Bagian Édisi diucapkeun sacara resmi sumping di iTunes sareng Podcast

Podcast Édisi diucapkeun Saatos penampilan anu dini sareng sakedap bulan kamari, bagian Edisi Spoken anyar Apple ayeuna sayogi dina iTunes Store sareng aplikasi Podcasts. Sakumaha namina nunjukkeun, Édisi diucapkeun putera éditan eusi anu diriwayatkeun tina sababaraha publikasi, janten kami bakal diajar sagala anu dicarioskeun ku kami tanpa kedah maca dina iPhone, iPod Touch, iPad atanapi tina browser wéb nanaon.

Apple nyatakeun yén Édisi diucapkeun bakal gampang pisan kaayaan dimana urang sibuk teuing maca eusina tapi anu ngamungkinkeun urang ngupingkeun, nyarios «Riweuh teuing maca halaman wéb anu anjeun pikaresep? Dangukeun anjeunna! Versi audio ieu masihan anjeun seueur carita anu diriwayat hébat. Aranjeunna sampurna pikeun kéngingkeun inpormasi pang anyarna nalika anjeun nyetir, damel atanapi ngan saukur resep santai".

Spoken Edition, carioskeun perkawis anu pangénggalna bari henteu kedah dibaca

Ayeuna, Apple nawiskeun kontén tina sababaraha publikasi anu nyarios basa Inggris, sapertos Huffington Post, Reuters, Batu Tulis. .Mic, Wired, IGN, Bustle, Fusion, Gizmodo, Jezebel, Lifehacker, TIME, Skift y Playboy (Playboy nyaritakeun ...). Sapertos sesa publikasi, bagian Edisi Spoken nyaéta dibagi kana katégorisiga Singkat, Pikiran Milénial, Kawijakan dina Perspektif, Inklusi sareng Idéntitas o Talks duit.

Eusi Edisi anu diucapkeun nganggo a téknologi tina SpokenLayer naon kajadian pikeun audio eusi tina RSS feed. Bertentangan sareng naon anu urang pikirkeun, téknologi SpokenLayer ngajantenkeun sigana téks na dicarioskeun ku jalma, hal anu jauh tina ngupingkeun konténna kalayan sora-sora terkenal "Loquendo".

nu bab tina édisi lisan ieu rada pondok, hal anu kahartos upami urang ngemutan yén anu bakal urang ngupingkeun nyaéta téks anu dibaca tina tulisan dina halaman wéb. Hal anu saé urang parantos terang, yén urang moal kedah maca éta sareng urang tiasa ngalakukeun hal-hal sanés nalika urang mendakan sadayana, tapi anu goréng nyaéta, sacara logis, urang moal tiasa nyurahan tulisan. Naon waé ogé, Edisi Pidato parantos sumping sacara resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.