Kaulinan pangsaéna di App Store

25 gim pangsaéna di App Store

Naon kaulinan anu pangsaéna di App Store? Di App Store aya seueur gim anu hébat. Naha aya anu ragu? Masalah (diberkati) ngagaduhan seueur pilihan nyaéta terang mana ti antara aranjeunna anu salah sahiji anu leres-leres ngajantenkeun urang gaduh waktos anu saé tanpa komplikasi anu hébat. Seueur judul anu saé ngagaduhan kadali anu rumit, tapi aya seueur anu sanés, tanpa kaleungitan kualitas, gaduh kontrol anu langkung saderhana anu ngamungkinkeun urang ngaraosan gim ti menit 1.

Dina daptar ieu, anu sanaos nomer éta, henteu disimpen dina kualitas atanapi pentingna, kami bakal nunjukkeun naon anu kami pikirkeun éta 25 gim anu pangsaéna di App Store ti saprak éta muncul di 2008. Aya sababaraha jinis kaulinan anu tiasa dimaénkeun, janten pastina aya langkung ti hiji anu narik minat anjeun.

25 gim pangsaéna di App Store

Agul teu aya watesna 2

Agul teu aya watesna 2: The Infinity Blade saga mangrupikeun salah sahiji anu paling terkenal di buruan, kuring bakal nyarios, ngempur. Kusabab pertandingan aslina, anu sumping di 2010, seueur pangguna parantos ngaunduh tilu gim na. Infinity Blade 3 bahkan mecenghul dina intina key Apple dimana Metal diulas. Di antara tilu, urang pikir anu pangsaéna nyaéta 2.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

GTA 3

Grand maling Otomatis 3: sakedik tiasa nyarios ngeunaan saga GTA anu anjeun henteu terang. Rangkaian kaulinan ieu parantos dianggo dina parodi, meme sareng sagala rupa guyonan, anu nunjukkeun kamashuran sareng pentingna. GTA 3 anu pangsaéna tina saga.

Grand Theft Auto III (Tumbu AppStore)
Grand maling Otomatis III4,99 €

Dunya Akhir sareng anjeun

Dunya Akhir Ku Anjeun: Solo Remix: Dina nami ieu kami gaduh RPG anu asalna dileupaskeun pikeun Nintendo DS. Pikeun urang anu parantos maénkeun mesin arcade lami, The World Ends With You ngingetkeun urang kana pertandingan gelut anu urang maju diantara seueur musuh, unggal waktos langkung kuat sareng jumlah anu langkung seueur. Salaku tambahan kana anu kasebat, judul ieu ogé ngagabung ku ciri-ciri RPG mana waé. Sagala nyarankeun.

TheWorldEndswithYou: SoloRemix (Tumbu AppStore)
TheWorldEndswithYou: SoloRemix17,99 €

Anu paéh leumpang

Leumpang Maot: Kaulinan: Upami kuring nyarioskeun kasuksésan séri Walking Dead, abdi henteu mendakan anu énggal. Serialna, dumasar kana komik anu namina sami, nunjukkeun urang pangalaman sakelompok jalma anu nyobian hirup di dunya zombie pasca-apokaliptik. Dina pertandingan urang bakal maén salaku Lee Everett, penjahat anu disabit anu kedah salamet diantara seueur jalma anu teu mayit dina genep épisode anu béda. Naha anjeun bakal sono?

Leumpang Maot: Kaulinan (Link AppStore)
Leumpang Maot: Kaulinanbebas

Bastion

Bastion: Upami anjeun resep RPGs, anjeun moal tiasa lirén maén Bastion. Henteu sia-sia, éta dipilih salaku salah sahiji aplikasi anu pangsaéna di App Store di 2012. Abdi nyarios yén éta sapertos RPG pikeun layar sentuh anu kedahna. Sakedik deui kuring tiasa nyarios.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Manuk ambek

Nawar Ngambek: Naha aya anu teu terang manuk pissed? Tos ti mana waé? Diciptakeun dina 2009 ku Rovio, sakumpulan manuk anu merjuangkeun babi héjo anu nyolong endogna parantos suksés pisan kumargi aranjeunna tinggaleun layar iPhone, iPod sareng iPad urang pikeun nyiptakeun merek pasarna nyalira. Sanaos anjeunna sanés anu hadé dina grafik, anu Angry Birds anu pangpayunna mangrupikeun anu ngamimitian sadayana sareng éta sababna anjeunna pantes aya dina daptar ieu.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Limbo

Limbo: Dimana kuring? Aya naon? Dina judul anu mandiri ieu urang bakal ngendalikeun murangkalih dina dunya anu poek tanpa soundtrack. Urang kedah nyandak anjeunna ngalangkungan bahaya anu paling anéh anu tiasa urang bayangkeun, sapertos lancah raksasa anu bakal ngudag urang dugi ka réngsé. Tapi urang badé kamana? Kami sakuduna dituju di Limbo sareng urang kedah milarian réréncangan / adi atanapi naon waé budak awéwé éta ... pikeun ngamimitian deui… Kami henteu kaget yén éta dianggap salah sahiji gim anu pangsaéna di App Store.

Playdead's LIMBO (AppStore Link)
Playdead's LIMBO3,99 €

Rayman

Rayman leuweung Run: daptar ieu teu tiasa kaleungitan jalan endles naon waé. Dina Rayman Jungle Run urang kedah ngaji (ka katuhu) sapertos di buruan sanés jinis ieu, tapi di dunya Rayman, anu ngajantenkeun hal anu istimewa.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Jangjang leutik

Jangjang leutik: aya seueur gim anu sami di App Store, tapi Tiny Wings mangrupikeun anu pangpayunna sareng anu pantes aya dina daptar kaulinan anu pangsaéna di App Store. Dina pertandingan ieu urang kedah ngendalikeun hiber sareng ragrag manuk supados langkung gancang gerak sareng dugi ka mungkin. Éta sapertos jalan anu teu aya tungtungna, tapi béda-béda.

Jangjang Leutik (Tumbu AppStore)
Jangjang leutik1,99 €

buah Ninja

buah Ninja: lain gim anu boro-boro butuh bubuka. Kaulinan dimana urang kedah ngéserkeun ramo pikeun motong buah kana kombo panggedéna. Aya seueur pidéo dina youtube dimana ucing maénkeun Buah Ninja, pidéo sakumaha pikaresepeun sapertos kaulinan éta sorangan.

Buah Ninja Klasik (Tautan AppStore)
Buah Ninja klasik1,99 €

JetPack Joyride

Jetpack Joyride: judul kawéntar anu hébat anu urang kedah kéngingkeun sajauh mungkin ku lumpat ka katuhu. Jetpack Joyride mangrupikeun jalan anu teu aya tungtungna di mana urang bakal ngendalikeun karakter anu ngalir ngalangkungan pabrik anu dipasihan jenis mesin mesin anu ngajantenkeun anjeunna ngapung. Aya ton gerakan khusus, janten kasenangan dijamin.

Jetpack Joyride (Tumbu AppStore)
Jetpack Joyridebebas

Scribblenauts

Scribblenauts Remix: dina judul ieu kami gaduh gim teka-teki aksi-petualangan anu mimitina dikembangkeun pikeun Nintendo 3DS. Urang kedah ngendalikeun Maxwell dina perjalanan pikeun ngumpulkeun Starites.

Scribblenauts Remix (Tumbu AppStore)
Scribblenauts Remix0,99 €

Max Payne

Max payne hapé- Versi sélulér Max Payne mangrupikeun vérsi anu pantes anu dijantenkeun dina daptar ieu kaulinan anu pangsaéna dina App STore. Éta mangrupikeun gim panembak, tapi sanés di jalma anu munggaran, kalayan latar anu saé.

Max Payne Mobile (Tumbu AppStore)
Max payne hapé2,99 €

Tutuwuhan vs Zombies

Tutuwuhan vs ZombiesSanaos bagian kadua parantos sayogi, kaulinan aslina henteu tanpa kualitas. Salaku tambahan, éta henteu kalebet ngagaleuh aplikasi anu ngaganggu, anu hartosna yén urang tiasa nampi judul anu hébat tanpa kedah lirén atanapi mayar. Éta henteu gaduh tambahan bagian kadua, tapi henteu ogé peryogi.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Rusuh Rings II

Rusuh Rings II: Upami anjeun resep kana Final Implengan anu asli sareng milari anu sami sareng grafik ayeuna dina dampal panangan anjeun, panginten pilihan anu pangsaéna nyaéta Chaos Rings II. Éta sanés kaulinan anu murah, tapi éta pasti hargana unggal euro pikeun éta.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

GTA: Chinatown Wars

GTA: Chinatown Wars- Ieu judul kadua séri GTA dina daptar ieu sareng éta kusabab éta patut. Saeutik tiasa nyarios ngeunaan anjeunna sanés "maénkeun éta sareng anjeun bakal mendakan."

GTA: Chinatown Wars (Tumbu AppStore)
GTA: Chinatown Wars4,99 €

Nova 3

Nova 3: dina nami Near Orbyt Vanguard Alliance 3 kami ngagaduhan salah sahiji gim jalma-jalma pangsaéna di App Store, tapi ku kakuatan-kakuatan khusus anu ngajantenkeun kaulinan sanés ngan ukur salah sahiji jinisna. Kuring kantos gaduh saprak éta kaluar na éta patut.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Tower-Leutik

leutik Tower: diluncurkeun taun 2011, di Tiny Tower urang kedah ngawangun gedong nyalira dina simulasi bisnis konstruksi. Éta saleresna langkung pikaresepeun tibatan disada. Hal anu pangsaéna nyaéta anjeun nyobian, kumargi dina waktos nyerat ieu, gratis (éta bakal anéh, tapi éta tiasa robih).

Tiny Tower: 8 Bit Retro Tycoon (AppStore Link)
munara leutik: 8 Bit Retro Tycoonbebas

Timberman

Timberman: Upami urang henteu tiasa nempatkeun Flappy Bird dina daptar ieu kusabab pamekar na ngaluarkeunana ti App Store, urang nempatkeun Timberman, gim anu katingalina siga omong kosong dina lensa sareng grafik na, tapi éta nyiptakeun seueur kecanduan sareng anu urang tiasa nangtang babaturan.

Timberman (Tautan AppStore)
Timbermanbebas

Endah Pecah

Endah Pecah- Nalika maén dina layar sentuh, penting pisan kadaliana saderhana. Tapi upami tindakanna saderhana teuing, gimna moal aya gunana. Dina Amazing Breaker kami ngan ukur kedah muragkeun serangkaian bom pikeun ngancurkeun gambar di payuneun urang. Kuring resep pisan sareng éta naha kuring nempatkeun kana daptar ieu.

Luar Biasa Breaker (Tumbu AppStore)
Endah Pecah0,49 €

Perang géométri

Perang géométri 3: pikeun kuring éta anu pangsaéna. Mangrupikeun mangrupikeun campuran antara tukang nembak jalma katilu sareng gim kapal, sadayana kalayan gambar dunya digital sareng sora anu spektakuler. Upami kuring kedah nyarankeun salah sahiji tina daptar ieu, kuring bakal nyarankeun kaulinan ieu.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

pedang pedang

Swordigo: dina judul ieu urang gaduh gim platform "saderhana". Naon salahna tina jenis kaulinan ieu? Nya, kuring resep ka aranjeunna sareng aranjeunna ngingetan kuring ngeunaan kaulinan konsol baheula. Swordigo parantos masihan kuring momen anu hébat sareng mangrupikeun salah sahiji ti saeutik anu kuring parantos pas.

Swordigo (Tautan AppStore)
Swordigobebas

Real Racing 2

Real Racing 2: kaulinan mobil moal leungit tina daptar ieu. RR2 mangrupikeun kaulinan anu urang kedah ngajalankeun kompetisi anu sanés sareng mobil anu sanés sareng ningkatkeun waktos. Pikeun kuring éta langkung saé tibatan RR3 pikeun henteu gaduh terintegrasi, anu ngamungkinkeun urang maénkeun tanpa kedah lirén atanapi mayar nalika permainan hoyong. Salaku tambahan, éta réalistis, henteu sapertos sagas sanés sapertos Asphalt, anu sanaos leres yén aranjeunna saé pisan ... aranjeunna henteu deui réalistis.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Potong Ékspérimén Tali

Motong Tali: Ékspérimén: Naha anjeun henteu terang bug héjo ieu anu tuang permén? Nya anjeun kedah. Tujuan kami nyaéta pikeun masihan piaraan kami permén per tingkat, anu urang kedah motong senar dina waktos anu tepat, ogé ngaktipkeun mékanisme anu béda pikeun ngahontal éta. Ati-ati, upami urang henteu kéngingkeun, piaraan urang bakal sedih.

Potong Tali: Eksperimen EMAS (Tumbu AppStore)
Motong Tali: Ékspérimén EMAS0,99 €

PAC MAN

PAC-MAN 256: sareng terakhir tapi teu saeutik, comecocos abad ka-256. PAC-MAN 6 mangrupikeun vérsi tina kaulinan mitos anu urang bakal teras-terasan maju atanapi, upami sanésna, kakosongan bakal nyéépkeun urang. Ogé, urang ngagaduhan kakuatan anu béda anu ngamungkinkeun kami maéhan hantu ku cara anu béda. Hal anu saé nyaéta gratis. Anu goréng nyaéta urang moal tiasa maén kakuatan upami urang henteu ngantosan / mayar saatos XNUMX pertandingan.

PAC-MAN 256 - Maze Endless (Tautan AppStore)
PAC-MAN 256 - Maze sajajalanbebas

Kumaha saur anjeun ngeunaan kaulinan pangalusna di App Store? Naon kaulinan favorit anjeun di App Store? Éta aya dina daptar ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

32 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yesus cenahna

    Nomer 13, giochi, naha éta giochi & rompicapo?

  2.   Nacho cenahna

    Yesus, kuring salah éja nami nomer 13. Kaulinan anu dikaitkeun tautan nyaéta Hook Champ. Nuhun perhatosanna. sambutan!

  3.   beto cenahna

    IGN ti Amérika Serikat sareng di San Fransisco sanés ti Inggris…. Disarankeun 100%

  4.   Ale cenahna

    Kaulinan anu saé pisan, sacara pribadi kuring resep pisan Asphalt 5

    Wasalam

    Patarosan: NAON naon buruanana? (anu nganggo motor)

  5.   gui cenahna

    Sareng Doodle Jump? 🙁

  6.   Ale cenahna

    @beto, buka halaman na ucapkeun UK 😉

    Naon kaulinan motor dina gambar? = (= (= (= (= (= (= (= (= (= (= (

  7.   Yusuf !! cenahna

    sareng sababaraha TAPE TAP ?? atanapi kota sim ?? 🙁 OSMOS Abdi henteu terang perkawis naon .. hehe

  8.   COWr cenahna

    Pikeun kuring salah sahiji jalma anu kuring henteu sono nyaéta Bejeweled 2
    Sareng kalayan BLITZ hiji menit na idéal nalika ngantri atanapi ngantosan.

  9.   bedil457 cenahna

    Sareng buah ninja ?????????

  10.   Jose cenahna

    Tulisan anu saé, ucapan salamet!

  11.   David cenahna

    Abdi henteu resep pisan daptar ieu, aya gim anu langkung saé sareng langkung ngahibur tibatan ieu. X sahenteuna tina sudut pandang kuring tangtosna.

  12.   Alex cenahna

    Parantos lami ti saprak kuring ningali daptar anu matak pikasieuneun sapertos kieu ... upami anjeun milari daptar kanggo mutuskeun kaulinan anu bade dipésér, ieu sanés xD

    1.    Anjeunna cenahna

      Nuju *

  13.   cik flo cenahna

    Halo gim anu saé tapi upami anjeun resep manuk ambek kuring nyarankeun treuk & tangkorak dasar gimna sami tapi sareng treuk kuring pribadi resep pisan ka kuring mugia anjeun resep

  14.   christiansalasduran cenahna

    anu munggaran anu goréng pisan xd ke judi omong kosong

  15.   Nicolas cenahna

    Abdi resep pisan ka zombie hiway (SARAN)

    1.    Sergio cenahna

      kacida alusna

  16.   fabii cenahna

    salah sahiji gim anu pangsaéna nyaéta dimana cai kuring (dimana cai kuring, dina basa Spanyol). Abdi nyarankeun éta 🙂

  17.   Jose santana cenahna

    Pikeun kuring gim anu pangsaéna sareng murah nyaéta pangaruh massal 3, éta ngan ukur hargana 89 cents sareng ngahibur pisan ku grafik sareng aksi anu teu kaétang !!!

  18.   Nicolas cenahna

    Kaulinan ieu henteu saé, aya seueur, seueur anu langkung saé tibatan sadayana ieu

  19.   Nicolas cenahna

    sareng ogé kaleungitan jetpack, buah ninja sareng pemicu maot

  20.   Sergio cenahna

    Ieu henteu saé, gim anu pangsaéna dina Aplikasi nyaéta MINECRAFT. Naha anjeun terang !!!!!!!

  21.   Sergio cenahna

    Ha ha sareng ogé boos 2

  22.   Sergio cenahna

    Ogé para SURFERS SUBWAY

  23.   Jexs cenahna

    Anjeun moal sono ka jalma-jalma ti supercell (tawuran marga, pantai booming, dinten jarami)

  24.   Gambar placeholder David Cuadrado Fernandez cenahna

    Leo rejeki atanapi dunya Goo anu pangsaéna

  25.   Gambar placeholder David Cuadrado Fernandez cenahna

    Leo Fortuny atanapi dunya kabutuhan Goo

  26.   Enigma cenahna

    Anjeun parantos ngantunkeun saga penting The Room. Grafik spektakuler. Disarankeun sareng seueur saga

    1.    eureun cenahna

      Seuneu GRATIS PANGSAÉNA

  27.   eureun cenahna

    Seuneu GRATIS PANGSAÉNA

  28.   rosalie cenahna

    Tina serat:
    fase 10
    FaseRummy2
    Tujuan:
    gelembung jujur
    Logika:
    Tatarucingan nurun bola
    Anu diperhatoskeun:
    nyambungan

  29.   DRK | Asasi Manusa Acak cenahna

    Aranjeunna henteu nempatkeun Seuneu Gratis sareng ngagaduhan langkung ti 10 juta atanapi langkung unduhan. Sakabéh kaulinan anu goréng. Dua anu dipikaresep ku kuring: perang géométri 3 sareng balap nyata 2 (Abdi parantos maénkeun éta hahaha).