10 aplikasi pikeun mikaresep Apple TV anyar

apel-tv-panganteur

Ngan ukur aya sababaraha jam di pasar, Apple TV App Store khusus khusus, laun-laun ngeusian aplikasi beuki seueur. Ayeuna urang tiasa mendakan tina kaulinan balap mobil dugi ka gim anu dipikaresep dina gaya Nintendo Wii anu paling. Tapi urang henteu ngan ukur tiasa mendakan kaulinan, sanaos éta mangrupikeun asét utamina, tapi kami ogé tiasa mendakan sajumlah aplikasi anu pikaresepeun pikeun streaming video, maca berita, nonton video YouTube, konsultasi kasimpulan olahraga ...

Upami anjeun rada leungit sareng henteu terang aplikasi naon anu anjeun tiasa mendakan salajengna Kami nunjukkeun anjeun 10 aplikasi sareng gim anu pangsaéna ayeuna di Apple TV App Store. Hal anu saé ngeunaan seueur penampilan ieu nyaéta yén upami urang sateuacanna ngagaleuh aranjeunna, teu kedah ngaliwat kotakna deui, sapertos anu dilakukeun ku pangembang Tweetbot dina unggal pembaruan yén anjeunna ngajalankeun aplikasi na.

10 aplikasi pikeun mikaresep Apple TV anyar

Netflix

Kalayan datangna di Spanyol, éta mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu paling saé pikeun menikmati séri karesep urang ku harga anu saé pisan.

Pariwisata Alto

Kaulinan anu teu aya tungtungna sareng grafik anu spektakuler dimana urang kedah ngendalikeun katurunan ngaliwatan salju saolah-olah urang ahli snowboard.

Kota Lumino

Kota Lumina dugi ka énggal dina App Store sareng ngamungkinkeun urang pikeun mikaresep sababaraha teka-teki anu dirancang sacara spektakuler.

Wates Cuaca

Cuaca Wortel sanés aplikasi cuaca anu biasa anjeun. Wortel mangrupikeun robot cuaca anu ngagaduhan kapribadian nyalira. Urang bakal tiasa ningali cuaca dina kualitas urang sareng di mana waé ogé, ogé peta cuaca sareng gambar radar.

Kacang Impian

Kaulinan platform kalayan langkung ti 70 tingkatan sumebar di 13 dunya anu béda.

YouTube

Katerangan sakedik pantes aplikasi ieu anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaksés kontén YouTube anu sayogi ngalangkungan Apple TV.

Géométri Perang 3: Diménsi anu Dihasilkeun

Kaulinan panganyarna dina franchise Geometry Wars ngamungkinkeun urang ngalawan musuh urang dina tilu diménsi ngalangkungan 100 tingkatan, sadayana unik sareng bénten.

MLB.com Di Bat pikeun Apple +

Sadaya inpormasi baseball di ujung jari urang ngalangkungan Apple TV: statistik, ringkesan, pidéo ...

Lautan

Sareng anjeun moal sono ka Oceanhorn, pikeun sadaya penggemar Legenda Zelda, anu gim ieu parantos diideuan.

Langit Peuting

Ngarasakeun langit wengi henteu pernah gampang berkat aplikasi ieu. Upami aplikasi na parantos éndah pikeun iPhone sareng iPad pikeun Apple TV éta spektakuler.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   joshuagrahams cenahna

    Abdi resep pisan ngadangukeun myTuner Radio dina Apple Tv. Éta ngagaduhan Podcast sareng Radio ti sakumna penjuru dunya. Saé pisan - https://youtu.be/FA5W-u10asY