12,9 inci iPad Pro manjangan kiriman pikeun 17-30 Juni

Magic Keyboard bodas

Éta mangrupikeun hal anu parantos aranjeunna bébéja ka kami pikeun sababaraha minggu sareng yén dina sababaraha dinten ayeuna parantos langkung nyata, waktos pangiriman iPad Pro 12,9 inci énggal ngagaduhan tanggal kiriman anu diarepkeun salami satengah kadua Juni antara tanggal 17 sareng 30.

Tangtosna, waktos pangiriman ieu lumayan lami ngémutan yén reservasi dimimitian Jumaah kamari, 30 April. Babarengan sareng iMac sareng Apple TV 4K anu anyar aranjeunna ogé muka reservasi iPad Pro ieu, tapi waktos pangiriman leres pisan.

Apple sorangan parantos ngingetkeun urang

Ti perusahaan Cupertino disebatkeun yén waktos pangiriman anu diarepkeun dugi ka satengah kadua bulan Méi tapi ku jalanna dinten atanapi langkung tepat jam, waktos pangiriman parantos ningkat rongkahna.

Hiji-hijina model iPad Pro 12,9 inci kalayan tampilan mini-LED anu sayogi pikeun pangiriman anu langkung gancang ayeuna nyaéta modél 2TBIeu perkawis parantos dikintunkeun waktos kanggo 25 Méi, 1 Juni.

Éta tina iPad 11 inci, modél 128 GB gaduh waktos pangiriman anu langkung handap, dina hal ieu ti 25 dugi ka 28 Méi. Tanpa diragukeun, sigana model 12,9 inci mangrupikeun anu paling seueur paménta, ogé upami anjeun hoyong nambihan Magic Keyboard pikeun modél 12,9 inci ieu, carita anu lumangsung nalika peluncuran iPad Pro sareng desain ieu keyboard bakal sumping sateuacan iPad Pro nyalira.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.