10 téma Winterboard pikeun masihan iPhone anjeun ningkatkeun

IPhone Winterboard

Sanaos ampir sadayana parantos nyarioskeun ngeunaan kaunggulan jailbreak sareng kusabab gaduhna, dina seueur kasus urang hilap bagian sanés anu ngalengkepan Cydia ku tweak na. Nyatana, salah sahiji kamungkinan anu ditawarkeun ka kami pikeun ngalaksanakeun muka konci telepon Apple nyaéta ngaréka-réka éta ku karesep urang sareng téma khusus anu ngajantenkeun yén urang gaduh mobile sareng antar muka anu énggal. Dinten ieu kami hoyong ngadamel kompilasi anu menarik pikeun sadayana anu hoyong masihan parobihan pamandangan ka teleponna sareng dina hal ieu kami nampilkeun anjeun 10 téma Winterboard pikeun masihan iPhone anjeun ningkatkeun.

Daptar anu kami nunjukkeun anjeun di handap ieu kaasup kana nami téma, ogé harga anu anjeun kedah mayar kanggo unduhanana. Aya pikeun aranjeunna pikeun sadaya cita rasa, sareng kami henteu hilap kana anu ngagaduhan sentuhan vintage, anu niru Android, atanapi anu ngajantenkeun ios langkung minimalis tibatan anu alami. Janten anjeun kedah ningali, sareng mutuskeun anu paling cocog sareng anjeun sareng gaya anjeun. Sareng ningali harga sababaraha, anjeun bahkan tiasa nangtoskeun ngagaduhan langkung ti hiji pilihan pikeun ngarobih gumantung kana suasana dinten. Kumaha saur anjeun?

Zoobhoy

zoobhoy

Rarancang anu cukup matak sabab leresna dina ikon anu leres-leres visual sareng pisan vintage. Sanaos panginten sanés proposal anu pangsaéna pikeun dijantenkeun téma sadidinten anjeun, éta upami anjeun hoyong parobihan anu radikal dina iPhone anjeun. Hargana $ 2,99

Visiohd

visiohd

Ieu mangrupikeun salah sahiji anu sigana diluar ruang, tapi ku warna anu lemes sareng ikon anu kosong pisan. Pangaruh anu ditempelkeun anu diciptakeun na leres-leres matak matak, sareng kuring kedah nyarios yén sanaos kuring henteu resep kana kamekaran ieu, kuring henteu kapikiran gaduhna dina terminal kuring. Hargana $ 1,99.

Katilu

katilu

Khususna, éta ngingetan kuring ngeunaan Android pisan, sanaos dina ikon kami ningali desain anu langkung saderhana digabungkeun sareng anu rumit sareng anu maju pisan. Sanaos kitu, éta cukup beresih salaku antar muka, sareng tiasa pikaresepeun pikeun anu hoyong bérés minimalis, tapi dina warna lengkep sareng kirang némpél skéma. Harga na $ 3.

Pleisdas

pleisdas

Urang tiasa nyarios yén éta kedah janten panganteur iOS 8 upami téma iOS 8 parantos dikembangkeun dumasar logo Apple OS. Sanaos dina hal desain éta jelas pisan sareng bersih, kombinasi sadaya warna anu idéntik pikeun masing-masing aplikasi, ngajantenkeun abdi pusing. Harga na $ 2,99.

Pastel

pastel

Kalayan skéma anu sami sareng anu diusulkeun dina téma Tercio, dina hal ieu nada seukeut sareng warna pastel ngambil alih layar. Harga na $ 1,50.

Datar

rata

Éta skéma, dina warna lengkep, sareng desain logo, nalika anjeun ningali éta, sigana tiasa ngahijikeun épék 3D. Harga na $ 3,99.

Datar6

susun6

Salah sahiji téma langkung minimalis ti pilihan urang ayeuna. Desain logo ampir teu mungkin pikeun disederhanakeun deui. Upami anjeun resep hal-hal tanpa aditif, ieu milik anjeun. Éta gratis.

Enlightenend ios 8

pencerahan82

Pikeun anjeun anu mendakan ikon seumur hirup ideu desain anu hébat sareng henteu kapikiran nyerah dina warna, téma ieu bakal ngajantenkeun gampang pisan pikeun anjeun. Éta gratis.

Fajar

bibi

Dina garis batur anu parantos dianalisis dinten ieu, dina hal ieu anjeun mendakan téma anu cukup rumit anu nyimpulkeun desain sadaya ikon dina kuadrat kalayan ujung buleud. Gaya parobihan ieu numutkeun aplikasi sareng ngagabungkeun bérés minimalis sareng anu sanésna sakedik rumit. Harga na $ 2,99.

albus

albus

Kesederhanaan dicandak kana éksponén maksimum. Warna pamit sareng pamitan rumit desain. Ikon-ikonna pasagi sareng latar bodas sareng simbol jalma-jalma anu urang mendakan dina karakter khusus. Atanapi sahenteuna, aranjeunna meniru aranjeunna. Harga na $ 1,69


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Danilo Alessandro Arboleda cenahna

    Sareng kanggo ipad?

  2.   Douglas Turcios cenahna

    Abdi henteu gaduh jailbreak 😂😂😂😂😂😂😂😂

    1.    Mohamed cenahna

      Nya, anjeun henteu terang naon anu anjeun kaleungitan sobat

  3.   Misama cenahna

    Ami cydia henteu ngamutahirkeun perpustakaan anjeun tiasa ngawartosan naon anu kedah dilakukeun
    Sareng dipasang cydia sababaraha kali sareng teu aya jalan

  4.   BAP cenahna

    Abdi henteu resep salah sahiji na, kuring langkung resep anu sumping sareng Iphone sacara standar.