10 hal anu anjeun henteu terang perkawis Tim Cook (sareng anjeun panginten hoyong terang)

Tim Cook

Tim Cook kanyahoan hébat sateuacan anjeunna janten CEO perusahaan parusahaan téknologi paling hargana di dunya. Nyatana, awal pamimpin ayeuna henteu gampang, sabab pikeun seueur anggota perusahaan anjeunna henteu kedah aya. Anjeunna sanés panerusna anu pantes pikeun Steve Jobs. Nyatana, éta parantos nunjukkeun visi anu lega pisan ngeunaan naon anu janten perusahaan apel, éta ngagaduhan propil sosial anu nunjukkeun dirina ayeuna, sareng tangtosna, sakedik-sakedik éta unggul ti anu mimitina henteu. aranjeunna ngakuan anjeunna salaku calon idéal.

Nanging, Tim Cook tétéla janten jalma anu cukup low-key. Henteu seueur anu dipikaterang perkawis anjeunna, sareng éta mangrupikeun hal anu henteu ngan sigana henteu hariwang anjeunna, tapi CEO perusahaan resep. Akhir-akhir ieu anjeunna parantos langkung seueur hadir dina média, saatos pernyataan na ngeunaan kaayaan séksualna, sareng pidato nalika disebatkeun di universitas di mana anjeunna nunjukkeun watekna langkung humanis. Kusabab kanyataan yén anjeunna teras-terasan janten kanyahoan anu hébat, dinten ieu kami hoyong nyaritakeun sababaraha hal panasaran ti baheula sareng ayeuna ti Tim Cook

Panasaran ngeunaan Tim Cook

  1. Tim Cook gaduh gelar rékayasa ti Auburn University, sanaos nyatana CEO Apple asalna ti North Alabama
  2. Tim Cook resep katenangan, sareng henteu kedah buru-buru, éta sababna anjeunna milih Palo Alto nyalira salaku padumukanna.
  3. Sanaos anjeunna ayeuna ngawakilan Apple dina unggal jalan, sateuacan ngakses jabatan éta, Tim Cook damel kanggo IBM salami 12 taun.
  4. Sanaos anjeunna henteu resep setrés, anjeunna henteu kapikiran nyobian anu pangsaéna pikeun naon anu dipikahoyong. Nalika damel di IBM, anjeunna diajar Magister Administrasi Bisnis di Universitas Duke, wengi-wengi.
  5. Tim Cook sareng Steve Jobs sakedik pisan hubunganana. Tapi duanana resep kana batu taun 60-an, sareng éta mangrupikeun salah sahiji karep anu dibagi ku anu parantos aya sareng bos panggedena Apple.
  6. Sanaos padamelan resep pisan, padamel anu paling caket nyarios yén Tim Cook tétéla tenang sacara langsung.
  7. Pikeun Cook, liburan anu idéal nyaéta anu ngagaduhan rencana trekking di Taman Nasional Yosemite. Naha aya hubunganana sareng nami versi paling anyar tina Mac OS X?
  8. Tim Cook parantos nyarios dina sababaraha kasempetan yén anjeunna mangrupikeun pengikut saluran Amérika CNBC sareng ESPN
  9. Hal terakhir anu dicarioskeun ku Jobs ka Tim Cook ngeunaan masa depan Apple nyaéta lirén mikiran naon anu bakal dilakukeun ku Jobs, sareng ngan ngalakukeun naon anu kedah dilakukeun.
  10. Tim Cook dipikaterang janten filantropis, sareng gaduh kapribadian anu berorientasi sosial. Anjeun prihatin ngeunaan seueur hal sareng kamungkinan sadayana tiasa dina sababaraha cara ningkatkeun rencana tanggung jawab perusahaan perusahaan.

Anu matak panasaran ieu ngeunaan Tim coOK paling ngareuwaskeun anjeun? Naha saur anjeun aya anu sanés kedah ditambahan kana daptar gaduh profil lengkep tina CEO Apple ayeuna?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    tim masak ieu kiripik kentang! jelas pisan
    Kusabab catetan ieu parantos lebet kana apel, janten langkung parah ... kuring sono ka sosok steve saloba anu kuring mampu.
    Kuring PRO Apple ti saprak PowerPC G3… sareng hapunten anu kasebat apel ayeuna henteu saé salaku inovasi umum.
    sareng bagian tina modél panganyarna, parangkat lunak, sareng kasalahan perusahaan parantos teu langkung ti ngan saukur nuliskeun karakter ieu.
    Kuring miharep aranjeunna ngusir anjeunna kaluar pas!

    1.    Axel cenahna

      Wah, naon anu ngabenci ... Naha anjeun henteu acan ningali nomer penjualan Apple? Naha anjeun henteu acan ningali catetan rusak pasar saham panganyarna ku perusahaan? Upami anjeun henteu resep naon-naon, éta henteu hartosna yén Apple ngalakukeun parah ... saur Apple aya dina waktos anu saé sareng saur éta bakal langkung saé dina sababaraha taun ... Lalajo berita teras koméntar ...

  2.   Holifu cenahna

    Anjeun lasut nyarios yén anjeunna homo

    1.    Alvaro cenahna

      tangtosna Holifu ... sareng Cristina ogé bakal hilap nyarios yén anjeunna mangrupikeun manusa vertebrata multisélular, leres?
      Jahat Homofagous !!!

      1.    Diego cenahna

        Hahaha Rengat! .. Persis .. jalma anu yakin yén aranjeunna langkung unggul sareng masing-masing kalakuan atanapi ucapna nunjukkeun kumaha goréng akalna.

        Ngomong-ngomong, kuring henteu homoseks atanapi anu sapertos kitu .. tapi upami kuring éta, naon? .. Haha Salam.

  3.   Raul cenahna

    Hal anu paling panasaran nyaéta naon anu dicarioskeun ku Steve sateuacan anjeunna maot