10 widget anu kedah dipiboga pikeun Pusat Notifikasi ios 8

ebay-papanjangan

Muka sistem ios 8 ngamungkinkeun asupna kana seueur pamekar anu fokus kana ngahijikeun aplikasi na sareng Siri, Touch ID, Safari, jst. Sanaos sigana patarosan anu langkung nguntungkeun pikeun pangembang tibatan pikeun pangguna, sanés, éta kauntungan dina fungsionalitas, ayeuna pangalaman ngagunakeun sistem nyaéta langkung cairan sareng tiasa disesuaikan.

Dina konsepsi anyar ieu aya sababaraha aplikasi anu sigana urang indispensable sareng yén aranjeunna ditujukeun ngaropea Pusat Bewara.

Widget Cuaca

Cuaca Widget ngamungkinkeun anjeun pikeun mariksa cuaca di lokasi anu anjeun pikahoyong dina pandangan. Ngandung inpormasi tina kalembaban, tekanan, présipitasi, pisibilitas, titik embun, UV, inpormasi lengkep ngeunaan kaayaan angin sareng hawa tiis. Éta ngagaduhan ramalan lengkep pikeun 12 jam ka hareup sareng ramalan kanggo salajengna Dinten 5.

KetokToShare

Nyayogikeun cara anu intuitif pikeun ngirim Facebook atanapi Twitter ti pusat béwara anjeun. Anjeun tiasa ngirim status anjeun, unggah gambar atanapi ngabagi lokasi anjeun dina Facebook sareng, tangtosna, tweet.

Ramalan +

Sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun, ieu mangrupikeun widget cuaca anu sanés, éta nawiskeun langkung seueur pilihan tibatan anu tadi tapi nampilkeun pilihan pikeun tampilan kompak anu matak tarik pisan.

Widget Pro

Este sadayana dina hiji éta ngadukung sajumlah ageung widget pikeun aplikasi karesep anjeun, kalebet Twitter, ogé nawiskeun aksés gancang ka layanan umum sapertos kalkulator, kompas, sareng seueur deui anu sanés. Anu dibéré standar nyaéta:

  • Widget Twitter Twitter Personal
  • Widget Informasi Cuaca sadunya
  • Widget Nyukcruk Hiber sacara real-time
  • Kalkulator Widget
  • Widget Jam Dunya
  • Kompas Widget
  • News Widget Widget
  • Pidéo ti YouTube Widget
  • Widget Peringatan Cuaca
  • Hurricane Tracker Widget

Widget Waktu Dunya

Widget ieu nyayogikeun jam dunya ka Pusat Notifikasi, ngajantenkeun langkung seueur gancang sareng gampang ningali waktos sareng tanggalna lereskeun dimana waé di dunya, damel bahkan ti layar konci. Éta cocog pikeun palancong, bisnis internasional atanapi ngan saukur hubungan sareng babaturan sareng kulawarga anu cicing di nagara sanés.

Widget Paporit

Telepon anjeun kontak karesep langsung ti Pusat Notifikasi, anjeun tiasa ngatur kontak kana grup sareng ngaksés langsung ti Pusat Notifikasi.

Wdgts

Wdgts mangrupikeun sét widget anu kapaké pisan, vérsi ieu Ieu ngawengku: kalkulator, konverter mata uang, zona waktos, kalénder sareng Photo Frame. Ngandung beuli di-aplikasi.

iMonitor pikeun ios 8

iMonitor nyayogikeun inpormasi sistem, nembongkeun panggunaan ingetan, ingetan sareng panggunaan CPU sacara real waktos.

ESPN SportsCenter

Ieu mangrupikeun pérsi anu diperbarui tina aplikasi ScoreCenter populér. Aplikasi anyar ieu pikeun pengikut olahraga, sumping kana basa Spanyol sareng dipak ku skor langsung, nyebarkeun berita, pidéo, analisis jero, peringatan anu dipersonalisasi, sareng seueur deui.

Y sajauh pilihan urang, upami anjeun ngagaduhan widget karesep anu saur anjeun kedah aya dina daptar ieu, mairan sareng bagikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ny cenahna

    Kuring henteu weruh naha apel nelepon widget ieu, padahal éta mangrupikeun béja interaktif. Widget sadaya kahirupan, disimpen dina papan lincah, sareng sésana aplikasi. Kuring masih mikir yén kami leres-leres ngan ukur gaduh widgests dina iphone hatur nuhun kana Cydia ... kumaha hésé aranjeunna nyobian ngarobih nami hal. Ku cara ieu aranjeunna maéhan dua manuk nganggo hiji batu, éta sapertos panutup mulut, sahingga persaingan henteu tiasa nyarios yén iPhone henteu ngagaduhan widget, padahal kanyataanna henteu.

  2.   Ny cenahna

    Kuring masih émut kustom iPhone 5 but kuring berkat jailbreak, éta mangrupikeun widget ... iOS 8 masih jauh pikeun ngahontal tingkat kustomisasi sareng éksklusif anu ditawarkeun ku pihak katilu dina cydia. Prasangka aranjeunna ngahalangan aranjeunna sareng kuring sieun éta moal pernah robih.

  3.   Nico cenahna

    Kami gaduh wifget aplikasi pikeun cuaca sareng teu aya aplikasi pituin ... luar biasa.
    Apple parantos ngantunkeun sapalih masing-masing tina hiji hal anu kalayan booming boom anu diumumkeun dina intina terakhir

  4.   danfg95 cenahna

    Sadayana gaduh pendapatna sareng éta anu ngajantenkeun dunya jalan, upami urang sadayana sami panginten, éta bakal pikaboseneun pisan!
    Janten dina pamanggih kuring saur Apple parantos nempatkeun widget dina pusat béja supados henteu kabebanan layar. Abdi resep langkung saé ku ikon anu dicampur sareng widget. Meureun ieu anu ngajantenkeun ios benten sareng numutkeun kuring langkung saé tibatan android 🙂

  5.   Peuyeum cenahna

    Sadayana mangrupikeun konsekuensi OS X, atanapi henteu émut dimana widgetna (gadget dina Win) OS X? Kuring resep pisan kana layar anu béda sanaos kuring henteu ngagunakeunana, éta langkung seueur konsumsi data tibatan anu dibantosan ku kuring 🙂

    1.    dAndrusco cenahna

      Abdi satuju sareng anjeun

  6.   Rafa78 cenahna

    Hayu urang tingali danfg95. Abdi badé ngadamel sakedik koréksi kanggo anjeun. Masing-masing perusahaan ngalakukeun anu paling dipercaya pikeun OS na tapi ieu henteu hartosna yén urang kedah ngelek 100% hal. Masing-masing bakal gaduh selera masing-masing, enya, kuring mangrupikeun pangguna Android sareng ios sareng kuring resep masing-masing pikeun hal anu béda. Tapi kusabab kuring pangguna tina hiji atanapi anu sanés, abdi moal ngritik sabalikna nyarios yén kuring mangrupikeun anu pangsaéna dina sagala hal, bahkan kirang upami anjeun henteu terang pilihan kompetisi éta. Naha anjeun terang yén dina Android anjeun tiasa nganggo layar anu béda tina Springboard tanpa nempatkeun hiji widget? Terlebih deui, anjeun bahkan tiasa nempatkeun téma atanapi ROM lengkep supados sacara gembleng antar muka katingali lengkep ios, kalebet ikon, Dock, jsb. Di dinya, upami kuring terang yén Android ngéléhkeun ku nyayogikeun seueur pilihan deui, dina personalisasi éta ngéléhkeun pisan. Dina sababaraha hal sanés kuring langkung resep iOS tapi henteu dina anu jauh pisan. ios ngawatesan anjeun pisan, éta salawasna ngagaduhan, sanaos dina hal anu sanés éta luhur, urang moal tiasa jujur ​​ngan ngan ukur pikeun menerkeun preferensi urang. Sing salamet.