Évolusi kaméra iPhone dina gambar

kaméra

Unggal iPhone anyar parantos nyiapkeun kaméra, panginten henteu dina jumlah médiap megapiksel, sakumaha seueur anu ngabandingkeun kaméra, tapi dina élmu optik, anu mana kaméra anu saé ngabédakeun.

Sanaos leres yén poto anu saé gumantung kana panon anu milari, gaduh lénsa anu saé anu ngajantenkeun leres-leres kénéh penting pisan, pikeun ieu urang bakal ningali kumaha ayana mekar kaméra iPhone dina sababaraha jinis poto.

macro

Kelompok poto munggaran mangrupikeun perbandingan poto makro pikeun sababaraha stroberi, dibawa ka luar dina cahaya poé anu mendung. IPhone aslina sareng 3G bahkan henteu tiasa fokus, janten hasilna gambarna piksel. Kami parantos ningali paningkatan anu hadé dina jumlah detil sareng kajelasan dina poto iPhone 4 sareng 4S, sareng tingkat jéntré anu langkung ageung sareng 5 sareng 5S. Gambar anu dicandak nganggo iPhone 6 nunjukkeun a jéntré luar biasa gagang.

makro

Lampu latar

Adegan backlit leres-leres nunjukkeun pamutahiran kaméra iPhone. Kaayaan ieu dsareng lampu kontras anu luhur sareng pantulan dina lénsa mangrupikeun tantangan pikeun lénsa naon waé.

lampu tukang

Beurang

Nalika némbak di beurang biasa, salah sahiji bédana nyaéta kasaimbangan bodas. Kami ningali parobihan tina nada anu langkung haneut kana nada anu langkung hirup ku iPhone 4S. Kanaékan jéntré ogé kabuktosan nalika ningali kana séri iPhone 5, nanging, henteu aya bédana utama antara 5S sareng 6.

Beurang

Potrét

Nada kulit katingali langkung cerah sareng langkung nyata nganggo iPhone 6, tapi sanaos ngagaduhan tingkat detail anu langkung luhur, éta sakedik piksel sareng titik-titik. Dina hal ieu, Apple parantos ngarobih algoritma pemetaan hue na pikeun ningkatkeun paparan sareng kontras sareng prosesor A8 anu anyar, tapi katingalina siga anu nyababkeun sababaraha masalah sareng nada kulit.

potret

Panonpoé Tilelep

Aya paningkatan anu konstan dina gambar ieu, tapi éta ogé dilambangkeun gambar anu langkung saé sareng iPhone 6Ieu panginten kusabab algoritma na sigana diarahkeun kana pamotretan kualitas RAW ka hareup, anu bakal ditampi ku fotografer anu ngendalikeun jenuh sareng kontras dina pangwangunan.

surup

Lampu handap

Kalayan kaayaan sapertos kieu nalika kaméra tiasa tilelep kana kasangsaraan sareng dina kasus ieu iPhone 6 ngungkabkeun pamutahiran anu luar biasa kalayan hormat ka anu ngaheulaan.

lampu-handap


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miguel cenahna

    hébat saha waé anu ngalakukeun sagala padamelan ngabandingkeun kaméra na ..
    sareng ogé saé ningali éta iphone 6 henteu ngagaduhan seueur paningkatan dina kaméra dibandingkeun anu sateuacanna ... anu jelas.
    Aranjeunna henteu ati-ati pisan ningali naon anu parantos aranjeunna tingali dina sagala rupa pidéo sareng postingan