10 Fitur Anu Paling Diremehkeun dina ios 15 [VIDEO]

ios 15 Éta nembe dikaluarkeun sareng urang teraskeun nganalisis sacara jero firmware anyar pikeun alat sélulér perusahaan Cupertino (iPhone, iPad sareng iPod Touch). Kituna, urang teraskeun sareng serangkaian pitunjuk dina ios 15 anu bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang.

Janten, tong luput sapuluh fungsi ios 15 ieu anu anjeun henteu terang sareng éta anu paling dipeunteun ku pangguna. Ku cara kieu anjeun bakal tiasa ngajalankeun tugas langkung gancang, ngahémat batré sareng ningkatkeun kinerja iPhone anjeun ku cara anu paling gampang, naha anjeun bakal sono?

Inpormasi lengkep dina aplikasi Cuaca

Aplikasi Cuaca ios 15 janten salah sahiji anu hilap tina corétan berita anu hébat anu dipasihkeun ku urang sakedik-sakedik. Kalayan datangna firmware anyar, aplikasi Tiempo parantos nambihan rangkay fungsionalitas dina bentuk "Blok" didistribusikeun dina antarbeulah pangguna, contona urang tiasa ngabayangkeun sareng peta hawa sababaraha inpormasi sapertos hujan, kualitas hawa sareng suhu bahkan.

Kami gaduh seueur paningkatan desain sareng langkung seueur inpormasi anu bakal ngamungkinkeun kami pikeun terang posisi panonpoé, waktos matahari terbit sareng surup, parobihan anu penting dina cuaca di daérah kami sareng séri peta interaktif sapertos anu parantos kami sebutkan di luhur.

Kamungkinan pikeun nyepetkeun video sareng podcast

Pungsionalitas anyar ieu anu ngamungkinkeun urang pikeun ngagancangkeun eusi audiovisual anu urang terang éta bakal tiasa dianggo dina aplikasi pituin ogé dina pamuter terpadu Safari pikeun halaman wéb anu henteu ngagaduhan antarmuka putereun terpadu.

Éta saderhana pisan, dina beulah kénca handap tombol nembé nembongan anu bakal ngamungkinkeun urang ngarobih kagancangan playback numutkeun kabutuhan urang. Éta pikaresepeun pisan nalika ngupingkeun podcast, sapertos anu urang damel mingguan sareng anu kami nyarankeun. Ngamangpaatkeun waktos anjeun sareng nyepetkeun podcast sareng pidéo dumasar kana kabutuhan anjeun, cukup ku mencét tombol di belah kénca handap anjeun bakal gaduh pangaluyuan gancang.

Ngarobih ukuran téks ti Control Center

Réréncangan kuring Aranjeunna nembé ngawartosan anjeun ngeunaan berita ios 15 patalina sareng ukuran téks sareng aksés, ku cara ieu cara urang hubungan sareng sistem operasi bakal ningkat sareng hal-hal bakal langkung gampang pikeun urang.

Dina hal ieu, Upami urang angkat ka Setélan> Pusat Kontrol sareng nambihan pilihan ukuran téks, tombol bakal ditambihan ka Pusat Kontrol anu ngamungkinkeun urang langsung ngaluyukeun ukuran téks pikeun aplikasi anu khusus sareng pikeun sakabéh sistem.

Gancang édit alarm

Ieu mangrupikeun salah sahiji hal anyar anu tumpang tindih sareng sistem anu sateuacanna sareng anu henteu tungtungna ngajadikeun urang jelas teuing kumaha urang kedah ngalaksanakeunana. Dina aplikasi Jam, upami urang angkat ka bagian Alarm urang gaduh tombol di kénca luhur anu ngamungkinkeun kami pikeun ngédit éta.

Nanging, ayeuna henteu perlu mencét tombol ieu, Éta bakal cekap ngésérkeun alarm ti kénca ka kénca pikeun tiasa ngahapus atanapi pencét dina alarm kanggo nyandak urang ka setting anu ngamungkinkeun urang ngarobih langsung, ayeuna langkung gancang sareng langkung intuitif.

Ngotéktak antara jandéla Safari

Sakumaha anjeun ogé terang, Safari parantos ngajantenkeun aplikasi anu nampi berita paling seueur sareng ios 15, Sareng panginten seueur berita ieu henteu saé pikeun anjeun.

Upami anjeun pencét sareng tahan bar teang Safari sareng gesek ka luhur, multi-jandéla bakal kabuka sapertos ios multitasking. Nya kitu, sUpami anjeun badé napigasi antara jandéla anu sanés anu anjeun aktipkeun, anjeun kedah ngagésér palang palang kénca ka katuhu pikeun ngarobih gancang di antawisna.

Bewara aplikasi cuaca

Urang balik deui ka aplikasi Cuaca ios 15 pikeun ngantisipasi kabaran anu pikaresepeun, ayeuna upami anjeun ka bagian pikeun nambihan lokasi teras pencét kana ikon (…) anu aya di belah katuhu luhur, anjeun bakal tiasa ngakses personalisasi setelan inpormasi.

Salah sahiji fitur anyar nyaéta kamungkinan aktipkeun bewara ngeunaan parobahan cuaca pikeun lokasi. Hanjakal béja ieu henteu acan aktip di Spanyol, tapi éta aya di seueur lokasi sanés, parios éta di anjeun.

Aksés langsung ka FaceTime tina aplikasi Messages

Aplikasi Messages nampi desain anu sakedik pisan, sanaos seueur dianggo di daérah sapertos Amérika Serikat Amérika, di Spanyol sareng LATAM kami masih kaiket kana WhatsApp salaku jasa olahtalatah utami. Sanaos kitu, Apple henteu nyerah sareng terus nawiskeun paningkatan.

Perusahaan Cupertino parantos nambihan logo FaceTime ka sudut katuhu luhur paguneman Messages kami. Upami urang ngeklik éta dina obrolan, éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun gancang ngamimitian nelepon FaceTime, duanana video sareng audio hungkul, sahingga nyepetkeun cara urang ngahubungi jalma anu dipikacinta.

Rékam kagiatan privasi aplikasi

Ayeuna anjeun tiasa ngawaskeun ketat interaksi anu dilakukeun ku aplikasi sareng inpormasi pribadi anjeun, pikeun ngalakukeun ieu sacara saderhana Anjeun kedah buka Setélan> Privasi sareng dina bagian akhir tina bagian anjeun tiasa ngaktipkeun catetan mingguan ngeunaan privasi aplikasi.

Salaku tambahan, anjeun bakal tiasa ngekspor file kalayan inpormasi anu aya hubunganana sareng privasi aplikasi ieu ngalangkungan cara anu béda pikeun ngalakukeun kontrol anu lengkep.

"Dibagi ku kuring" dina Apple Music and Podcast

Ayeuna upami anjeun ngabagi kontén Podcast atanapi Apple Music, anjeun bakal tiasa gancang aksés langsung tina aplikasi Messages anu ngahijikeun pamaén anyar. Nya kitu, duanana Podcast sareng Apple Music ogé Apple TV + parantos nambihan bagian énggal dina platform milarian anu disebat «Dibagi sareng kuring ...» anu bakal ngamungkinkeun anjeun aksés gancang kana jinis eusi audiovisual anu anjeun tampi ngalangkungan Messages ios. Fitur anu narik pisan anu bakal ningkatkeun cara anjeun nyéépkeun sadaya jinis eusi ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.