11 fitur disumputkeun tina ios 16 anu anjeun kedah terang

Kami terus nganalisis ios 16 jero, sistem operasi mobile perusahaan Cupertino anu sacara resmi bakal ngahontal pangguna dina ahir taun 2022 ieu sareng yén kami parantos nguji di Actualidad iPhone pikeun nyayogikeun anjeun sadaya warta ieu anu anjeun henteu hoyong sono.

Panggihan sareng kami 11 fitur rusiah tina ios 16 anu anjeun moal hoyong sono. Éta bakal ngagampangkeun kahirupan anjeun ogé ngabantosan anjeun ngamaksimalkeun alat anjeun. Kami nyandak kasempetan ieu pikeun ngingetkeun yén kalolobaan fungsi anu aya dina ios 16 ogé bakal sayogi di iPadOS 16, janten iPhone sareng iPad mangrupikeun dua alat anu gaduh kamampuan énggal.

Anjeun kedah émut yén dina waktos nyerat tulisan ieu sareng pidéo anu disarengan, kami parantos masang Beta 2 tina ios 16, janten upami sababaraha fitur ieu henteu aya dina alat anjeun, anjeun kedah angkat ka Setélan> Umum> Pembaruan parangkat lunak jeung pariksa lamun aya dina versi panganyarna sadia tina ios 16 Beta.

Lokasi tombol kaméra anyar

Kaméra éta salawasna ngagaduhan lokasi utama dina Layar Konci, tapi pikeun seueur pangguna éta tiasa janten rélatif teu pikaresepeun pikeun ngalakukeunana. apel keukeuh mindahkeun ikon deukeut teuing ka pojok katuhu handap layar.

Éta sababna ayeuna kalayan datangna ios 16 ikon ieu sigana parantos direlokasi, sahenteuna sakedik, pikeun mindahkeun lokasi tombol kaméra ngadeukeutan ka pusat. Ieu bakal janten kauntungan pikeun seueur pangguna sareng pasti henteu aya titik négatip pikeun nampi keluhan ti saha waé.

Setélan latar tukang

Salah sahiji fitur anu paling pikaresepeun dina ios 16 nyaéta nyaluyukeun sareng ngaropéa wallpaper anyar. Nanging, sababaraha potong kompas atanapi potong kompas tiasa rada rumit pikeun sakeupeul pangguna.

Nalika urang muka ménu kustomisasi latar, upami urang pencét panjang dina latar anu urang hoyong pilih, menu bakal dibuka anu bakal ngamungkinkeun urang ngahapus latar tukang sacara gampang sareng gancang, fungsionalitas anu masih sigana rada disumputkeun. Pilihan séjén pikeun ngahapus wallpaper nyaéta ku cara ngageser ti handap ka luhur kalayan gampang.

Sami lumaku pikeun kanyataan yén lamun urang giliran Setelan > Wallpaper Tombol némbongan anu ngarujuk kana pungsi nyaluyukeun latar tukang khusus ieu, dimana urang tiasa ningali sawangan atanapi gancang ngarobahna tanpa kedah ngagero pangropéa wallpaper anu aya dina layar konci.

Nya kitu, kalayan datangna ios anyar 16 Betas ayeuna urang gaduh dua saringan anyar pikeun wallpaper, nyaéta Duotone jeung Warna Nyeuseuh, anu bakal nambihan saringan sareng nada sepuh sareng tradisional pikeun wallpaper. Nanging, ieu mangrupikeun fungsi anu henteu dianggo ku seuseueurna pangguna, sabab aranjeunna bakal resep édisi sorangan atanapi anu disayogikeun ku pangropéa poto anu terintegrasi dina aplikasi. poto tina ios.

Cadangan sareng catetan gancang

Lamun urang giliran Setélan> iCloud> Nyadangkeun, Ayeuna pilihan pikeun nyieun salinan cadangan bakal muncul sanajan urang teu disambungkeun ka jaringan WiFi, nyaeta, nyieun salinan cadangan ieu langsung dina jaringan data mobile alat urang.

Sakumaha biasa, cadangan ieu ngan bakal dilakukeun dina wengi sareng salami iPhone disambungkeun ka carjer, janten henteu janten masalah anu penting dina hal konsumsi sareng kinerja.

Salaku tambahan, ayeuna nalika urang nyandak layar sareng klik tombol pilihan anu nembongan dina layar, atanapi alternatipna dina tombol «OK» pikeun ngahemat, Éta bakal masihan kami pilihan pikeun nyiptakeun catetan gancang kalayan layar layar. Fungsi anu pikaresepeun pikeun ningkatkeun produktivitas urang atanapi ngan saukur ngagentos galeri screenshot urang. Sajaba ti éta, éta ogé bakal nyadiakeun kami kalawan kamungkinan nyimpen ceuk screenshot dina aplikasi nu Rékaman.

Fitur anyar sanés ios 16

  • Nalika kami nganggo sababaraha kartu SIM atanapi eSIM dina alat kami, kami bakal diidinan nyaring pesen anu ditampi dina aplikasi asli gumantung kana garis mobile nu kami geus narima aranjeunna.
  • ayeuna nalika urang ngédit pesen, upami panarima henteu ngajalankeun versi ios 16 atanapi engké, aplikasi bakal ngirimkeun deui inpormasi anu sami ka panarima yén pesen geus diédit.
  • Nalika indikator privasi nembongan, upami urang klik tombol, urang bakal diarahkeun ka tab leutik dimana urang tiasa ningali persis aplikasi mana anu parantos nganggo setélan privasi sarta tangtu, sensor naon geus dipaké sepanjang waktos.
  • Nalika urang ngédit poto dina aplikasi Photos, Upami urang ngaklik tombol (…) di pojok katuhu luhur urang bakal tiasa nyalin setélan éditan. Engke, mun urang buka poto sejen, urang bakal bisa nempelkeun eta setelan ngedit poto jadi urang teu kudu edit poto hiji-hiji lamun eta merlukeun setelan pisan sarupa.
  • Aplikasina Portopolio ngawengku sistem tracking pesenan anyar lamun urang geus dibayar ku Apple Pay jeung panyadia nu boga API perlu.

Ieu mangrupikeun sababaraha novelties anu paling disumputkeun tina ios 16. Upami anjeun hoyong masang ios 16, hal anu kahiji anu bakal urang laksanakeun nyaéta masang Propil Beta ios 16, hiji hal anu bakal urang laksanakeun gancang-gancang ku cara nuliskeun situs wéb undeuran profil sapertos Propil Beta, anu bakal nyayogikeun kami alat anu munggaran sareng hiji-hijina anu urang peryogikeun, nyaéta profil pamekar ios. Kami bakal lebet, pencét ios 16 sareng teraskeun pikeun ngaunduh.

Sakali diundeur urang kudu indit ka bagian tina setélan pikeun milih profil diundeur, authorize instalasi na ku cara nuliskeun kodeu konci ti urang iPhone sareng tungtungna nampi balikan deui iPhone.

Sakali kami geus restarted iPhone urang ngan kudu indit ka Setélan> Umum> Pembaruan Parangkat Lunak teras urang bakal ningali salaku pembaruan normal, nyaéta ios 16.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.