10k Runner gratis pikeun waktos anu kawates

10k-lumpat

Ayeuna usum gugur parantos sumping, urang kedah ngamimitian ningali naha éta beuteung anu parantos tumuh sapanjang usum panas urang tiasa ngirangan supados nalika nougat sumping, calana bakal teras-terasan pas. Upami nembus payuneun panto gim, urang ningali yén urang mimiti ngaraos parah, anu pangsaéna pikeun urang lakukeun nyaéta bakti diri pikeun ngaji. Di App Store kami tiasa mendakan seueur aplikasi anu ngabantosan urang pikeun ngontrol aktivitas fisik urang sepanjang waktos, sareng berkat Apple Watch pangawasan ieu langkung saé. Aplikasi anu urang carioskeun ayeuna, anu Harga biasana 3,99 euro tapi anu tiasa urang unduh gratis pikeun waktos terbatas nyaéta salah sahijina.

10k lumpat Éta pikeun duanana anu badé ngamimitian ngaji sareng pikeun sadaya pangguna anu parantos langkung ti 5 kilométer di tempat kaluarna. 10k Runner nawarkeun kami rutinitas anu béda-béda diwangun ku leumpang - lumpat - leumpang sareng laun ningkatkeun kagiatan pikeun tiasa ngahontal 10 kilométer. Urang ngan ukur kedah nganggo headphone sareng ngupingkeun musik bari nampi instruksi tina aplikasi.

10k Runner Features

  • 5000 dugi ka 10.000 latihan.
    • 8 minggu, 3 kali saminggu dugi ka 5000.
    • 6 minggu deui, 3 kali saminggu dugi ka 10.000.
    • Silih jalan sareng ngaji.
    • Palatih audio ngawartosan naon anu kedah dilakukeun.
    • Mimitian lemes sareng lalaunan ngawangun jalanna.
    • Gawe sareng layar anu dikonci (poek).
    • Ngulang sési iraha anjeun hoyong
  • MUSIK / GPS / LUAR-LUAR
    • Dangukeun musik anjeun nalika anjeun ngajalankeun.
    • Palatih audio adaptasi ka anjeun nalika anjeun meryogikeunna.
    • Éta jalan sampurna sareng sadaya aplikasi musik.
    • Cocog sareng sadaya aplikasi pikeun dijalankeun ku GPS.
    • Nike +, RunKeeper, MapMyRun sareng KABEH anu sanésna.
  • Kemenangan / Medali / Prestasi
    • Unggal balapan anu réngsé mangrupikeun kameunangan.
    • Nampi Medali pikeun kamajuan anjeun.
    • Tanda kutip motivasi pikeun awak sareng pikiran anjeun.
  • Bagikeun sareng babaturan
    • Bagikeun kameunangan / medali dina Facebook, Twitter sareng email.
  • FORUM KORIDOR
    • Gabung sareng forum lumpat kami di Facebook.
    • Ngobrol sareng lumpat anu sanés sareng bagikeun.
  • BANTUAN JEUNG nunjukkeun
    • Dirancang pikeun pamula pikeun suksés.
    • Pitunjuk sareng inpormasi pikeun pemula.
    • Waleran kana sadaya patarosan umum.
    • Tautan pikeun video manjang sareng pemanasan.
5K dugi ka 10K: Ngajalankeun Latihan 10K (Link AppStore)
5K dugi ka 10K: Ngajalankeun Latihan 10Kbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.