10 Aplikasi pikeun iPad Air sareng iPad Mini Rétina Fitur ku Apple (I)

hébat-aplikasi

Saatos éta pembaharuan dilaksanakeun ku Apple dina iPadsKalayan iPad Air sareng iPad Mini Retina anu énggal, Apple parantos nyorot sababaraha pilihan kaulinan idéal pikeun nikmati fitur-fitur alat anyar ieu.

Kuring nampilkeun daptar sareng 10 aplikasi munggaran anu disorot ku Apple. Dina sababaraha dinten ka payun, urang bakal ngalegaan daptar. Nuluykeun kana blog Actualidad iPad.

Avokiddo Emoticos - Diajar pikaresepeun pikeun murangkalih

Avokiddo Emoticos ngamungkinkeun murangkalih sagala umur ngajajah sensasi. Teu aya aturan pikeun senang nalika diajar katerampilan anyar. Senang-seneng sareng murangkalih anjeun bari ngenalkeun anjeunna ka zébras berwajah konyol, domba jerapah. Ngaropea sato sareng objék anjeun hoyong gaduh waktos anu saé sareng murangkalih anjeun.

Émosi Avokiddo (Tautan AppStore)
Émosi Avokiddo2,99 €

Sampel Alkohol Coklat Artisanal Coolson

Coolson's Artisanal Chocolate mangrupikeun a kaulinan kecap adiktif, Kalayan gambar naratif sareng gambar-gambar anu saé. Anjeun tiasa maén dina modeu petualangan, ngalawan babaturan anjeun atanapi saha waé ngalangkungan Game Center.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Konsép: Sketsa langkung pinter

Aplikasi ieu ngagabungkeun sketsa artistik kalayan presisi nyusunna dina aplikasi gambar anu saderhana sareng elegan. Nembe dipilih ku Apple salaku salah sahiji aplikasi anu pangsaéna pikeun ios 7. Konsép mangrupikeun jalan kaluar dina unggal dinten, pikeun néwak, ngajajah sareng ngabagi desain.

Konsép (Link AppStore)
konsepbebas

Kubus

Kalayan Cubasis anjeun tiasa kaduruk lagu audio dina kualitas DVD sareng edit musik anjeun. Éta hadir sareng puluhan sora instrumen virtual anu tos dirékam anu tiasa diputer sacara real waktos nganggo keyboard virtual.

Cubasis 2 (Tumbu AppStore)
Kubus 211,99 €

DC Komik

Penerbit buku penerbit sareng komik pangageungna di Amérika Kalér nyaéta DC Comics, kalayan rupa-rupa karakter sareng genre anu béda. Sababaraha pahlawan super anu paling dikenal na nyaéta: Superman, Batman, Héjo lantern, Flash diantarana.

Kalayan aplikasi ieu tiasa ngaunduh sareng nikmati komik anu hébat sayogi dina bagian Tawaran Mingguan, sajaba ti perpustakaan klasik anu éksténsif sareng legendaris.

DC Comics (Tumbu AppStore)
DC Komikbebas

dJay 2

dJay 2 ngarobah iPad anjeun kana sistem DJ diulas pinuh. Terpadu sareng perpustakaan iPad, dJay masihan anjeun aksés langsung kana sadaya lagu sareng daptar puter paporit anjeun. Anjeun tiasa nyampur sareng ngapungkeun modeu Autmix sareng ngantep dJay nyiptakeun campuran sampurna sacara otomatis. Naha anjeun ahli atanapi amatir, aplikasi ieu bakal ngagumbirakeun anjeun.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Flipboard: Majalah berita sosial anjeun

Anggo Flipboard nyaéta cara anu paling populér pikeun néwak ngeunaan warta anu leres-leres dipikaresep ku anjeun, mendakan hal-hal énggal atanapi hubungan sareng jalma anu paling caket. Aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun nikmati sadaya jaringan sosial anjeun sapertos Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr sadayana dina gaya majalah. Upami anjeun bosen aplikasi resmi sareng cara visualisasi, ieu aplikasi anjeun.

Flipboard (Tautan AppStore)
Flipboardbebas

Fly Delta pikeun iPad

Kalayan aplikasi Delta Airlines anjeun bakal tiasa ngajajah tujuan sareng ongkos sadaya rute udara na. Ngalaman visi énggal sasarengan fungsi Jet anu ngamungkinkeun anjeun ningali tujuan kalayan poto hawa sareng inpormasi sajarah.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Fotopedia Wartawan

aplikasi ieu sacara efektif ngagabungkeun téks sareng gambar dina rébuan jejer sapertos seni, margasatwa, gastronomi, budaya, pariwisata, sareng anu sanésna. Anjeun tiasa ngirim carita ka komunitas Fotopedia sareng ngabagi éta sareng rerencangan anjeun ngalangkungan Facebook atanapi Twitter.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Galaxy on Seuneu 2 HD

Galaxy on Fire nyaéta Simulator tempur rohangan 3D, kalayan unsur petualangan sareng RPG. Simpen galaksi tina karuksakan anu bakal datang di tangan mahluk luar angkasa licik, bajak laut luar angkasa sareng jalma-jalma gila anu lapar kakuatan.

Galaxy on Fire 2 ™ HD (AppStore Link)
Galaxy on Fire 2 ™ HDbebas

Sajauh ieu bagian kahiji kanggo ayeuna. Nantikan kanggo ningali aplikasi anu pangsaéna pikeun iPad Air sareng iPad Mini Rétina.

Inpormasi lengkep - Keynote pikeun 22 Oktober ayeuna sayogi dina Youtube


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   natahorchata cenahna

    Kaulinan milarian kecap klasik pikaresepeun pisan! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sopa.letras