Primax Electronics bakal ngadamel sababaraha modul tina kaméra dobel iPhone 7 Plus

IPhone 7 Ditambah Kaméra Ganda Hanjakalna, Apple teu ngareuwaskeun kami mangtaun-taun sareng unggal peluncuran iPhone anyar. Nalika aranjeunna nampilkeun iPhone 7, anu matak nyaéta modél 5.5 inci henteu ngagaduhan kaméra ku dua lensa anu parantos urang tingali dina ngabocorkeun sababaraha bulan. Tina katingalina, numutkeun DigiTimes, modul sababaraha kaméra iPhone 7 Plus bakal didamel ku perusahaan Primax Éléktronik.

Perusahaan Taiwan parantos ningkatkeun kapasitas modul kaméra na ku 10% dina sababaraha bulan terakhir, ningkatkeun produksi janten 12 juta unit CMOS per bulan. Sadayana numutkeun DigiTimes, 70% tina kanaékan éta bakal sumping 13 modul megapiksel éta bakal ditakdirkeun pikeun iPhone 7 Plus, anu mangrupikeun kanyataan anu pikaresepeun yén teu aya gosip anu nyarios ka urang dugi ka ayeuna.

Naha iPhone 7 Plus bakal ngagaduhan kaméra 13 + 13Mpx?

Salah sahiji seueur rumor ngeunaan iPhone 7 / Plus nyatakeun yén modél 5.5 inci bakal nganggo a 12 + 12Mpx kaméra. Upami inpormasi tina DigiTimes leres, urang tiasa mikir yén kaméra iPhone 7 Plus bakalan 13 + 13Mpx tapi, upami urang ngemutan Primax Electronics langkung seueur pelanggan ti Apple, kamungkinan ogé 13 modul megapiksel na kanggo naon waé telepon sélulér anu sanés.

Juni kamari, Korea Koréa anjeunna diterbitkeun inpormasi anu mastikeun yén LG Innotek Éta bakal mangrupikeun hiji-hijina pamasok kaméra iPhone 7 Plus, tapi Apple henteu parantos ngadamel sadaya paréntah ka perusahaan anu sami parantos lami pikeun ngubaran dirina dina kasihatan. Dugi ka ayeuna kuring kantos ngagunakeun lensa Sony, tapi sigana taun ayeuna aranjeunna henteu dugi dina waktosna pikeun nganteurkeun usulna pikeun dua lensa. Hiji-hijina hal anu diarepkeun nyaéta taun ayeuna urang moal ngagaduhan #CameraGate atanapi anu sami sapertos anu urang parantos aya taun kamari sareng #ChipGate, nami anu aranjeunna pasihkeun kana masalah anu dianggo Apple pikeun prosésor TSMC sareng Samsung dina iPhone 6s / Tambih Deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.