10 masalah umum dina iPhone 6 sareng cara méréskeunana

IPhone 6 masalah

Urang sadayana terang masalah anu dibéré ios 8 anu anyar sareng urang ngantosan pembaruan sapertos cai Mei, tapi urang kedah sadar yén ieu update moal ngalereskeun sadaya masalah anu tiasa urang mendakan di terminal kami.

Daptar iPhone 6 masalah Éta lega (éta ogé valid pikeun iPhone 6s), tapi anu paling umum nyaéta anu bade dianalisis sareng kami bakal ngalaan cara pikeun ngalereskeunana bari ngantosan pembaruan, ieu atanapi anu salajengna, anu di dalamnya dibereskeun langsung.

Upami Anjeun gaduh iPhone 7, entong sono naon kasalahan anjeun paling umum sareng kumaha cara direngsekeun

Kumaha carana ngalereskeun masalah batré iPhone 6

Sadaya pembaruan gaduh pangaruh négatip dina umur batén terminal sareng ios 8 henteu nyegahna. Urang kedah gaduh visi anu langkung umum pikeun masalah ieu sareng ngartos panggunaan batréna ogé ditangtukeun ku pola panggunaan yén urang pasihkeun ka anjeunna, ieu sababna kuring henteu nyangka Apple henteu euweuh pamutahiran dina hal ieu di apdet sistem ka hareup.

Aya seueur hal anu tiasa urang nyarankeun, tapi anu pangsaéna nyaéta neuteup las rekomendasi anu parantos kami bikeun dina postingan saencan na pilih anu paling cocog pikeun kabutuhan sareng panggunaan anjeun.

Kumaha ngalereskeun masalah sambungan WiFi

Salami dua taun ka pengker, dewan diskusi Apple parantos seueur keluhan ngeunaan WiFi, tina sinyal atenuasi kana koneksi anu teu stabil. Keluhan ieu henteu lirén sareng ios 8. Sanaos teu aya solusi anu dijamin aya sababaraha hal anu kedah dicobian sateuacan nyandak tindakan anu drastis.

  • Pilihan kahiji nyaéta ngareset setelan jaringan: setélan > umum > Reset > Reset setélan jaringan. Anjeun kedah ngalebetkeun deui kecap akses pikeun ngakses WiFi.
  • Alternatip anu kadua nyaéta mareuman WiFi sistem. Pikeun éta: setélan > kalaluasaan > lokasi > Sistem jasa. Pareuman teh Sambungan Jaringan WiFi y kambuh teleponna. Sakali pelanggaran ulang aya kamungkinan yén WiFi tiasa dianggo normal. IPhone 6 masalah nganggo wifi

Upami masalah anjeun sareng de singkronisasi sareng iTunes, nganjang ka pitunjuk pikeun méréskeun masalah ieu.

Kumaha ngabéréskeun masalah iPhone 6 nganggo Bluetooth

Anehna, ieu mangrupikeun masalah anu seueur keluhan, utamina ti anu ngagunakeun fungsi pikeun ngahubung sareng handsfree mobil. Leres OKÉ teu aya hiji-ukuran-fits-sadayana solusi ogé kandaraan sareng mérek tanpa tangan, upami urang tiasa ningkatkeun konektipitas ios 8.

Tuturkeun jalur: setélan > umum > Reset sareng di dieu teraskeun Reset setelan. Sadaya setélan anu disimpen bakal leungit, tapi sigana ngalereskeun masalah pikeun seueur pangguna.

Masalah IPhone 6 nganggo Bluetooth

inpo leuwih: Kumaha cageur sambungan Bluetooth sareng mobil saatos ngapdet kana ios 8.0.2

Kumaha carana ngalereskeun gangguan aplikasi-patali

Keluhan sareng kaprihatinan ogé parantos kadéngé ngeunaan aplikasi anu aya dina sistem operasi anu énggal beku atanapi ngan nutup. Pribadi, aplikasi Surat asli ditutup unggal-unggal kuring nyobian némbalan pesen. Janten kuring henteu reuwas nalika aplikasi pihak katilu ngalakukeun éta.

Aplikasi asli bakal sangsara adaptasi sareng perbaikan bug, tapi pamekar ti pihak katilu bakal tanggung jawab unggal pamekar, Apple moal ngabantosan atanapi ngahalangan sareng, dina ieu kuring satuju sareng perusahaan.

Kituna, hiji-hijina hal anu tetep kedah dilakukeun nyaéta tetep aktip pikeun apdet. Pikeun anu males, émut yén anjeun ngagaduhan pilihan pikeun ngaktipkeun pembaruan otomatis, pikeun ieu anjeun kedah nuturkeun rute: setélan > Toko Store iTunes sareng App Store sareng dina bagian tina Unduhan otomatisLeres, anjeun kedah ngaktipkeun pilihan Apdet.

Masalah sareng aplikasi dina iPhone 6

Kumaha ningkatkeun kinerja

Sedengkeun pangalaman urang sareng ios 8 dina iPhone 6 parantos saé sareng gancang, anu sanésna mendakan a pelambatan acak sareng sababaraha kalem dina iPhone anyar. Sanaos ieu sanés masalah dina waktos ayeuna, urang tiasa ngagaduhan masalah kinerja sababaraha minggu ka payun.

Tulisan anu aya hubunganana:
IPhone laun? Ngarobih batréna tiasa ngalereskeunana

Aya sababaraha cara pikeun nyepetkeun kinerja iPhone 6 anu tiasa manpaat, dasarna ngirangan épék ti ios 8, aya sababaraha;

  • Cabut pangaruh paralaks nganggo jalur: setélan > umum > Aksésibilitas > Ngurangan Gerakan. Tingali yén éta ditunda «Si»Pikeun miceun pangaruhna, upami henteu, buka teras pencét saklarna Ngurangan Gerakan nepi ka héjo.
  • Ngaleungitkeun transparansi, buka: setélan > umum > Aksésibilitas > Ningkatkeun Kontras > Ngurangan Transparansi sareng aktipkeun pungsi ieu. Ngurangan Pangaruh Pikeun Ngahindarkeun Masalah Performance dina iPhone 6

Kumaha Ngalereskeun Jams dina Bentang sareng Tampilan Potrét

IPhone 6 tetep nyangkut dina pandangan bentang saatos ngalih kana nangtung. Ieu masalah ageung, utamina nalika nganggo aplikasi kaméra. Teu aya jalan kaluarna, tapi aya bantuan band.

Nalika anjeun badé nganggo modeu visi anu sami, ngonci orientasi telepon dina museur pusat kontrol.

layar konci

Kumaha ngabéréskeun masalah sareng iMessage

Sababaraha masalah nyaéta henteu mampuh pikeun ngirim pesen énggal, tandaan anu énggal nalika dibaca atanapi pesen dugi ka jam-jam kasép. Dina kaayaan ieu aya sababaraha perbaikan anu tiasa urang uji.

  1. Pareuman sareng aktipkeun iMessage (tetep diémutan yén éta ngagaduhan biaya)
  2. Aktipkeun deui terminal.
  3. Reset nu setelan jaringan sélulér: setélan > umum > Reset > Reset setélan jaringan. Telepon bakal reboot sareng jaringan WiFi anu disimpen bakal leungit. Pangaturan jaringan

Kumaha carana nyingkahan reboot acak

Pikeun sababaraha pangguna éta reboot acak (memori bocor) dina iPhone 6. Éror ieu parantos kajantenan sateuacanna dina iPhone 5, 5s sareng iPad Mini, Air sareng Retina. Sanaos éta henteu sering kajadian sapertos biasa, éta masih kajantenan pikeun sababaraha pangguna.

Sanaos teu aya ubar permanén, aya sababaraha tips:

  1. Balikan deui iPhone 6.
  2. Reset umum ku: setélan > umum > Reset > Reset setelan.
  3. Cabut aktip anyar
  4. Ngantosan ios 8.1.

Kumaha carana ningkatkeun réspon telat keyboard

Kadang-kadang a sakedik katinggaleun dina keyboard iPhone 6 nalika ngetik email atanapi pesen. Teu aya ubar anu pasti pikeun ieu, tapi anjeun tiasa ngareset sadaya setelan: setélanumum > Reset > Reset setelan.

Kumaha carana nyingkahan masalah data seluler

Sambungan lalaunan, total henteuna sambungan sareng masalah anu sanésna sareng perkawis konéktipitas sareng operator dilaporkeun. Pikeun nyobaan ngalereskeun masalah ieu;

  1. Aktipkeun deui iPhone 6.
  2. Pegatkeun data seluler: setélan > data Telepon sélulér, pareuman data seluler sareng pilihan 4G.
  3. Aktipkeun a modeu pesawat, antosan 30 detik teras pegatkeun deui pikeun ngaktipkeun milarian jaringan sélulér. jaringan sélulér

Masalah luar angkasa: kumaha cara ngaleupaskeun memori

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngosongkeun rohangan dina iPhone kuring

Masalah rohangan dina iPhone 6

Upami hapé anjeun parantos cicing euweuh mémori gratis pikeun ngahemat langkung seueur aplikasi, poto atanapi naon waé anu anjeun pikahoyong, tong sono tips pikeun ngosongkeun rohangan dina iPhone anjeun.

Masalah sora

Tulisan anu aya hubunganana:
Masalah sora IPhone

Upami iPhone anjeun sepi pisan atanapi henteu langsung didangu, anjeun panginten ngagaduhan masalah anu aya hubunganana sareng panyatur na. Dina kasus éta, didieu urang nunjukkeun alesan sareng kamungkinan solusi pikeun éta Masalah sora iPhone.

Upami henteu aya hasilna

Tulisan anu aya hubunganana:
Balikkeun iPhone

Upami teu aya anu tiasa dianggo sareng anjeun moal mendakan solusi dina forum Apple, kuring nyarankeun dua cara. Mimiti, candak iPhone sareng candak kana Bar Genius ti Toko Apple. Pikeun anu henteu tiasa atanapi henteu hoyong angkat, aranjeunna kedah ngémutan ngalaksanakeun rsetting pabrik.

Anu ieu iPhone 6 masalah anjeun parantos sangsara? Naha aya anu henteu aya dina daptar? Béjakeun ka kami bug iPhone 6 atanapi 6s anu anjeun kagungan sareng kumaha anjeun ngumbarana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

100 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   gabrielort cenahna

    dina umumna henteu nganggo telepon atanapi miceun sadayana anu énggal tina ios 7

    1.    richard1984 cenahna

      Batur ngagaduhan masalah sareng telepon 6 plus kaméra, dina milikna anjeunna nyandak poto sareng mendung. Éta ngan ukur kajadian kuring sareng kaméra hareup 12mpx. Abdi peryogi bantosan. Kusabab ACA di URUGUAY sigana mah kuring teu gaduh aksés numutkeun naon anu parantos dicarioskeun ku kuring musibah.

  2.   Xabi cenahna

    Naon sih tulisan.
    Reset sadayana, upami teu jalan ... teu aya jalan kaluarna.
    Dina 1 bulan anjeun bakal nyebarkeun deui kalayan judul anu sanés.

    1.    MARIELA cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring sareng éta kuring kedah ngabersihkeun area lensa .. pfff mugia ngan ukur éta! kabeneran!

  3.   Damian cenahna

    Punten, Carmen, langkung merhatoskeun nalika nyerat éjahan boh téksna sareng koherensina. Kuring ngadugikeun sababaraha kasalahan anu ditingali ku mata taranjang "sadar" sadar, "urang kedah ningali visi anu langkung lega" Kumaha anjeun bakal ningali visi anu langkung lega? Bisi naon waé, éta bakal ngagaduhan visi anu langkung jembar, "ieu sababna kuring henteu percanten yén Apple bakal ningkatkeun naon waé" sigana kuring henteu nyangka yén Apple bakal ngalakukeun pamutahiran naon waé upami henteu ningkat, éta bakal ningkatkeun. Sareng di sisi anu sanésna, postingan ieu diulang, éta langkung sami sareng pangarang anu sami sareng éta ogé henteu aya gunana kumargi sadayana ieu parantos langkung ti ceuk, sapertos anu aranjeunna nyarios sateuacanna, balikeun sareng upami henteu teu aya deui.
    Baraya, upami anjeun nyewa éditor, punten janten émut naon anu aranjeunna nyerat na, sahenteuna, terang sareng terang kumaha nyerat dina basa indungna.
    Nuhun sareng salam.

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Damian
      Tulisan ieu mangrupikeun kompilasi (sapertos anu dituduhkeun kana judul sareng kalungguhan) sareng ngeunaan ungkapan sareng tata basa, kuring ngan ukur ukur ngabéjaan anjeun pikeun maca koméntar anjeun deui, anu pinuh ku kasalahan éjahan sareng henteuna aksen sateuacan anjeun ngamimitian ngritik anu sanés.
      Upami anjeun teu gaduh nanaon, milari hobi tapi tong nyarios omong kosong, ku omongna, Spanyol, sanaos basa kadua kuring, sanés basa indung kuring, janten anjeun parantos ngalaksanakeun éta lengkep.
      Salam.

      1.    The_King_Barbarian cenahna

        Kuring parantos lami maca ieu halaman, Carmen teras-terasan dikritik, sakapeung langkung seueur alesanna sareng anu sanésna kirang, hampura kuring pikeun ngawartosan anjeun Damian, sareng kalayan hormat pisan, ieu milari anu teu mungkin ... anjeun parantos seueur skating waktos ayeuna, sadayana pikeun hoyong nuturkeun «cara ngahina» entong coba-nyoba pura-pura, sabab éta nunjukkeun yén anjeun henteu ngagaduhan ide pikeun nyarios ...

      2.    Marcelo pepe cenahna

        Saé Carmen! Ieu mangrupikeun jalma anu teu aya hubunganana sareng maca pikeun ningali naon anu kedah dikritik…. Salam, teraskeun, ngawartosan atanapi nyusun kami, sabab kami henteu tiasa maca sadayana sareng éta cocog sareng seueur urang.
        Marcelo.

      3.    eureun cenahna

        Sungut anjeun pinuh ku alesan, Damien, upami anjeun masihan naséhat, cicing waé.

    2.    Jorge cenahna

      Ku margi Damian, éta TEU "sadar"; éta "sadar", sakumaha anu diserat ku Carmen. Kanggo sésana, tah, hal anu sami sareng Carmen nyarioskeun ka anjeun; Naha anjeun parantos ngémutan koméntar anjeun? Henteu aya hiji tilde anu tiasa nempatkeun (sareng aya sababaraha anu leungit). Pokokna, tong masihan pelajaran éjahan upami anjeun henteu terang kumaha nyerat leres.

      Hiji salam.

    3.    Mercedes cenahna

      Damien: nurani sareng nurani asalna tina basa Latin cum scio, dina waktos freíd istilah nurani dipopulerkeun sareng éta ngan hiji anu kaleungitan grup sc.

      1.    Mercedes cenahna

        Errata Freud henteu ngagoréng

    4.    Ismael cenahna

      Damien, didieu anjeun ngalebetkeun masalah anu anjeun gaduh sareng iPhones, sanés pikeun ningalikeun ego lalaki anu luhung, anu salah di tempat éta.

    5.    german cenahna

      hahaha, bajingan luar biasa ... nyarios goréng ka batur ngeunaan pelanggaran sareng di luhurna, nempatkeun pelanggaran ka anjeun hahaha naon anu bodo

  4.   Carmen rodriguez cenahna

    Kaleresan aya anu katingali sapertos kieu anjeun leres, sigana mah urang masokis anu ogé iman buta yén sagalana bakal dibéréskeun, tapi hé, masalah ieu kajantenan bahkan di kulawarga anu pangsaéna sareng, dina hal ieu, dina sadaya pabrik langkung ageung atanapi tingkat anu langkung alit.
    Kuring parantos biasa kana iPhone sareng kuring henteu ngalih sanaos ngagaduhan sababaraha masalah anu kuring nyimpulkeun di luhur ....
    Hatur nuhun kana koméntar anjeun sareng ngahargaan éta, éta sajujurna hawa seger.
    Salam!

  5.   Abel cenahna

    Urang sadayana terang yén vérsi munggaran unggal ios vérsi sareng osx mawa bug.
    Yén aranjeunna ngalereskeun kana waktos, dina kasus ios upami éta kedah diropéa numutkeun kaluar di osx tinggal di kandang terakhir dugi anu énggal langkung stabil, ceunah ku yosemite nyaéta nalika éta sumping.
    Salaku Carmen nyarios yén teu aya anu sampurna atanapi teu aya anu sampurna, aranjeunna salawasna ngagaduhan pilihan pikeun angkat ka platform anu sanés upami aranjeunna pikir langkung saé.

  6.   vndiesel cenahna

    Kumaha lucu anu leres-leres sadayana anu anjeun namatkeun henteu kajantenan kuring dina iphone 6 plus kuring, éta sampurna pikeun kuring

  7.   Sergio cenahna

    6 plus lumayan saé pikeun kuring, tapi sudut pandang anu sanés sok aya gunana sareng sok aya hal anu kabur anjeun sareng langkung-langkung deui nalika anjeun kalibet ku hal-hal sanés anu sanés telepon, tulisan éta ngaapresiasi ogé anu sanés sareng berita, boh eusi boh latar tukangna, unggal dinten kuring ngadatangan anjeun sababaraha kali pikeun ningali naha anjeun nempatkeun tulisan énggal sareng sanaos kuring parantos ngiringan Apple mangtaun-taun anjeun sok ngajarkeun kuring naon-naon anjeun sareng halaman réncang anu patali sareng mac sareng ipad.

    Hatur nuhun.

  8.   fgwgf cenahna

    hal anu leres nyaéta judul "10 masalah umum di ios 8"

  9.   noe cenahna

    Tingali kuring damel sareng telepon sélulér sareng sering aya teuing masalah dina iphone 6 sareng 6 plus ayeuna sigana kapercayaan kuring aranjeunna ngaluncurkeun produkna tanpa diuji kalayan saé kusabab éta seueur kasalahan anu ukur direngsekeun ku reboot, tapi kuring biasa kajadian deui sareng kaleresan urang moal nyéépkeun éta

  10.   Juan Carlos cenahna

    Kuring gaduh iphone 6 plus sareng ios 8.1 sareng jailbreak sareng éta siga anu ditembak, kuring resep pisan sareng anu mésér éta ogé kuring kedah nyarios sateuacan sateuacan iphone 4 sareng panjara sareng teu aya warna batréna langkung lami deui, wifi na gancang pisan sareng kuring bahkan henteu nyaritakeun ngeunaan pertandingan deui sareng kuring henteu kedah siga urang Cina anu teuteup dina layar, éta pas pisan dina kantong calana kuring kecuali anjeun nganggo calana ceking anu ketat anu sanés gaya kuring sareng kuring atos calik di dinya langkung ti sakali nalika kuring lebet kana mobil sareng éta henteu ngabengkokkeun milimeter, nyaéta upami kuring dijaga ogé ku panutup gabungan fusi sareng gelas anu marah dina layar.

  11.   Daniel Moreno cenahna

    Abdi mésér iphone 6 sareng sababaraha kali nalika kuring di imah nganggo wifi ... Henteu masalah ... Tapi upami kuring angkat ka bumi ... kuring kedah mareuman sareng ngaktipkeun data sélulér pikeun 3g atanapi 4g supados tiasa dianggo kalayan saé.
    Ieu ngarecah kuring…. Dibikeun nilai tim

  12.   Arturo Glezca cenahna

    Ieu mangrupikeun katilu kalina kuring malikeun iPhone 6 abdi (Ku nyalira). Kuring parantos nyandak éta pikeun ngajamin 3 deui Kuring nungtut parobihan atanapi ngabalikeun duit, tapi aranjeunna mulangkeunana sareng aranjeunna ngawartosan yén éta parantos tiasa dianggo sareng aranjeunna henteu hoyong ngarobihna. Kumaha di dinya atuh ??? Apple kedah langkung merhatoskeun, sabab kami henteu nyéépkeun terminal 200Dlls ... Hargana langkung ti 900Dlls, kuring balik deui ka Galaxy S5 kuring

  13.   Edwin cenahna

    wilujeng siang tiasa aya anu ngabantosan abdi
    Kuring nempatkeun iPhone 6 plus kuring dina resets sabab kuring ngajual na éta tetep dina layar utama sareng logo apel sareng éta henteu hurungkeun deui atanapi ngalakukeun naon waé anu cicing di dinya…. ? Naon anu kuring kedah lakukeun pikeun ngareset?

  14.   Carmen cenahna

    Nya, kuring gaduh masalah unggal-unggal mésér nada dering, anjeunna nempatkeun salaku nada, bahkan aya sadayana anu resep, ngan éta saatos sababaraha menit nada dihapus sareng nalika anjeunna nyauran kuring nada standar kaluar tapi nada na muatan sareng kuring henteu kéngingkeun éta dina pameseran anu didamel atanapi diunduh,

  15.   Raquel cenahna

    Carmen, éta parantos ngabantosan kuring pisan, hatur nuhun.

  16.   Claudia cenahna

    Masalah kuring nyaéta nalika nuju damel nyambung ka wifi kantor, tapi sakali jam gawé kuring réngsé éta henteu nyambung kana internét tina rencana iphone, kuring henteu terang kumaha cara ngataskeunana

  17.   Elias cenahna

    Halo, aya anu tiasa ngabantosan abdi ?. Kumaha kuring ngalereskeun masalah layar anu diperpanjang sareng éta henteu ngijinkeun kuring pikeun muka konci atanapi mareuman iPhone 6 sabab éta henteu ngamungkinkeun kuring ningali kibor. Nuhun wilujeng wengi. Ku jalan kitu, kuring parantos nyobian ngicalan batré sareng ngisi ulang hurungna ngaktipkeun layar diperpanjang deui.

    1.    Carmen Rodriguez (@carmenrferro) cenahna

      Halo Élias, cobian ngalakukeun DFU pikeun maksa restart sadaya prosés, kuring ngarepkeun ieu ngabantosan anjeun, éta ngumbar seueur masalah pikeun kuring.

    2.    Angeles guidobono cenahna

      Halo ELias, naha anjeun sanggup méréskeun masalah? Hal anu sami kajadian ka kuring ku iphone 6s anyar. = /

  18.   tanda cenahna

    IPhone 6 plus kuring henteu ngaitkeun sareng mac abdi ku Bluetooth, kuring ngan ukur ngagaduhan iklan kode sareng sami, kuring masihan tautan, tapi kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, aya anu tiasa ngabantosan kuring dina masalah ieu, hatur nuhun , salam

  19.   Carmen cenahna

    Naha upami kuring gaduh 895 poto nalika kuring konsultasi albeum «Sadaya poto» kuring kénging 1.975 nalika kuring konsultasi Poto dina Inpormasi Setélan?

  20.   nandocell cenahna

    aranjeunna henteu nyarios anu énggal
    ieu henteu ngabantosan pisan

    1.    Marcelo cenahna

      Akhir-akhir ieu kuring teu tuah pisan sareng manzanita. IPad Air lirén damel, kuring parantos ngagentos di Toko di Washington DC sareng kuring henteu ngagaduhan masalah deui, tapi iPhone 5s anu kuring ganti dinten anu sami saatos tilu bulan lirén damel, pas garansi ngagentos réngsé. MacBook Pro ujug-ujug janten kartu kuring, sabalikna ti Air anu janten langkung saé sareng langkung saé. Ayeuna sakabeh kulawarga gaduh iPhone 6Plus sareng sanés dua dinten anu kuring henteu kedah maksakeun balikan deui. Aranjeunna sanés barang anu murah pikeun ieu kajantenan. Kuring resep MacBook anu badé kaluar, tapi anu mahalna parantos luntur sareng bahkan henteu ngagaduhan adaptor tunderbolt 2 (a 1 ogé).
      Langkung saé upami situs na ngajawab hal-hal ieu kusabab jalma-jalma anu nyerat mangrupikeun pangguna, sanés teknisi.

  21.   ladybug cenahna

    Pikeun pitulung kuring, kuring kedah mupus aplikasi pabrik anu
    Telepon sélulér Iphone6 ​​teras nyarios ka kuring yén kuring kedah ngapdet ️Inggalkeun dina layar 1 aplikasi jam nalika kuring mupus éta axuliooooo !! Pitulung gancang !! ☺️me
    Aranjeunna ngaluarkeun mémori tina ️ hapé kuring 😔

  22.   Jose cenahna

    Nya, upami aranjeunna ngaco deui sakumaha mangpaatna pikeun kuring, éta bakal nyambungkeun kuring ngalangkungan mobil tanpa peta sareng nalika nempatkeun versi anyar ieu aranjeunna ngaleungitkeun, ogé upami aranjeunna nempatkeun deui

  23.   lulu perez cenahna

    Halo, hapunten, kuring ngagaduhan masalah ageung, nalika ponsel abdi pareum sareng pareum deui, aya anu tiasa ngabantosan kuring pikeun naon anu kuring tiasa laksanakeun, salian katingalina pilihan Wi-Fi ogé diblokir sareng kuring tiasa ' bahkan lebet kanggo mupus na teras nyimpen deui .. bantosan punten!

    1.    Cristian cenahna

      Wilujeng wengi, naha anjeun tiasa méréskeun masalah éta? Kuring gaduh anu sami tapi kuring kedah ngahurungkeun kakuatan anu dicét sareng bumi dina waktos anu sami

  24.   Eduvijes cenahna

    Kuring gaduh iPhone anu kuring mésér dina bulan Pébruari 2015 di toko Apple di Panama. Dinten ieu, 07 Mei, kalayan muatan anu ampir pinuh, ujug-ujug tetep maot sareng henteu hurung. Naon anu kuring kedah lakukeun?

  25.   Eduvijes cenahna

    Abdi gaduh IPhone 6 Plus anu kuring mundut dina bulan Pébruari 2015 di toko Apple di Panama. Dinten ieu, 07 Mei, kalayan muatan anu ampir pinuh, ujug-ujug tetep maot sareng henteu hurung. Naon anu kuring kedah lakukeun?

    1.    Marcela chediack cenahna

      Halo sadayana!! IPhone ka-3 6an anu tetep maot, dina waktu kurang ti dua bulan !!!
      Nalika kuring badé lumpat, nganggo telepon sélulér kuring dina band panangan abdi, Bluetooth dihurungkeun ... nalika dugi ka bumi éta sampurna. Ujug-ujug kaluar, sareng henteu hurung deui. Abdi parantos ngarobih nomer 1 ku dua bulan panggunaan, anu kadua nganggo saminggu sareng anu katilu nganggo 6 dinten panggunaan ... !!! Salajengna, di Argéntina teu aya toko Apple resmi, kuring kedah ngantosan batur iinditan sareng ngalakukeun kahoyong kuring bakal ngarobahna. Teu aya deui iphone kanggo abdi. ka-3 nyaéta pesona. Parobihan.

  26.   Malaikat cenahna

    Wilujeng énjing, kuring gaduh iPhone 6 sareng némpél layar sigana sadayana janten super super ageung sareng éta henteu ngaréspon atanapi ngabalikan deui ... naha bakal aya solusina?

  27.   Diego cenahna

    Nya kuring gaduh iPhone 6 aya waktos éta pareum ngan upami éta masih gaduh batréna lengkep kuring hoyong terang naha pareum nyalira sareng aya waktos éta henteu hoyong deui hurung

  28.   Patty G. cenahna

    Nuhun kuring kedah terang ngeunaan ieu sadayana! Entong ngupingkeun kritikus anu ngan ukur hoyong ngaganggu anjeun, Carmen Abdi gaduh masalah dina iPhone6 ​​ku layar I Message layar satengah horisontal sareng satengah nangtung sareng kuring henteu tiasa ngaleungitkeun, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring atanapi anu terang ngeunaan iPhone 6 sareng koméntar di dieu. Hatur nuhun

  29.   Fabian cenahna

    Nalika layar ngagedéan éta kusabab anjeun parantos ngaktipkeun zum, éta kajantenan kuring sababaraha kali. Kuring nyambungkeun kana komputer dina iTunes atanapi mareuman Zoon ku cara éta

  30.   DUQUE JAVIER cenahna

    BISA BISA NULUNGAN SANGKA ...... ...... Nalika ngabéréskeun setélan IPHONE 6 kuring ngamimitian prosés resét teras kuring ngan ukur dirobih ngan ukur MAC IMAGE AND BAR IN 10% RESET ITU SUDAH NGASILKEUN 2 Dinten, JEUNG MASIH SAMA JEUNG BATERI SANGSA GAMPANG BISA DINA NGARANGKEUN ULANG NYAIKEUN DI SÉSA SÉSA (DENGAN MAC MACA JEUNG BAR BAR RESET 10%)

    1.    JAIRO CASADIEGOS LEAL cenahna

      Javier, wilujeng siang, hal anu sami kajadian sareng kuring sareng iphone 6, naon jawaban anjeun kéngingkeun. Hatur nuhun.

      1.    Rocio cenahna

        Hal anu sami kajadian sareng kuring sareng kuring henteu tiasa méréskeun)) =

    2.    LAURA cenahna

      SAMA NANGGAL JEUNG KURING, GEUS Sanggup MÉRÉNÉNG KANA JEUNG KUMAHA? HATUR NUHUN

  31.   Manuel Miguel cenahna

    aifon 6 tangada alit

  32.   Manuel Miguel cenahna

    Kuring ngagaduhan aifon 5 sareng éta sampurna pikeun kuring, kuring mésér aifon 6 sareng kirang ti sabulan éta parantos masihan kuring masalah panyalindungan nalika kuring lebet garrefur, jalma nelepon kalayan ponsel 100 euro
    sareng kuring ngagaduhan 700 euro. Abdi henteu tiasa nyauran pager telepon sél chestnut sareng kami resep gelipollas nyéépkeun artos, anjeun nyauran appel sareng sanés kasus sialan janten anjeun bangsat nyalira sareng anjeun masih teu tiasa nelepon di garrefur, mésér telepon sélulér sanés moal aifon

  33.   Constance Lillo cenahna

    Halo! .. myiphone ngahurungkeun layar unggal 5 detik .. sareng éta ngajadikeun batréna ampir teu aya sadidinten, kuring kedah nyandak carjer kamana waé supados henteu cicing upami ngeusi: (saha anu terang upami aya solusina ?

  34.   niko cenahna

    halo ... Kuring ngareset sareng mareuman iphone na kuring kénca ikon apel
    punten waleran anu ngabantosan kuring

  35.   Mariana demczuk cenahna

    Hkl

  36.   Pedro Pablo cenahna

    Dear Carmen: Kuring ngahargaan koméntar sareng tip anjeun ngeunaan iPhone 6, sanaos teu acan nampilkeun komplikasi anu disebatkeun di luhur, kuring nganggap éta mangrupikeun sumbangan anu saé anu ngamungkinkeun urang ngabagi inpormasi anu penting pikeun operasi anu leres pakakasna. Dina pamendak kuring, dumasar kana pangalaman pribadi kuring, kuring langkung ti wareg sareng kinerja alat anu kuring anggap mangrupikeun alat damel anu saé sareng anu berinteraksi kalayan hebat pisan sareng sadaya elemen téknologi anu aya di sakitar urang. IPhone 6 sanaos ulasan négatip na mangrupikeun smartphone anu pangsaéna anu diluncurkeun ku Apple di pasar, éta épisién pisan sareng ngagaduhan ukuran anu sampurna ngémutan perangkat keras anu dina alat sareng Android bakal sepuh pisan. Deui kuring hatur nuhun kana sumbangan anjeun kana forum sareng jalma-jalma anu henteu pati konstruktif, contona Damien. Aranjeunna kedah nganalisis kasang tukang téks tibatan bentukna. Sanaos Carmen ngagaduhan sababaraha kasalahan nyerat, hartos frasa na moal pernah leungit. Naha Damien mikir yén ieu pasti anu paling aya hubunganana?

  37.   Damian cenahna

    Dear Carmen, atanapi anggota forum; Abdi mésér iPhone 6 saminggu ka pengker, sareng kuring merhatoskeun hal anu teuing ngaganggu kuring kusabab ku merek ponsel anu sanés kuring henteu ngagaduhan masalah sapertos kieu; Kuring nyambung kana jaringan Wi-Fi, kuring nganggo tapi nalika kuring lirén nganggo éta, éta sacara otomatis sambungan tina jaringan sapertos kitu, nyésakeun kuring nyambung ka jaringan panyadia telepon kuring, sareng pikeun nyambungkeun deui kuring kedah buka setélan jaringan teras pencét jaringan Wi-Fi anu kuring simpen; kaleresan nya éta rada bangor pikeun ngalakukeun prosés ieu unggal-unggal kuring nyobian nganggo aplikasi naon waé anu kedah dihubungkeun.
    Kuring parantos ningali pilihan WiFi pikeun ningali naha kuring ningali anu anéh, tapi kuring henteu mendakan nanaon pisan. Batur bakal saé pisan masihan koméntar kana pangalaman dina hal ieu. Hatur nuhun.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo Damian. Dupi anjeun parantos nyobian nganggo enkripsi WPA? Kuring bakal béjakeun ka anjeun: Kuring terang sababaraha kasus anu hal anu sami kajantenan ka kami sareng éta ogé kajantenan sareng alat Android. Dina kasus-kasus anu kuring terang, kalayan énkripsi WPA, anu urang tiasa nyarios langkung kuat, teu aya masalah tina jenis ieu. Kuring ngawartosan ieu kusabab kuring henteu terang naon anu tiasa kajantenan ku iPhone anjeun 6. Kusabab kuring mimiti énkripsi dina WPA kuring henteu ngagaduhan masalah.

      salam

  38.   Diego cenahna

    halo, abdi gaduh iphone 6 3 dinten kamari. Peuting munggaran kuring nempatkeun ka muatan Kuring bangun énjingna sareng telepon na tos maot. Éta henteu hurung. éta moal tiasa direset. Sareng sanés carjer batréna ogé kabel usb komputer henteu tiasa mendakan kuring.
    Naon masalahna tiasa? pin ngecas, batré atanapi sélna maot?

  39.   lautaro cenahna

    Hai, kuring gaduh iPhone 6 sareng saprak pembaruan terakhir kuring ngagaduhan masalah. Kuring ngaktipkeun data sélulér pikeun aplikasi (dina hal ieu YouTube) Kuring kaluar ti setélan sareng ngalebetkeun deui sareng aplikasi henteu aktip dianggo nganggo jaringan sélulér. anu kuring ngan ukur tiasa nganggo youtube nganggo wifi.

  40.   Gera cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, ngan ku Facebook kuring henteu tiasa ngaktipkeun data sélulér pikeun aplikasi éta

  41.   Isabel cenahna

    pantun,
    Kuring gaduh iPhone 4s sareng kuring mendakan aplikasi anu ngirimkeun musik Bluetooth kana spéker mobil kuring, saur éta mangrupakeun ide anu saé sareng kuring ngaraos mangpaat pisan khususna kanggo buku audio, hiji-hijina hal anu kuring hoyong terang upami aya anu sanés. pilihan .. Aplikasi na disebat Blue2car sareng kuring henteu mendakan seueur inpormasi perkawis éta, anjeun tiasa ngabantosan kuring?
    hatur nuhun
    Isabel

  42.   jairo ivan cenahna

    Kumaha kuring tiasa nga-restart iPhone abdi ... .kalayan pola kaamanan dikonci ... .. salami éta telepon teu dikonci. . . . . . pasihan abdi kiat, pilihan .xfa

  43.   cleovea@gmail.com cenahna

    Halo, abdi gaduh Iphone 6 sareng macet, teu tiasa nanaon, éta ogé moal ngantep kuring parkir ogé, naon anu kuring lakukeun?

  44.   Guido cenahna

    Halo! abdi gaduh phne 6 sareng kuring ngalaman masalah dina milarian jaringan wifi. Kuring boro-boro mendakan jaringan sareng anu kuring mendakan sakedik pisan. Naon anu tiasa kajantenan? Kuring parantos nga-restart sadayana sakumaha anu dipedar di luhur tapi masalah anu sami teras-terasan, naha kuring tiasa ngajamin jaminan na? Abdi aya dina ka; atanapi ngagaleuh

  45.   Guido cenahna

    Entong ngalakukeun éta pikeun ngabalikan deui hapé. Kusabab engké éta henteu tiasa dianggo sareng anjeun kedah nyandakna kanggo ngalereskeunana. Éta beban sakedik balikan deui atanapi balikeun deui teras henteu dimuat deui sareng sajabina. PERNAH NGABALIKKEUN JEUNG NU DIKETAPI DI SITUS ieu

    1.    mujijat cenahna

      Uia Kuring ngan ukur mulangkeunana sabab kuring henteu terang sareng ayeuna anu kajantenan kuring, éta dipariksa, masalahna nyaéta kuring ti Argentina sareng didieu teu aya App Store, punten anu terang kumaha ngémutanana.

  46.   olga cubillos cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 6, éta jalan alus sareng ujug-ujug macét, éta henteu ngamungkinkeun kuring ngageser nanaon dina layar atanapi mareumanana ... naon anu kuring lakukeun pikeun muka konci, kuring ningali éta umum masalah dina telepon sélulér ieu, tapi kuring henteu maca solusina,
    Gracias

  47.   johanne cenahna

    Halo ! Abdi gaduh telepon-6 sareng kuring parantos maot, naon anu tiasa kajantenan? Upami aya anu tiasa ngabantosan kuring, kuring ngahargaan éta.

  48.   Luis cenahna

    Dinten ayeuna énjing-énjing kuring mésér 50 mébétit rohangan di Icloud, aranjeunna parantos ngeusi batre kuring kana rekening abdi (saliwatan, dobel naon anu diterbitkeun: € 1,98 nalika anu ditawarkeun na € 0.99) tapi kuring ogé henteu ngagaduhan kapasitas 50 mega tapi 5 anu aranjeunna pasihkeun gratis. Naha éta ngagaduhan waktos reureuh ti nalika anjeun mayar dugi ka dipasihkeun ka anjeun?

  49.   Ibrahim cenahna

    Hai, abdi gaduh masalah sareng iPhone 6, kuring laun sareng ingetan kuring ampir vasia, saha waé anu tiasa ngabantosan kuring

  50.   Hector cenahna

    Périodik, kaméra telepon sélulér IPhone 6 nabrak, layar hideung sareng teu aya anu tiasa dianggo, éta ngalereskeun nyalira saatos sababaraha dinten. Punten upami aya anu terang naon anu kedah dilakukeun pikeun ngajantenkeun ieu kajantenan, bejaan kuring. Hatur nuhun. Hector

  51.   Hector cenahna

    Kuring menerkeun, supados henteu kajantenan

    1.    Hippolytus cenahna

      Kumaha

  52.   Marcelo cenahna

    Halo, kuring gaduh Iphone 6 Plus sareng legenda muncul anu nyebatkeun…. Kabel atanapi aksésori ieu henteu disertifikasi, janten panginten tiasa dianggo leres nganggo Iphone ieu ....... tapi ternyata kuring henteu aya hubunganana…. Kuring ngagaduhan masalah anu kuring henteu tiasa ngupingkeun musik, pesen sora Wapps atanapi naon waé jinis sora, ngan ukur ngan ukur telepon, anu hartosna yén panyatur tiasa dianggo…. tapi kuring henteu terang kumaha ngaktipkeun sésana ... éta sampurna

  53.   Richard cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah sareng IPhone kuring, saatos nelepon sababaraha menit layar pareum, sanés telepon, kusabab mencét tombol buleud handap pikeun sababaraha detik ngaktipkeun operasi sora.
    Bapak-bapak, kumaha saur kuring kuring tiasa méréskeun ieu?

  54.   Gabriela cenahna

    Abdi gaduh iPhone 6s sareng kuring gaduh masalah ngirim email .. Éta moal ngantep kuring .. Abdi tiasa nampi tapi henteu ngirim. Kuring kéngingkeun pilihan anu nyebatkeun yén email atanapi kecap akses kuring salah, sareng henteu. Kumaha carana abdi tiasa méréskeunana? Kuring nyobian ngahapus email abdi sareng nyimpen deui sareng teu aya jalan kaluarna

  55.   Rossy romero cenahna

    Carmen: Mudah-mudahan anjeun tiasa ngabantosan kuring. Abdi énggal nganggo iPhone ieu kuring ngagaduhan 6 plus tapi henteu nganggo aplikasi 3D ogé kaméra henteu ngagaduhan poto langsung atanapi flash payun. Abdi henteu mendakan salah sahiji pilihan éta. Naha anjeun tiasa terang kuring kunaon?

  56.   Ricardo cenahna

    Halo, kuring masihan deui ka iPhone 6 s kuring sareng layar pareum tapi teleponna masih hurung, éta bakal nampi telepon sareng kuring tiasa ngajawab tapi nalika kuring nyambungkeun kana pc éta kuring naroskeun kode nomer na langkung-langkung kuring toél layar dimana nomerna aya tapi henteu Buka konci, naon anu kuring tiasa lakukeun? Layar pareum

  57.   Yesus cenahna

    Halo, iPhone 6 kuring parantos kadua kalina éta henteu gaduh gambar, ieu hartosna upami telepon asup tapi kuring henteu tiasa némbalan sabab layar henteu hurung, kuring henteu tiasa mareumanana, sareng sajabana. upami aya anu tiasa ngabantosan kuring bakal ngahargaan pisan

  58.   marcelo cenahna

    Halo, dinten anu saé, kuring gaduh iPhone 6 plus sareng saprak kuring ngamutahirkeunana, éta bakal nyangkut dina layar aprtuna sareng kuring kedah ngantosan éta boot, naha aya solusi

    1.    godaro cenahna

      sami! 🙁

  59.   godaro cenahna

    Marcelo, hal anu sami kajadian ka kuring! 4G super lambat teuing? Kusabab 2 pembaruan terakhir mundur, éta mangrupikeun kahiji kalina kuring gaduh masalah dina sababaraha taun sareng ios. Anjeunna badé gugah, Jobs, salah sahiji dinten ieu sareng anjeunna badé ngaduruk tooooddooo !!!

  60.   Alfredo cenahna

    Nalika kuring nyarios dina telepon nganggo headset Bluetooth kuring nguping tapi aranjeunna henteu nguping kuring, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  61.   Milli cenahna

    Kuring gaduh masalah sareng iphone 5 kuring, kuring maénkeun musik youte sareng ngupingkeunana kalayan saé, tapi upami kuring masang headphone, ngan ukur musikna anu kaluar tapi sora na ngan ukur ukur sora, sora-sora anu aranjeunna kirimkeun ka kuring nyaéta henteu didangu ngalangkungan headphone…. Ngan lamun kuring nganggo alat bantu dengar, henteu tiasa dianggo… naon anu kuring kedah lakukeun ??? Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?

    1.    Manuel Alejandro Chacin Rodirguez cenahna

      anjeun kedah mésér headphone anu sanés, éta rusak.

  62.   Roberto Becerril cenahna

    Kuring gaduh masalah sareng kacaangan éta tetep poék sareng waktos anu lami pikeun balikkeun kacaangan nyaéta iPhone 6s

  63.   YESUS DIARTE cenahna

    Wengi anu saé ti belah wétan-kalér na forum dear Mexico,

    Kuring ngagaduhan masalah wifi sareng iPhone 6 saatos ngénggalan wengi kamari, kuring ngan ukur ngalih jauh tina router sareng inténsitas wifi leungit, éta ngan ukur stabil nalika kuring 1 méter ti router. Kuring tetep nalungtik jeung sia. Teu acan aya solusi anu jelas kecuali ngantosan pembaruan énggal atanapi bahkan upami anjeun tiasa ngabagi sababaraha ideu sareng kuring. Abdi gaduh iphone 6 sareng ios 10.0.2 (pangénggalna).
    Kuring parantos nyobian sadayana dasarna, restorasi via setting, via itunes, via icloud sareng sia !!! ….
    aya ideu ???????? '
    mimitina, Nuhun.

  64.   Juliana Garmendia cenahna

    Halo sadayana! Kuring gaduh iPhone 6 sareng layar utami henteu jalan, nyaéta kuring nampi pesen, béja sareng telepon, tapi éta henteu ngantep kuring ngajawab sabab euweuh anu némbongan, ngan ukur gambar latar kuring anu ngagedéan, kuring henteu tiasa mareumanana atanapi muka konciana , éta ngan ukur ngamungkinkeun kuring ngaunduh tab sareng ningali béwara, nalika milih anu dikirimkeun kuring pikeun muka konci telepon sareng teu aya deui ngamungkinkeun kuring muka konci ku sidik jari atanapi nempatkeun keyboard ka kuring, naha aya anu terang naon anu kajantenan? atanapi naon anu kuring tiasa lakukeun? Jelas kuring henteu tiasa mareumanana! Hatur nuhun!!

  65.   Álvaro cenahna

    Hai Marcos, kuring ngagaduhan masalah anu sami sareng anu anjeun mairan. Anjeun tiasa ngalereskeun éta kuring gaduh telat 2015 Mac.

  66.   Gladys cenahna

    Halo, wilujeng enjing, kuring kedah terang kunaon iPhone 6 Plus henteu ngantep kuring ngalebetkeun aplikasi kuring sanaos sabaraha kuring némpél layar, dina aplikasi éta henteu ngantep kuring kuring kedah mareuman sareng némpél deui pikeun top unggal-unggal kuring némpél layar pikeun nempatkeun kecap akses kuring. tinggalkeun sareng kuring kedah ngalaksanakeunana sareng sidik kuring, aya anu tiasa ngabantosan kuring nuhun

  67.   Alicia cenahna

    Halo. Abdi énggal dina forum ieu. Kuring gaduh masalah: Pendaftaran Anu Manggil Pendaftaran kuring ditumpurkeun. Sadaya telepon disebat salaku Teu dikenal. Nalika anjeun ngalebetkeun konpigurasikeun / ID panelepon anu lebet, tombol na "shaded" sareng henteu ngijinkeun kuring pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeunana. Kumaha carana abdi tiasa méréskeun éta?. Kuring bakal ngahargaan pitulung. Alicia

  68.   Carlos cenahna

    Wilujeng sonten
    Kuring gaduh ipone 6 plus tina 126 gb
    Masalahna kuring nyaéta layarna tetep dikonci, anjeun tiasa ngalih tina hiji layar ka layar anu sanés atanapi kuring henteu tiasa muka program naon waé.
    saatos waktos éta tiasa dianggo sareng saatos éta nyangkut deui

    Tiasa batur ngawartosan naon masalah anjeun

  69.   luisao acosta cenahna

    Wilujeng énjing, aya anu tiasa ngabantosan kuring nganggo telepon sélulér kuring, kuring ngaganti layar sareng éta henteu ngaleuwihan apel sareng nalika kuring dina parangkat lunak éta ngalakukeun kasalahan, naon anu kuring lakukeun

  70.   Gregory cenahna

    IPhone 6 Plus kuring bakal teu dikendali ku nyalira
    Buka aplikasi naon waé atanapi nelepon naha kuring henteu tiasa ngendalikeunana
    Kuring kedah mareumanana unggal waktos kanggo nyingkahan telepon, kaleresan parantos capé kuring hee
    Tapi éta ngan ukur nyababkeun kuring masalah ieu nalika kuring nyandak kana saku calana, henteu sapertos nalika kuring nganggo jaket, tapi janten tim anu saé saé.
    Abdi kedah ngintunkeunna kanggo ngalereskeun storeapple di Lima nyaéta anu ceuk Apple ka kuring

  71.   Sandra cenahna

    Dear, naon anu kajantenan kuring sareng Iphone 6 nyaéta kuring kedah ditempelkeun kana modem, ngagaduhan sinyal Wi-Fi, upami kuring ngalih tina modem sinyalna leungit, kuring nyobian ngareset deui ogé kuring ogé baca yén modél ieu aya masalah antena, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  72.   Paus cenahna

    Naha jalma anu nyerat tulisan ieu masih hirup? Anjeun kedah bunuh diri atanapi ngarobih padamelan.

  73.   Perla cenahna

    Saatos pembaruan iPhone 6 kuring ditambah wifi sareng bluetooth henteu aktip. Batur bantosan kuring.

  74.   Édaurdo cenahna

    Kaleresan aya pembaruan ios pangénggalna anu matak pikasieuneun. Kuring sacara serius mikirkeun parobihan kana Android.
    Kuring gaduh tunda nyerat sareng batréna ujug-ujug turun sareng upami kuring nganggo kaméra éta saolah-olah ku sihir éta pareum sareng henteu balik deui kecuali kuring nyolok na ngakuan yén éta masih gaduh batré.
    Ieu kajantenan ku IOS 11 anu hébat, Hatur nuhun pisan, yén pembaruan IOS ngajantenkeun kuring ngamuk pisan, kumaha éndahna iPhone dina ngan sababaraha menit ku pembaruan éta

  75.   Karla de Garcia cenahna

    Kaméra dina iPhone 6 Plus kuring henteu jalan. Abdi henteu tiasa nyandak gambar.

  76.   felipe hassan cenahna

    saé kanggo sadaya penggemar apel dosa, anu leres nyaéta inpormasi anu anjeun tawarkeun ka kuring parantos seueur mangfaat, iphone 6 kuring parantos nyaksian yén henteu stabilitas dina sambungan nirkabel ....... Hatur nuhun !!!