10 trik anu anjeun peryogikeun pikeun ngungkulan tingkat Tutuwuhan vs Zombies 2

tutuwuhan vs zombie 2

Ngan sababaraha jam ka pengker, PopCap ngaluarkeun buruan bintang na dina usum panas ka sadaya nagara: Tutuwuhan vs Zombies 2. Dina tinjauan anu kami lakukeun, kami nyarioskeun naon tujuan utama gim éta sareng utamina dua fungsi anu aya di buruan pikeun nyegah zombie lebet ka bumi kami. Tapi, sakumaha anu kuring béjakeun ka anjeun, dina sababaraha tingkatan anjeun bakal mendakan langkung seueur masalah sareng Éta moal janten gampang ngalirkeun tingkat sakumaha anu parantos dugi ka waktos éta.

Hatur nuhun kana 10 trik ieu, pitunjuk atanapi pitulung anu urang nyerat di handap, anjeun bakal tiasa lulus tingkat Tutuwuhan vs Zombies 2 langkung gancang tina naon nyéépkeun ayeuna. Curang ieu bakal penting pikeun tingkatan gim. Hareupeun!

1

Bunga matahari langkung penting

Hal anu paling penting dina gim nyaéta panonpoé. Tanpa suns kami moal tiasa mésér pepelakan pikeun maéhan zombie sareng pikeun ieu urang kedah nganggo kembang matahari maksimal. Pikeun ngalakukeun ieu, ieu tip kami:

  • Melak dua kolom kembang matahari sateuacan ngamimitian melak pepelakan anu muragkeun "bom." Pertahanan kembang matahari ku kentang atanapi tambang bawah tanah.
  • Ngagunakeun aranjeunna kembang sunar dobel tibatan anu masing-masing sanaos aranjeunna langkung berharga.
  • Ngalenyepan gizi upami diperlukeun, upami urang nyanghareupan pati dipaksa anu caket.

  2

Ngamangpaatkeun pangaruh pepelakan dina jajaran tanpa halangan

Dina sababaraha tingkatan urang bakal mendakan yén jajaranna henteu lengkep sabab bakal seueur rohangan cai atanapi ditutupan ku batu nisan. Dina kasus ieu dimana zombie bakal langkung gancang urang kedah nganggo pepelakan anu ngagaduhan serangan zonal anu langkung ageung, hayu atuh ngajelaskeun, urang kedah nempatkeun pepelakan anu nyababkeun paling seueur karusakan dina jajaran anu lengkep, umumna, 2 sareng 4. Janten, urang nyegah nyéépkeun artos anu ageung tina pangaruh.

3

Anggo nutrisi dina waktos anu pas

Sakumaha anu kuring parantos ngajelaskeun, dina Tutuwuhan vs Zombies 2 urang gaduh alat énggal: nutrisi. Éta kawates janten urang kedah terang kumaha ngagunakeunana kalayan leres. Langkung seueur harga pepelakan, pangaruh anu langkung ageung pikeun ngahasilkeun gizi dina na. Penting pikeun nganggo nutrisi dina gelombang zombie sareng, dina pepelakan anu hargana langkung seueur atanapi anu pangaruhna langkung ageung ka para panyerang. Kami biasana nganggo nutrisi dina kembang matahari sareng bak kalapa.

4

Kartu anyar dina dunya Ungu

Nalika urang dugi ka dunya Ungu kami ngagaduhan sababaraha kartu anu tiasa urang maénkeun. Pilihan tina kartu ieu sok acak, tina kartu éta urang kedah milih anu mana anu urang hoyong maénkeun. Tapi, dina sababaraha kali urang moal tuah sareng urang bakal nampi kartu goréng. Kumaha carana ngajawab ieu?

Sederhana pisan, kami kaluar tina aplikasi, pencét dua kali dina tombol Home teras ngahapus aplikasi multitasking. Teras we muka Tutuwuhan vs Zombies 2 deui sareng kartu dunya Ungu bakal robih.

5

Formasi Menang di Stand Terakhir III: Dunya Bajak Laut

Numutkeun ka iMore, upami urang nganggo latihan anu aya dina poto luhur urang tiasa ngungkulan tingkat hésé ieu. Ngamangpaatkeun Bonk Choy sareng Spikeweeds urang tiasa ngalangkungan tingkat kasulitan sapertos dina sakedik mata.

Kuring parantos nyobian latihan ieu sareng leres, kuring lulus ...

6

Tingkatkeun tingkat deui pikeun nyingkahan kaleungitan harta karun Yeti

Sakumaha Dave "anu gélo" ngajelaskeun anjeun dina tutorial kaulinan, nalika urang ningali tingkat sareng Yeti anu aya di gigireunana, éta ngandung hartos yén urang bakal tetep ngagantung dina tingkat ieu, tapi upami urang maéhan anjeunna, urang bakal ngagaduhan harta karun. Tapi kumaha upami urang kéngingkeun harta karun sareng kaleungitan tingkatan? Nya, urang parantos kaleungitan harta karun anu urang ngarepkeun pisan.

Upami anjeun ngagaduhan harta karun sareng anjeun badé kaleungitan, tinggal hurungkeun deui tingkat sareng sami anu sami bakal némbongan deui sareng harta karun anu sami sareng ngalihkeun potongan-potongan anjeun pikeun hasil réngsé tingkat pikeun kéngingkeun harta karun.

7

Upami urang lebet kana tingkat Yeti, urang kedah ngalengkepan

Aturan dasar Tutuwuhan vs. Zombies 2 nyaéta kieu:

Upami urang ngalebetkeun level sareng Yeti sareng nyandak harta karun, urang kedah ngalengkepan tingkat pikeun ngaraosan naon anu urang candak. Nyaéta, upami urang nyandak harta karun urang kedah réngsé tingkat sareng meunang zombie, sakali deui, upami éta, urang bakal kaleungitan harta karun anu urang tangkap.

8

Kumaha cara maéhan zombie camar sacara épéktip

Dina sababaraha tingkatan, zombie manuk camar bakal katingali ngalayang ngalangkungan cai sareng lahan. Éta nyababkeun seueur karuksakan pepelakan sareng pikeun ieu urang kedah ngaleungitkeun sabab katingali. Kumaha? Saderhana pisan, nganggo kernel-put. Nyaéta, upami urang ningali zombie manuk camar urang kedah siap-siap sareng kernel-nempatkeun, upami henteu, bakal hésé pisan maéhan manuk camar anu aya di sisi zombie.

9

Zombi teras-terasan nuturkeun rute anu sami

Hayu urang tingali saé dina hiji tingkat. Upami zombie asalna tina jajaran 1, anu sanésna ti jajaran 3 sareng tungtungna, anu sanés ogé ti jajaran 5; upami urang kaleungitan tingkat éta, urang bakal terang yén nalika urang ngamimitian deui tingkat bakal aya jumlah zombie anu sami dina jajaran anu sami. Nyaéta, tingkatanna tos ditangtoskeun, aranjeunna henteu robih. Penting pikeun merhatoskeun rute mana anu dituturkeun ku zombie upami urang kedah ngahanca tingkatna.

10

Salawasna bala dina kolom anu munggaran

Urang sadayana terang yén anu terakhir serangan zombie nyaéta kolom anu munggaran. Janten, urang kedah ngamangpaatkeun éta pikeun nempatkeun pepelakan anu kuat dina kolom ieu supados zombie tiasa maot gancang-gancang. Pepelakan anu paling kedah ditempatkeun dina kolom anu kahiji nyaéta: kernel-pult, melon-put or cab-pult ...

Pikeun maéhan zombie!

Tutuwuhan vs. Zombies ™ 2 (AppStore Link)
Tutuwuhan vs. Zombies ™ 2bebas

Inpormasi lengkep - Tutuwuhan vs Zombies 2 ayeuna sayogi di dunya

Sumber - iMore


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

113 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   igove cenahna

    Abdi atos tingkat 3 sareng henteu tiasa ngalangkungan éta, tapi sanés kusabab henteu maéhan zombie, tapi kusabab éta tetep aya ... Abdi henteu ngartos, naon anu kedah dilakukeun ???

    1.    Luis Padilla cenahna

      Kuring pikir éta pasti gagal, sabab hal anu sami kajadian ka kuring, kuring moal tiasa maju ti dinten ka-3 mumia.

      1.    Monica cenahna

        Hal anu sami sareng anu kajantenan kuring, kuring muka jalan sareng konci na ayeuna teu aya anu sanés dilakukeun …… .. Kuring stag !!! Kuring ningali yén kuring henteu ngan ukur hiji !!!! Kuring bakal ngahurungkeun deui ipad pikeun ningali naon anu lumangsung …… .. Kuring béjakeun ka anjeun !!!

        1.    Charlie cenahna

          Leres aya naon? Ngabéjaan xfa

          1.    Luis Padilla cenahna

            Kuring gaduh masalah anu sami, kuring berhasil kaluar tina macét dina dinten 3 tapi kuring nyangkut deui dina dinten 9. Kuring kedah ngabalikan ti mimiti, kaleungitan sagala kamajuan. Kuring parantos ngamimitian deui tanpa ngaitkeun akun Facebook kuring. Sigana mah ieu masalahna. Abdi parantos ngawartosan anjeun.
            Dikirim tina iPad kuring

            1.    Monica cenahna

              tsss tapi naon setrés janten uninstall sareng instal !!! mmmm éta anu kuring lakukeun (kuring henteu terang kumaha) sabab kuring masih teu mendakan solusina: '(

              1.    sasas cenahna

                Abdi hoyong angkat ka dunya terakhir sareng henteu masihan naon anu kuring lakukeun, bantosan: c


              2.    sasas cenahna

                Abdi henteu tiasa lulus aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


              3.    sasas cenahna

                Punten aya anu ngawartosan kuring yén anjeun tiasa ngalakukeun naon waé pikeun pindah ka tingkat tukang tutuwuhan vs zombies 2


          2.    Charlie cenahna

            Abdi parantos tumaros! Cabut unzip App sareng pasang deui deui sareng ayeuna (;

      2.    Ander Serna Hdz cenahna

        uchala hiji ti Mesir kuno kuring bakal ngarasa GAGAL teu aya salahna Kuring parantos ngaliwat sagala tingkatan tapi ku cara dr zomboss salah sahiji
        laut Mesir kuno bajak laut liar kulon jauh ka hareup umur gelap pantai ombak hébat sareng guha beku abdi asa pikeun dunya kadalapan aaaaaaaaaaa !!! kumaha nekat

    2.    Hugo cenahna

      Hei, abdi parantos ngalangkunganana dina mummies dinten 3

    3.    Omar cenahna

      Kuring parantos ngalangkungan sadaya tingkatan éta ayeuna kuring nyangkut dina dunya gelombang hébat sareng ti dinya kuring ogé ngaliwat guha anu beku anu leungit sareng ogé muka konci dunya anu poék

  2.   John cenahna

    Kasalahan anu tetep nyangkut dina tingkat 3 nyaéta log in nganggo facebook, mupus profil anjeun sareng ngadamel anu sanés tanpa lebet kana facebook, atanapi upami anjeun henteu ngahapus sareng ngaunduh aplikasi deui, sareng ngadamel profil énggal tanpa rupina, pikeun kuring digawé

  3.   edgar_suarez cenahna

    Pikeun ngahindarkeun kasalahan-kasalahan ieu, anu kuring lakukeun nyaéta masang game, muka sareng ngantosan palang luhur pikeun ngapdet, nutup game multitasking sareng ngabalikan iPad, sadayana tiasa dianggo pikeun ayeuna; D

  4.   Sandra cenahna

    AYEUNA NGARANGKEUN IPOD, AYEUNA BUKA PROGRAM JEUNG Masangkeunana D Deui, JEUNG PROGRAM NGALUAR SATAPI LINGKAT LINGKUNGAN, SAYA TAMBAH BARENG KA GAME

  5.   Naye cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring henteu lulus tingkat 3.! Kuring ngamimitian bagian ku Facebook .. Maka kuring kedah mupus sareng pasang deui .. Atanapi nalika kuring ngabantosan

    1.    Luis Padilla cenahna

      Coba hapus akun Facebook anjeun, kaluar ti buruan, sareng lebet deui. Upami éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, anjeun kedah pasang deui.
      Luis Padilla
      luis.actipad@gmail.com
      Koordinator Berita IPad
      https://www.actualidadiphone.com

  6.   Zidaco cenahna

    saha deui anu nyangkut dina dinten 9?

    1.    sasas cenahna

      abdi henteu

  7.   Max kasuksésan cenahna

    Kumaha kuring kéngingkeun bentang

    1.    Luis Padilla cenahna

      Sakali anjeun ngalengkepan dunya, seueur deui bintang anu nembongan dina tingkatan anu parantos anjeun laksanakeun pikeun anjeun lakukeun deui.
      Luis Padilla
      luis.actipad@gmail.com
      Koordinator Berita IPad
      https://www.actualidadiphone.com

  8.   Max kasuksésan cenahna

    Kuring stagnate di tingkat 3 sareng kuring henteu terang kumaha majukeun jajaranana

  9.   Abraham Diaz cenahna

    Pikeun ngahindarkeun sadaya kagagalan ieu, aranjeunna kedah masang gim tina iTunes sareng ngaunduh kana alatna, kumargi kagagalan ieu di dunya 2 ampir dugi ka tingkat akhir, kuring nyaritakeun kunaon kuring aya di dinya! Sareng kuring kedah mupus kaulinan sareng kuring kaleungitan sateuacanna!

  10.   Álvaro cenahna

    Kuring henteu terang naon anu kajantenan tapi tingkat 5 dunya bajak laut henteu maju, aya anu terang kunaon

    1.    Luis Padilla cenahna

      Éta masalah gaduh akun Facebook anu pakait.

      Luis Padilla
      luis.actipad@gmail.com
      Koordinator Berita IPad
      https://www.actualidadiphone.com

  11.   Javier V cenahna

    Mimiti kuring ngagaduhan masalah sareng tingkat 3, kuring uninstall sareng pasang deui sareng maénkeun sareng nick sanés tanpa nyambungkeun kana Facebook sareng éta direngsekeun satengahna, kuring ngaluluskeun tingkat éta, tapi unggal-unggal kuring réngsé tingkat éta ngagantung, hal anu paling parah nyaéta sagalana réngsé Mesir ku 3 bintang sareng 1 bajak laut ngagantung di dunya deui. Abdi TEU hoyong masang deui sadayana, sigana kuring jarami terakhir anu aranjeunna moal tiasa ngalereskeun anu ngalereskeun éta. Di sagigireun éta, ayeuna aranjeunna ngajual sadayana! Éta parantos ngajantenkeun kuring gering, nyeri, sabab éta kaulinan anu saé pisan

  12.   Jose cenahna

    Alus.

    Kuring gaduh salapan konci di Mesir sareng kuring parantos muka konci sadaya tingkat di Mesir ogé. Naha kuring tiasa ngalakukeun hal anu bakal nguntungkeun kuring ku konci anu kuring tinggalkeun? Konci pikeun Mesir henteu kapake di Laut Bajak Laut.

  13.   kendi cenahna

    Njijina yén anjeun nyolong tulisan ieu tina blog dina basa Inggris

  14.   David cenahna

    Kuring nembé réngsé ngaunduh paket tambahan, kuring badé badé maén sareng aplikasi na ditutup, naha aya anu terang solusi na? hatur nuhun 😀

  15.   Patricio cenahna

    Kumaha kuring muka dunya terakhir?

  16.   zeydorf cenahna

    nalika kuring lebet ka dunya panungtung, éta henteu ngantep kuring lebet

  17.   David castro cenahna

    Aya anu ngawartosan kumaha gado #% £ ¶ Kuring muka konci dunya 4 punten !!

  18.   Rakkel cenahna

    Kumaha kuring kéngingkeun 15 konci pikeun angkat ti tingkat Mesir dugi ka tingkat bajak laut? yuda !!!!! '

  19.   erick ayala cenahna

    Pikeun muka dunya terakhir anjeun kedah ngumpulkeun 24 bintang di WILD WEST sareng dunya DR CEREBRDO dibuka !!! geus pulent !!!

    1.    erick ayala cenahna

      ieu gmail mah naon waé erick182428@gmail.com

      1.    punten ngabantosan cenahna

        Hai, abdi ogé henteu acan tiasa muka dunya terakhir sareng kuring parantos ngagaduhan 24 dunya unggal buruan lengkep. Naon anu kuring lakukeun? Hiji-hijina hal anu kuring henteu lengkep nyaéta tantangan, kuring bieu gaduh 77%

      2.    Gambar placeholder Maria Castillo cenahna

        Abdi gaduh masalah anu sami .. Abdi gaduh sadaya bintang tapi henteu ngijinkeun kuring maén ka-4. dunya. Tulung!!!

      3.    Peran cenahna

        Naha leres sapertos kieu pikeun ngabuka blokir dunya terakhir? Hatur nuhun

    2.    tagihan cenahna

      Erick Kuring gaduh 44 béntang di kulon liar tapi tetep kuring henteu tiasa angkat ka dunya anu sanés, naon sababna?

    3.    Tony cenahna

      Abdi henteu tiasa maén tingkat 25 Wild West sareng Dunya ka-4 henteu kabuka ogé, kuring parantos gaduh 24 bintang

    4.    Ander Serna Hdz cenahna

      erick ayala sareng kumaha dunya terakhir zombie dokter e?

  20.   Lalo Monjaraz Guerrero cenahna

    Naon dunya ka-4 nalika di pikahareupeun?

  21.   hihi cenahna

    Trik naon !! (sindir)

  22.   Esteban cenahna

    Sigana mah gimna dugi ka teu aya deui sabab kuring ngempelkeun 24 bintang kanggo ka dunya kaopat sareng teu aya kajadian ... aaaaaa abdi hoyong muterkeun game ieu

  23.   luis cenahna

    Hapunten kuring nyangkut dina layar 5 dunya Mesir (anjeun kedah nyiwit zombie sareng intina henteu némbongan). Naha aya anu terang kumaha ngalirkeunana?

  24.   Jibril guzman cenahna

    Kuring parantos bérés nyandak bintang ...
    dunya baheula 40/40… laut bajak laut 38/38 liar kulon 38/38
    Abdi moal ngagaduhan dunya ka 4 !!! Naon anu kuring kedah lakukeun pikeun bantosan ... atanapi naha éta panipuan ??? Hahaha…. upami aya anu terang

  25.   David cenahna

    Dunya terakhir teu dikonci upami aranjeunna ngagaduhan pepelakan. Mésér pepelakan anu leungit

  26.   Milli cenahna

    Kumaha kuring muka konci dunya terakhir, kuring parantos ngalangkungan salah sahiji Mesir kuno, laut bajak laut sareng kulon sareng abdi masih teu tiasa ngakses dunya ka 4 🙁

  27.   Angelita lele cenahna

    uffa abdi anyar dina gim tapi kuring parantos lulus tingkat 25 sareng kuring henteu tiasa ngaliwat 26 aranjeunna masihan kuring curang xfa

  28.   Abdi hoyong nyéépkeun sadayana cenahna

    Abdi hoyong nyéépkeun sadayana

  29.   Laia cenahna

    Naha aya anu ngawartosan kuring kumaha kuring nyéépkeun tanggal 18 Mesir kuno? Punten bantosan abdi.

  30.   manolite cenahna

    Quieeerooo dunya kaopat !!!!

  31.   caang Star cenahna

    Halo punten bantosan abdi .. Abdi aya di tingkat Wild West sareng kuring parantos lulus 24 dinten sareng kuring gaduh cincin konci tapi teu aya jalan pikeun muka dunya terakhir .. bantosan punten

  32.   Koswara cenahna

    Kuring parantos ngalangkungan sadayana

  33.   Yolanda cenahna

    Abdi henteu tiasa lebet ka dunya kaopat! Kuring maca yén kuring kedah lulus ti 10 tingkatan Wasteland of Evil, kuring tumaros teu nanaon ... Kuring parantos ngagaduhan tantangan sareng sadaya bintang, éta mangrupikeun scam.

  34.   Viviana cenahna

    Halo, kuring parantos muka konci 3 dunya, kuring gaduh konci tapi kamarna katingalina hideung sareng kuring henteu tiasa lebet, punten

  35.   Hayabusha Alfamnc cenahna

    Sobat Kuring gaduh ZTE Cel Abdi unduh éta Abdi hoyong mukakeunana tapi éta nyandak kuring kaluar, naon anu kuring lakukeun

    1.    mange kyuby cenahna

      anjeun kedah kéngingkeun sadaya konci sareng kéngingkeun sadayana pepelakan -_-

  36.   Patty cenahna

    Naha aya anu terang kumaha kuring kajantenan ka dunya ka-4 por fa ?????
    O

  37.   Jeison cenahna

    Viviana sareng Patty hal anu sami kajadian ka kuring yén kuring gaduh dina Android. Kuring henteu weruh naha éta pikeun dunya éta pasti janten pembaruan, kuring bakal nyobian ngalirkeun sadaya tingkat 3 sareng kuring ngingetkeun anjeun

  38.   skr cenahna

    naon anu lumangsung nyaéta anjeun henteu kedah muka buruan ku akun facebook upami henteu ngan saukur masihan nami ka nick anjeun sareng siap pikeun anu mampir di tingkat 3

  39.   Oscar moreta cenahna

    Nya, kuring parantos dipasang dina iPad 4 kuring sareng kuring parantos ngalangkungan sadayana dunya, nyaéta, 24/24 dina sadaya masalah kuring nyaéta dunya terakhir henteu kabuka, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring?

  40.   jose madero cenahna

    Kuring henteu terang kumaha ngalirkeun tingkatan 24 Mesir Kuno…. Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi?

  41.   Mary cenahna

    Naha aya anu tiasa ngabantosan kuring dina tingkat 25 di Mesir tapi bajak laut sareng koboy henteu muka konci kaulinan sareng saha waé anu tiasa ngabantuan kuring?

  42.   holis cenahna

    Kumaha kuring lulus tingkat 18 di dunya Mesir?

  43.   kamaleon cenahna

    Nalika kuring ngalirkeun bonus sabab pas kuring éléh, éta bakal mulang ka 1. Sareng kuring masih henteu terang kumaha dunya terakhir dibuka, kuring aya dina 25/25 munggaran dina 24/25 kadua sareng 24 katilu / 25. Aya anu terang?

    1.    Jose cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring. Kumaha urang lebet kana 25/25 dunya Laut Pirate sareng Wild West

  44.   Fabian cenahna

    abdi kakoncara di tingkat 5 Mesir. tablet kuring henteu ngantep kuring ngalakukeun pellisco kana zombie, naha aya pamundut masalah?

  45.   bBB cenahna

    Kumaha anjeun ngalangkung ka dunya panungtung

  46.   david cenahna

    Abdi henteu tiasa ngakses baddie utama dunya bajak laut sareng dunya koboy, kuring henteu tiasa kénging kacang polong biru sareng pir

  47.   Mirza cenahna

    Di dunya laut bajak laut kuring henteu tiasa muka tingkat 25 henteu aya mr cuti nalika kuring muka éta punten

  48.   maito cenahna

    Abdi henteu tiasa lebet ka 4 dunya sapertos c?

  49.   Caroline cenahna

    Halo! Kuring nyéépkeun 25/25 dinten di Mesir, 24/25 di dunya Bajak laut sareng 24/25 di Kulon ogé; Kuring gaduh konci sareng dunya akhir henteu kabuka pikeun kuring. Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun. Nalika kuring ngalangkung tingkat 24 Kulon, anjeunna ngawartoskeun ka kuring yén masih aya deui tingkat anu lulus tapi henteu sapertos kitu kusabab kuring ngalirkeun sadayana. Naon anu abdi lakukeun? Abdi peryogi bantosan nalika sateuacan

    1.    javi cenahna

      Abdi sami, upami anjeun terang naon-naon, wartosan kuring

  50.   Juan cenahna

    Abdi sami sareng Caroline tapi nganggo dua konci. Naon anu dilakukeun?

  51.   EDGARDO cenahna

    SUKA AGUSTUS ASUP KA DUNYA 4 JEUNG NGALÉJÉKKEUN SADAYANA TIGA DUNYA Kahiji sareng kuring lirén Maénkeun dina Tingkatan Anu Teu Tiasa ku Jalan 24 Tingkatan Anu Mimiti Hésé Maka Janten BOS BÉRÉ EH DATANG Dugi ka 32 OF THE INFINITE UBIER ARRIVED LAINNYA

  52.   mange kyuby cenahna

    A tip dina nangtung panungtungan III: dunya bajak laut, nganggo 5 melonpultas beku di tukang sareng 5 kenari ngajaga aranjeunna sareng sanés ngan ukur anjeun lulus tingkat éta kalayan gampang, tapi ogé gancang n_n '

  53.   Logan cenahna

    Kuring parantos maca yén tingkat 25 dunya bajak laut sareng kulon sareng dunya pikahareupeun henteu acan aya sabab kedah kéngingkeun pembaruan. Naha aya anu kantos maén tingkat ieu?

  54.   Pedro Paramo cenahna

    Kuring ngan ukur peryogi 25/25 Wild West

  55.   yeremi cenahna

    Anjeunna henteu tiasa muka dunya terakhir kusabab anjeunna réngsé pertandingan anu sami dua kali, tapi dua kali anjeun ningali sadayana sabab kuring henteu tiasa muka anu terakhir, bejakeun lamun

  56.   yeremi cenahna

    Kuring maénkeun 25 bajak laut sareng ti salvsge kulon sadaya gim anu pikaresepeun tapi tina naon ningali yén kuring parantos réngsé tosdos upami kuring henteu tiasa muka dunya terakhir

  57.   carang cenahna

    Mmm kuring parantos ngalangkungan 3 dunya sareng sadaya tantangan mmm Abdi gaduh 117 bintang sareng 19 tombol ti beulah kulon sareng tingkat terakhir moal dibuka.

  58.   alex cenahna

    Kuring réngsé 3 dunya kuno Mesir, laut bajak laut sareng kulon liar sareng kuring gaduh konci tapi henteu muka dunya salajengna pikeun kuring, naon anu kuring kedah lakukeun? saha mantuan kuring

  59.   Peran cenahna

    Fami ngawartosan kuring yén ngumpulkeun 24 bintang di beulah kulon bakal muka peta pamungkas tapi kuring henteu nyobian XD

  60.   Juan Carlos cenahna

    Kuring nyangkut dina dunya 4, anu ti payun, dugi ka 24 tapi kuring henteu tiasa maén anu terakhir, anu hiji sareng bos, sareng naha kuring tiasa angkat ka dunya ka-5

  61.   bodas cenahna

    Abdi sami, kuring parantos ngaliwat tilu dunya sareng dina kaopat kuring leungit dina 24/25 anu terakhir tapi panto na henteu dibuka, punten, kuring gaduh konci

  62.   pablo123456 cenahna

    Abdi teu tiasa nyéépkeun dinten 5 di Mesir dina ciwit anu kuat

  63.   Andrés cenahna

    Halo kuring dugi ka dunya kalima anu kaluar ¿? Dina warna hideung Teu ngantep sateuacana Aya anu terang hal salam

  64.   Javi cenahna

    Andres hal anu sami kajadian ka kuring sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun. BANTUAN Punten !!!!!

  65.   Omar cenahna

    Nalika anjeunna lebet ka Kastil, kuring parantos réngsé sadayana dunya

  66.   olgimar cenahna

    Nyéwa terang kumaha kuring tiasa muka tingkat 5 Kuring parantos ngalangkungan sadaya pertandingan sareng kuring henteu muka tingkat éta

  67.   olgimar cenahna

    batur parantos tiasa lebet kana dunya puri…. bantosan punten

  68.   chochi cenahna

    Kuring parantos réngsé tingkat Mesir kuno nalika kuring lulus ka dunya salajengna aya anu terang

  69.   Ali vega cenahna

    Dunya hiji sareng dua parantos réngsé tapi aranjeunna henteu masihan kuring konci pikeun muka dunya katilu, aya anu terang yén bantosan kedah dilakukeun, pliss

  70.   sara cenahna

    Abdi dina pantai tingkat 6 gelombang badag sareng kuring stabil dina 16 cai, kumaha cara ngalirkeunana?

  71.   Ross cenahna

    Abdi henteu tiasa mésér lobak lokét 16000, dina kotak anu disimpen dina sol na tetep dina 9900 sanaos kuring tetep nyandak sol itung henteu maju ... ..

    1.    Tantowi cenahna

      Langkung saé ngantosan kebon anjeun pikeun melak pepelakan anjeun ngarah ngagaduhan kakuatan tambahan

  72.   Pantun cenahna

    Dunya gelombang hébat parantos réngsé sareng dunya salajengna henteu kabuka pikeun kuring, éta kaluar hideung. Kumaha carana abdi tiasa ngaaksésna .. Kuring bahkan parantos maénkeun vas sareng teu nanaon: (bantosan plissss !!!!

  73.   manik rosary cenahna

    Naha dunya panungtungan henteu dikonci upami kuring parantos lulus sadaya tingkatan?

  74.   Amerika cenahna

    Kumaha tingkat terakhir teu dikonci

  75.   Sebastian cenahna

    Bantosan kuring tiasa aya anu ngawartosan kuring kumaha carana muka konci dunya kadalapan ngaliput sadaya tingkat sanés anu kuring malah damel rékor dina sadaya jawaban misi anu teu aya watesna anu kuring lakukeun

  76.   kamar monserrat cenahna

    holi co.o kuring ngarepkeun ninggalkeun pérak anu teu aya watesna

  77.   kamar monserrat cenahna

    holi co.o kuring ngarepkeun ninggalkeun artos anu teu aya watesna,
    suns tanpa wates,

    Abdi henteu kantos béak matahari

  78.   Luis cenahna

    Naon anu diperyogikeun pikeun ngamimitian tingkat pamungkas

  79.   Mario Ramos cenahna

    Kuring parantos beres sareng sadaya tingkatan sareng kuring gaduh dua konci sareng tingkat terakhir dina warna hideung (dikonci) aya cara pikeun mukakeunana ??? ... Sareng aya anu terang naha kuring gaduh Pinchorroca dikonci anu sakuduna kuring kedah gaduh muka konci éta dina dinten ka-18 Laut Pirate sareng enya aya cara pikeun méréskeunana sareng kuring malah ngulang tingkat lengkep sareng henteu ... Hatur nuhun sateuacanna kanggo waleran anjeun ...

  80.   iker rafa gal cenahna

    Abdi parantos ngalangkungan sadaya dunya. Ayeuna kumaha kuring muka konci dunya anu anjeun gaduh? Tanda ieu ogé kuring gaduh 2 konci sareng koin 467 juta dina koin parantos atos pikaboseneun

  81.   malaikat cenahna

    Masangkeun langkung trucus

  82.   Eli cenahna

    Halo, naha aya anu terang kumaha kuring tiasa maju upami kuring parantos ngalepasan sadaya tingkatan pepelakan vs zombies 2 sareng kuring ngagaduhan dua konci dunya, tapi kuring henteu ngagaduhan dunya deui kabuka ???

  83.   Alex guadalajara cenahna

    Kuring parantos bérés sadayana dunya kuring henteu tiasa lebet anu terakhir anu kuring maénkeun dina sél android hatur nuhun

  84.   Andrea cenahna

    Kuring ogé parantos réngsé maénkeun dina sagala dunya sareng kuring gaduh dua konci. Aya bagian Kumaha cara asup ka dunya séjén sapertos anu Kilat nalika teu dikonci

  85.   Andres Huertas cenahna

    Naha aya anu ngajelaskeun ka kuring naon anu kajantenan. Kuring bérés sadayana dunya sareng sadayana, sareng ayeuna kuring kaluar tina hiji yén kuring ngagaduhan kakuatan anu teu aya watesna dina sadaya koin sareng permata sareng sadaya pepelakan, naon éta ????

  86.   iris cenahna

    Kuring gaduh mamang, nalika ngalangkungan dunya anu sanésna teu terkonci atanapi kedah nganggo konci, kuring teras nganggo és tapi kuring selalu nganggo konci