Aranjeunna mayar $ 15.000 kanggo iPhone generasi kahiji

iphone-1agen

Hese mikir yén saha waé anu ngagaduhan hiji iPhone, ti generasi naon waé, disimpen dina kotak aslina. Tapi pamilarian dina eBay ngungkabkeun yén aya langkung ti hiji anu ngajaga permata ieu pikeun kéngingkeunana Profitability di hareup.

Kumaha nguntungkeun? Nya, anu dijual terakhir anu didamel nyaéta a IPhone generasi kahiji tanpa anyar, anu parantos dijual kanggo sakedik $ 15.000. Pidéo ieu ngenalkeun urang kana unboxing tina barang kolektor anu saé ieu.

Sanaos sigana aneh, ngajual anu sami parantos nyandak terminal séjén Dina kaayaan anu sami sareng ku harga anu sami, anjeunna ayeuna ngagaduhan sabuk 7 wawaran sareng rata-rata 45 kunjungan per jam dina iklan. Rada prestasi

iphone-1agen2

 

Anjeun tiasa mariksa toko online alliantdirect ningali aranjeunna ngahasilkeun kalayan anu urang bakal kaget.

Dugi ka dinten ieu teh nawar maksimum ngahontal pikeun a IPhone generasi kahiji nyaéta $ 2.800, ogé énggal sareng dina kotak, tapi dina hal ieu kotak parantos dibuka.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Miguel cenahna

    unboxing nunjukkeun yén éta mangrupikeun telepon anu langkung seueur dianggo tibatan sadaya hal anu urang buka! kumaha anyar atanapi lulucon.

  2.   Pocoyo cenahna

    sareng dina iklan éta nyatakeun 4GB sareng pidéo na 8GB

  3.   Alejandro Del Moral cenahna

    Abdi gaduh Iphone Generasi Pertama, dina kaayaan anu saé, dina kotak aslina, éta ngan ukur dianggo salami 5 bulan, éta ngagaduhan perangkat lunak aslina .. Saha waé anu resep, kuring tiasa ngirim poto-poto éta.

    Kuitansi pikeun $ 10.000,00

  4.   0SNEY PELAEZ GARCIA cenahna

    Kuring cicing di Kuba khusus di Trinidad Kuring gaduh generasi kahiji iPhone 2g dina kaayaan anu sampurna, ngan kuring henteu gaduh kasus aslina, abdi gentos kanggo anu langkung modéren atanapi biaya anu énggal, nomer sélulér kuring 52977262 upami aya kolektor meureun resep