega linkun për ta shkarkuar, zbërthyer atë dhe voila dhe të gjitha modelet do të shfaqen
  https://mega.co.nz/#!Ig40ECpS!DxyS0mR-aXGNaN1YCp4tgs_SOW1oZOCLSNv8ExZ9MX4
  Nëse keni një gabim, provoni të çaktivizoni antivirusin, ai funksionoi për mua herën e parë, faleminderit

  1.    jesus1207 dijo

   Po çaktivizon antivirusin ?? kjo tingëllon për mua sikur ky është një virus xD

  2.    Mburravec dijo

   Përshëndetje, a mendoni se lidhja nuk është më e disponueshme, a mendoni se mund ta dërgoni të kompresuar në emailin tim, ju lutem?

 5.   Argjend Jose "Azabel the Ripper" dijo

  puff as disabling antivirus as nuk ekzekutohet as nuk i jep leje administratori

  1.    Juan Colilla dijo

   A keni ekzekutuar me të vërtetë një skedar të tillë si është dhe a keni çaktivizuar mbrojtjen tuaj të vetme për shkak të diçkaje që ju ka ofruar një i huaj, i cili nuk di as të shkruajë mirë? Bota është e keqe, a nuk e dini se mund të jetë një derë e pasme (program për të hyrë në kompjuterin tuaj pa e vërejtur ju) dhe mund të vjedhë të gjitha të dhënat tuaja të ndjeshme dhe madje të shihni web cam tuaj? Dhe nëse më sipër ju thoni se asgjë nuk fillon sepse me më shumë arsye për të qenë të dyshimtë, ky lloj malware funksionon në sfond në një mënyrë "të padukshme" për përdoruesin, kushdo që e ka ekzekutuar atë ju rekomandoj që të pastroni PC tuaj por tani, ju mund të përdorni skanerin antivirus të Comodo, Hitman ose Dr. Web's.

 6.   Azabel Ripper dijo

  Ju duhet të keni keqardhje që Margaret të ngarkojë ose të japë një lidhje në një skedar që nuk funksionon, të paktën ka më shumë njerëz të paturpshëm që vendosin skedarin dhe është që të bëheni anëtare e pak gjërave dhe të paguheni ... x ata kërkojnë diçka por dita juaj ka humbur kohën .. ju jeni të trishtuar

 7.   Ricardo dijo

  Duke provuar metodën që shfaqet në youtube me iOS 7.1.1 Unë u përpoqa për disa ditë. Llogaria nuk u fshi, por një ditë r sim 9 pro më dha një gabim dhe unë rifillova iphone. Kur ndezi telefonin, nuk kisha më llogarinë e vjetër, kështu që shkruajta llogarinë time icloud dhe u futa. Dhe voalà!, Unë nuk kisha më llogarinë tjetër icloud, kështu që mund ta rivendosja atë pa luftime 😀 Shkova të kërkoj për icloud tim dhe mund të shihja telefonin tim.

 8.   ivan dijo

  Duke shfletuar e gjeta këtë program dhe ai funksionoi për mua në një iphone 5c për mrekulli dhe këtu do të shoh nëse funksionon edhe për ju

  http // adf.ly / rilrE

 9.   Veronikë dijo

  Unë kam një iPhone 5s nga t mobile që e bleva por ka një llogari icloud Unë nuk e futa fjalëkalimin, versioni është 7.1.2 Dua të di nëse ka ndonjë mënyrë për ta hequr atë llogari dhe u përpoqa të më puth duke parë video që japin rezultate por nuk patën sukses fshini llogarinë tani thirrja nuk mund të bëjë thirrje më telefononi ... asnjë shërbim nuk merr ndonjë makinë të thjeshtë SIM Unë di çfarë të bëj më shumë

  1.    jesus1207 dijo

   ne jemi në të njëjtën gjë me një iphone 4 = (

 10.   karkaleca dijo

  Unë kam një 5c dhe nuk mund të gjej ku të zhbllokoj icloud, e dini çfarë programi të shkarkoni?

 11.   Maicol dijo

  program më duhet, harrova emailin

 12.   israel4078 dijo

  nuk ka asnjë mënyrë që momentet të zhbllokojnë icloud kështu që !! Mos harroni fjalëkalimin jejejejjejejej ose mund ta gjeni në appel duke ndryshuar fjalëkalimin nëse po !! por nëse e keni vjedhur, ata e bekuan atë. Kthejeni atë.

 13.   Engjëlli Joaquin Aranda Terrero dijo

  Unë kam Ipad 5-në time të bllokuar sepse llogaria e Icloud është në emër të dikujt tjetër, nëse dikush mund të më ndihmojë të më kontaktojë në adresën time të emailit angelaranda@correodecuba.cu. jini zemërgjerë me personin që më ndihmon.

  1.    Cristian dijo

   Ju duhet të rivendosni iPhone, konfigurimin, të përgjithshme dhe rivendosjen. Pastro cilësimet dhe përmbajtjen.
   Më vonë ju rifilloni dhe mund të futni me një llogari tjetër.
   Ose shkoni në Icloud.com dhe kërkoni të rikuperoni fjalëkalimin. Këtu

   https://appleid.apple.com/#!&page=signin
   Nëse asnjëri prej tyre nuk funksionon, mund ta çoni te një distributor i Ipod në vendin tuaj, ku ata të rimarrin llogarinë tuaj, me mundësinë që informacioni të rezervohet.
   Mos harroni të bëni një kopje rezervë përpara se ta riktheni atë.
   ,

 14.   Machado140795 dijo

  në atë video vërehet qartë se është duke shtypur në të njëjtën kohë «gjeni telefonin tim» dhe «hiqni llogari» të cilat në hapat për të zhbllokuar iphone janë të gabuara

 15.   kelvin soto dijo

  Kam një mënyrë të sigurt për të hequr icloud-in tuaj nga pajisja juaj iPhone ... (nga 4 në 6 +)% 100 efektive ... procesi zgjat 4 deri në 5 ditë për ta hequr atë. Ai e bëri atë përmes Imei të pajisjes tuaj. Për më shumë informacion më dërgoni një email në fbwirelesstech2@gmail.com

 16.   Moises Herrera Rodulfo dijo

  Përshëndetje. Unë mund t'ju ndihmoj të hiqni icloud për 30 minuta. sigurisht që ka pro dhe kundër. me shkruaj http://www.facebook.com/thedevilinpersondie

  1.    Karlos Gomez dijo

   punon në iOS 9.3.4

   1.    Ujku Yakusa dijo

    Sot zhbllokoni një iPhone 6S

    Kush dëshiron të zhbllokojë?

    yakusawolf@gmail.com

  2.    Brenda dijo

   Përshëndetje!! Ndihmoni Apple Watch tim që nuk lidhet sepse llogaria që kisha më parë me iPhone 6 e harrova dhe e shita Cel por në këtë iPhone nuk mund ta lidh sepse më kërkon iCloud të mëparshëm të Cel tim tjetër por nuk e mbaj mend atë , kjo Cel ime është e re dhe unë bëra iCloud të ri, çfarë të bëj?

 17.   Aleks Alfredo dijo

  nuk funksionoi për mua

 18.   Eliseo dijo

  Përshëndetje mirë, unë kam një iPhone 4S me një llogari icloud i cili mund të më ndihmojë ta fshij për ta përdorur si iPod, faleminderit, nëse dikush mund të më ndihmojë, ky është imei 013047000926184, faleminderit shumë

 19.   Merruk Technolog dijo

  Këtu ata e heqin atë nga imei
  http://www.ihoost.com

 20.   Manu dijo

  merruk technolog, lidhja juaj është mbeturina e pastër.

 21.   Hernandez dijo

  I dashur mirëmëngjes, unë kam bllokuar icloud-in e një iPhone 4s i cili di se si ta heq atë për ta modifikuar?

 22.   mario dijo

  Bleva të dorës së dytë
  iphone 5s por më pyet icloud për personin sepse ajo ka aktivizuar shikimin për iphone tim kjo ka një zgjidhje

 23.   Xavier dijo

  Pershendetje !!!
  Unë kam një iPhone 6 të kyçur, a di dikush ndonjë softver për të zhbllokuar ICloud ose Imei?

 24.   Patri dijo

  Unë kam iCloud të kyçur një iPad 2. Dikush di se si ta heq atë.

  1.    Luis Padilla dijo

   Ju duhen të dhënat iCloud (emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi)

   1.    Patri dijo

    Luís, e di, problemi është se është i dorës së dytë… dhe unë nuk i kam të dhënat.

    1.    Luis Padilla dijo

     Ju duhet të kontaktoni pronarin atëherë, nuk di ndonjë mundësi tjetër.

 25.   JUAN dijo

  Unë kam një ¡bllok 2 dhe nuk më kujtohet fjalëkalimi i ¡cloud, si mund të shkyç plsss. Bekime

 26.   Guillermo dijo

  Unë kam një ipad 3 dhe nuk mund ta mbaj mend fjalëkalimin, si mund ta hap ose fshij atë?

 27.   Angie dijo

  Me sa duket ne të gjithë kemi të njëjtin problem me ICloud, nuk ka pasur dikë që mund ta fshijë llogarinë pa fjalëkalim, kështu që kushdo që di ta bëjë ta ndajë me ata që na duhen gjithashtu. FALEMINDERIT!

  1.    Francisco Soliz dijo

   Catalina Unë kam një iPhone 6
   nga cfare perbehet sherbimi juaj ???

 28.   Jonas dijo

  Të gjithë e kuptojnë që me iPhone nuk luan dhe gëzohesh më mirë që të mos marrësh objekte me origjinë të dyshimtë hahahahahahahahaha

 29.   Francisco M dijo

  Nuk është se ata janë me origjinë të dyshimtë, por se ky është një blog për të kërkuar ndihmë

 30.   leyanis dijo

  hahaha, çfarë turpi mendova se vetëm unë kisha një iPhone 5s të kyçur, por mund të shoh që nuk jam vetëm, ju lutem, nëse dikush e di zgjidhjen për ta ndarë atë.

 31.   Graciela dijo

  Unë kam një iPhone 5s që më kanë shitur dhe ka një llogari icloud, dhe dua të di si ta heq dhe pasi ta shoh, njeriu por nuk kemi dëgjuar asgjë për të.

 32.   jose dijo

  Po unë, harrova fjalëkalimin e aiclon dhe si mund ta fshij për të vendosur një tjetër

 33.   Sonia dijo

  Bleva një iphone 5 ios të dorës së dytë 7.1.1 dhe kisha një llogari icloud. Duke kërkuar në Youtube gjeta një video dhe isha në gjendje të hiqja llogarinë e mëparshme dhe të vendosja timen. Ende nuk jam i sigurt nëse azhurnimi do të kërkojë llogarinë e pronarit të mëparshëm

  1.    sebastian rodriguez bogota dijo

   Hej, cila është videoja? : c

 34.   Javier mx dijo

  Përshëndetje, bleva 3 iPad mini të gjeneratës së 3-të në një përpjekje pse më duhej një për ekran, por atje ata më lanë një në 1500 dhe tre x 2500. Më shërbeu mjaft mirë për t'i çmontuar plotësisht dhe për të shitur secilën pjesë të tyre, bateri, prekje, ekran, butona, brirë, strehim, në internet dhe madje bleva një të ri nga të tre, ofroj copa, shpenzoj vetëm në kaçavida dhe udhëzime se si të çmontoni dhe voila, përshëndetje,

 35.   Jorge Reyes dijo

  hahahahahahahaha, ca video budallaqe, shiko mire videon qe ne momentin qe le iphone ne tastieren pc, regjistrimi ndryshon, pra videoja pritet

 36.   oktaviooo dijo

  Unë kam një iPhone 5s tashmë të rikuperuar dhe duhet të heq icloud. Ata më shitën iPhone dhe unë nuk mund të komunikoj me fëmijën, kështu që ai mund të më japë id e mollës për të marrë icloud. A ka dikush një program për të hequr icloud? ju lutem

  1.    xhin piero dijo

   Gjithkush që ka një iPhone me një llogari, më kontakto në disa iPhone mund t'i marrësh si të tjerët, unë nuk punoj në bio bio dhe blej një iPhone dhe nëse iPhone ka një menu dhe postat elektronike janë të hapura, mund të marr llogarinë, unë do të lë numrin tim më thirrni 990444745 të gjithë në Kili

 37.   i shëndetshëm dijo

  pueblo

 38.   Pako dijo

  Po sikur të kem një iPhone 4s më shënon nga icloud i çaktivizuar gjithçka, por e kam të lidhur por e sjell me një linjë dhe gjithçka nuk ka raport ose ndonjë gjë që mund të bëhet atje done ..

 39.   lucimarcastroparra dijo

  Mirëmëngjes konfiguroni një iphone 4s me një id të mollës të përfunduar në hotmsil.com që do të thotë se bëra një gabim kur shkruaj hotmail.com ndryshojeni në nga s. Kur bëja një azhurnim të softuerit, ai më kërkoi id për ta rikthyer, por meqenëse nuk e mbaj mend fjalëkalimin për atë ID, ai u bllokua për arsye sigurie. Kur përpiqesh të zhbllokosh atë ID, ai dërgon një kod sigurie në një email që nuk ekziston dhe unë nuk kam qenë në gjendje të zhbllokoj iphone tim. Faleminderit shumë për ndihmën tuaj.

 40.   Sergio dijo

  Përshëndetje të gjithëve, bleva një iPhone 5s të dorës së dytë, por llogaria iCloud e pronarit të mëparshëm mbeti, dikush e di nëse ka ndonjë zgjidhje ju lutem më duhet ndihmë. Çdo gjë mund të kontaktohet në emailin tim s.jmg@hotmail.com ose më shkruaj në whatsapp +573195107267

  1.    maksima dijo

   Si kjo, unë e kam iPhone tim të bllokuar nga icloud dhe për asgjë nuk kam qenë në gjendje ta zhbllokoj atë, a mund të më ndihmoni ju lutem

  2.    Mencot dijo

   Ju duhet të krijoni atë email që nuk ekziston, ose në një rast tjetër nëse ekziston duhet ta kollitni atë email dhe të shihni kodin.

 41.   Amaryllis dijo

  Unë kam një problem, kam një iPhone 5 dhe icloud dhe vendos emailin dhe fjalëkalimin tim dhe nuk më lejon të shkarkoj asgjë dhe nuk më dërgon një mesazh kodi që të mund ta shkarkoj aplikacionin për të parë nëse mund të më ndihmoni

 42.   Diana dijo

  Përshëndetje !! Dikush që të na kalojë të dhënat nëse mund të zhbllokojnë iphone e tyre nga icloud për t'i ndarë ato :( ose çfarë bënë në fund me ta shoh disa botime shumë të vjetra

 43.   cristian dijo

  Na vjen keq, lidhja që keni kaluar e thotë këtë: «K RERKESA UNIKE: SE PAJISJA JUAJ TREGON NJ SC ekran si kjo:

  * Kyçi iCloud duhet të përmbajë numrin e telefonit, siç tregohet në figurë.

  Por në iphone 4s numri im i telefonit nuk duket, ai shfaqet si imazhi i parë, a shërben në të njëjtën mënyrë për të hequr llogarinë icloud?

 44.   Guille dijo

  Përshëndetje, kam nevojë për dikë që është serioz dhe di ta bëjë punën me të vërtetë mirë. Kam punë për të bërë .. Lë postën elektronike guillermofarias38@gmail.com Whatsapp 351-6180194

 45.   LIOM dijo

  I dashur nuk ka asnjë mënyrë të njohur, ndalo mashtrimin e njerëzve, të lutem mos i jep detajet e pagës, faqja është troftë !!!!

 46.   Johcsan Torres dijo

  Unë kam një iphone 5s dhe vërtet dua ta përdor, vetëm icloud më parandalon :(
  Ndihmë +52 044 656 312 8789

 47.   Fran dijo

  Për mua, ata që kërkojnë këtë informacion është thjesht sepse ata kanë blerë pajisje të vjedhura dhe kjo është arsyeja pse ata janë në atë situatë. Blini pajisje legale dhe jo të vjedhura !!!

 48.   Alfonso Zarate dijo

  hahaha, kjo më jep pak të qeshur që thotë në fund se nuk ka asnjë metodë për të eleminuar renë, natyrisht që ekziston, por padyshim që nuk do të vendosë si bëhet, apo jo? Unë kam më shumë se 20 kompjuterë midis iPhone dhe ipads dhe mund t'ju them, se nëse mundeni, vetëm se shumë nuk dinë ta bëjnë, nëse është i shtrenjtë, unë e njoh atë, prandaj rekomandohet për pajisje që ka një indeks të lartë kostoje në treg Epo, një lëshim icloud kushton afërsisht 2500 pesos meksikanë.

  1.    kanos dijo

   Alfonzo a keni ndonjë faqe që më rekomandoni të paguaj për të zhbllokuar iphone tim që është i sigurt se nuk do të më mashtrojnë

   1.    David Cruz dijo

    Çfarë aplikacionesh më duhen për të shkyçur iPhone 8plus? ndihmë

 49.   GERARDO GARCIA PAEZ dijo

  Eliminimi i ICLOUD-it MUND T BE JET IN N SE DISA MNYRA MNYRA TIC SHTYPEVE MOST SHUMU P RR FUNKSIONALE, JU VETEN KENI NJT KONTAKT T G MIR ON N PH TELEFON ... OSE N AP Mollë MX HAHAHA DHE B DR,, NFSE DUAN T H DINI SI? NJ ONE PBRDORIMI I BAZASS SAT TAT DHNAVE T D BUELIT ORIGJINAL DHE THIRRJES S AP APLIKUT T DI TREGTUAR DREJTSISHT N V VERSIONIN QY DUAN RRETH PAJISJES SIR TYRE, ND HARMJET PASQYR OFS SW TAT DHNAVE T O PREJTUESIT ORIGJINAL, PYETJET E SIGURIS OF S E PAJISJES S AND TYRE DHE ZGJEDHEN AKTIVITETI ME BLERJEN E FATURES SE PAJISJEVE DHE KERKONI MBESHTETJEN NGA POSAT DHE KETU VETEM DHE VETEM TRIKE TE MIRA. GERAGP2011@HOTMAIL.COM

 50.   kikeyeny@gmail.com dijo

  Unë kam një iphone 6s, si mund ta heq llogarinë icloud?

 51.   Sandra dijo

  dreq telefoni im i përkiste vjehrrës sime dhe ajo krijoi një ID të re për telefonin e saj të ri dhe imi nuk mban mend fjalëkalime apo ndonjë gjë tjetër ... si ta bëj për të vendosur llogarinë time icloud?

  1.    John dijo

   Unë ende kam një iphone 6s me icloud ata më thonë se ju mund të kërcejnë me një SIM SIM është e vërtetë

  2.    Alexander dijo

   Mirëmëngjes miq këtu në riparimet e porteve ne zhbllokojmë pajisjet tuaja icloud shpejt dhe pa probleme direkt në lokale ose në internet, përveç kësaj, PAJISJE TEKNIKE TER ÇERTIFIKUARA Vegla ekskluzive dhe të personalizuara për zhbllokimin, lëshimin dhe riparimin e pajisjeve, mund të na kontaktoni në whatsapp + 52 2292225800
   Nëse jeni nga Veracruz, drejtohuni në Francisco Canal 962 midis Hidalgo dhe Independencia Colonia Centro

 52.   taeyang dijo

  Si të zhbllokoni një iPhone 5s iOS 11 është e dorës së dytë dhe pronari nuk e di se kush është se si ta zhbllokojë atë për ta përdorur atë. Ata më kërkojnë email nga j*****@www.l*****.cl dhe nuk e di se çfarë është emaili ose kush ndihmon !!!!.
  YA-HA ...

 53.   cristian dijo

  Mund të më ndihmoni të zhbllokoj një ihpone 5 me icloud

 54.   ramon dijo

  Unë kam një mënyrë për të marrë të ICLOUD, midis 30 dhe 40 dollarë në varësi të modelit JO më shumë
  -E EDHE EDHE EFIKOJME EFI NGA MAC
  INFORMACION- sounddanilo@gmail.com

 55.   Osniel dijo

  Unë kam një Iphone 6s Plus dhe është bllokuar nga icloud, të lutem më ndihmo, shkruaj osniel86@nauta.cupershendetje nga Kuba

 56.   anonim dijo

  Pershendetje naten e mire, ju informoj se une zhbllokoj iCloud iPhone 6 ose 6s plus jetoj ne Argjentine dergoni numrat tuaj tek te interesuarit ky model eshte me i lire sepse une i kam te gjitha mjetet nese keni nevoje te zhbllokoni nje model tjeter te iPhone mund te pergatis mjetet e nevojshme dhe zhbllokuar atë.

  1.    Roksi dijo

   Përshëndetje, më duhet të zhbllokoj një iPhone origjinal s6 plus ju lutem më ndihmoni, e bleva atë të dorës së dytë dhe kur e rivendos nga fabrika, shfaqet iCloud i personit të mëparshëm, dhe përmes Messenger dhe wasap po bisedoja por kur isha duke bërë mirë E fshiva dhe nuk mund të kontaktoja më.

   1.    Anabella dijo

    Unë jam nga Argjentina
    Për të zhbllokuar një iPhone 6s plus. Si të bëhet?

 57.   Melchor dijo

  Përshëndetje, mirëmëngjesi, unë kam një iphone 6s 128gb, ka akloud aktivizuar. I pyes të gjithë informatikët që dinë ta bëjnë. Këto janë kontaktet e mia. Nve2251 @ gmail. Kom
  Young_usher @ hotmail. Kom
  + 240 222225138

 58.   Carlos dijo

  pershendetje kam nje iphone 6s te bllokuar me icloud i cili mund te me ndihmoje ne numrin tim 0039 328 0722160 posten: gato.cuba73@gmail.com

 59.   marcus dijo

  pershendetje une kam nje iPhone 6s mbyllur me nje llogari icloud, po e marr me ituns por nuk me le te azhurnoj, me ndihmo te zhbllokoj xfa 9982319697

 60.   Luis dijo

  Pershendetje mik, rezulton se gjeta nje 6s ne nje dyqan ndersa isha duke bere pazar, me shume se nje muaj me pare dhe pronari nuk ka telefonuar, do te doja te dija nese ka menyre per te komunikuar me te

 61.   Jezu dijo

  pershendetje mire kam nje iphone 7 dhe 6s per zhbllokimin e icloud si mundemi ... kush me ndihmon
  emaili im: rafaelduben_cruiser@live.com

 62.   sergio dijo

  Dua të di se si mund ta heq llogarinë icloud nga një iphone 6s. Faleminderit

 63.   victor hugo dijo

  pershendetje anonime; Unë kam një iphone 6 (16gs) të mbyllur icloud e kam rikthyer atë në ios1.4.1 dhe nuk ka asnjë mënyrë për ta zhbllokuar atë do të doja të dija se çfarë duhet të shikosh nëse mund ta zhbllokosh ...

  them hi atte victorio2006@gmail.com ky është emaili im personal ..

  Unë jam nga Bariloche

 64.   Alfredo MOran Lem dijo

  kam nevojë për ndihmë, për të zhbllokuar një iphone

 65.   Leonardo Bautista dijo

  Përshëndetje shoku kam nevojë për ndihmën tuaj Unë ndryshoj telefonin tim për një iPhone 6s në kohën e ndryshimit të tij Mos kontrolloni nëse jo derisa të kthehem në shtëpi dhe telefoni u rivendos në fabrikë dhe të kërkoni llogarinë e Icloud të cilën nuk e di që ju rekomandoni që tashmë Humbur Telefoni im apo ka ndonjë zgjidhje

 66.   Alfredo dijo

  Në riparimin celular ata më ndihmuan me lëshimin dhe zhbllokimin e një iPhone 7 që kisha në një listë të zezë dhe kishte icloud, por unë e çova atje ata e zhbllokuan dhe i lëshuan unë lashë numrin e tyre whatsapp 2292225800, unë sugjeroj që të kontrolloni atje ose kudo tjetër personalisht i rekomandoj sepse eshte vend fizik, provova ne shume faqe fb dhe me mashtruan me shume se nje here, fat te mbara

 67.   Carlos dijo

  Plehra të pastra, ndërmerrni hapa për t'i ndjekur tashmë brenda sistemit. Ashtu si $% / &% ne do ta bëjmë këtë nëse është pikërisht ajo që nuk mund të bëjmë.

 68.   Roksi dijo

  Përshëndetje, më duhet të zhbllokoj një iPhone origjinal s6 plus ju lutem më ndihmoni, e bleva atë të dorës së dytë dhe kur e rivendos nga fabrika, shfaqet iCloud i personit të mëparshëm, dhe përmes Messenger dhe wasap po bisedoja por kur isha duke bërë mirë E fshiva dhe nuk mund të kontaktoja më.

 69.   Yanel dijo

  Gjyshja ime me dergoi iphone e saj, eshte xr por ajo harroi gjithcka, nuk i kujtohet emaili ose fjalekalimi, si mund ta shkyç, ta provoj ne te gjitha menyrat dhe asgje nuk ju ndihmon ju lutem