12 rahasia anu disumputkeun dina EarPods sareng headset iPhone anu cocog mana waé

Fitur rusiah tina EarPods

Dina unggal iPhone anu dijual, sakitar earpods earpods datang standar. Tanpa anu pangsaéna di pasar, helm dina-ceuli ieu parantos ngagambarkeun kabisat kualitatif anu penting dibandingkeun sareng anu ditawarkeun sateuacanna sareng éta mangrupikeun hal anu ngaapresiasi.

Upami anjeun nganggo EarPods sacara teratur, anjeun bakal parantos terang yén aranjeunna gaduh remote control alit sareng mikropon terpadu pikeun ngagunakeunana salaku bebas tangan. Salian ti éta, tombol-tombol ogé fungsina pikeun ngendalikeun aspék-aspék sanés musik sareng telepon playback. Handap anjeun gaduh 12 tindakan anu tiasa anjeun laksanakeun tina EarPods anjeun atanapi headphone kalayan jarak jauh cocog pikeun iPhone:

  1. Hiji klik dina tombol tengah ngamimitian atanapi reureuhan playback tina musik.
  2. Dua pers dina tombol tengah bakal ngalangkungan lagu ayeuna sareng anu salajengna bakal diputer.
  3. Tilu klik dina tombol tengah bakal ngajantenkeun urang balikan deui lagu na atanapi bab samemehna.
  4. Dua tombol penetas, nahan anu kadua, bakal tiasa dilakukeun lagu maju gancang.
  5. Tilu kenop tombol sareng nahan anu katilu bakal ngamungkinkeun balik deui dina lagu leuwih gancang.
  6. Hiji klik dina tombol tengah bari urang nampi sauran bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngajawab éta. Upami urang mencét deui, urang bakal ngagantungkeun batur.
  7. Upami urang hoyong nolak telepon asup, kami mencét tombol tengah sakali sareng ngantepkeun éta diteken dugi ka kami nguping sababaraha suara bip anu mastikeun panolakanana.
  8. Upami urang ngalakukeun sababaraha telepon dina waktos anu sami, hiji klik dina tombol tengah bakal ngamungkinkeun kami silih ganti masing-masing.
  9. Mencet tombol tengah dua kali sareng tetep pencét kadua kalina urang bakal mungkas sadaya telepon yén urang parantos aktip dina waktos anu sami.
  10. Manggil Siri tina headphone tiasa waé upami urang mencét tombol tengah sakali sareng ngantep éta dipencet.
  11. Sakali Siri diaktipkeun, urang tiasa ngadamel patarosan anyar sareng masing-masing tombol individu tombol tengah.
  12. Upami anjeun hoyong nganggo headphone anjeun salaku pemicu jauh pikeun kaméraKantun pencét dina tombol polumeu ka luhur dina EarPods.

Pasti seueur anjeun terang sababaraha hal ieu 12 fungsi disumputkeun dina EarPodsNanging, gaduh tombol hiji panginten urang hilap sababaraha paréntah sateuacanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hernan Javier Camacho cenahna

    Sadayana jalan dina sababaraha JBL J33i

  2.   Ny cenahna

    Sadaya fungsi ieu saé pisan sareng pikaresepeun éta ngajelaskeunana ka kami kalayan jelas dina tulisan ieu, tapi kanyataanna nyaéta dina praktékna tiasa lumayan parah. Kuring parantos nyobian sababaraha kali sareng parantos nyerah tina bosen kumaha goréngna rarancangna. Éta pisan henteu leres sareng henteu épisién, hal anu paling dipikaresep anu kajadian upami anjeun nganggo éta pikeun ngajawab telepon nyaéta anjeun tungtungna teu dihaja ngagantung telepon sareng bosen sareng aranjeunna.

  3.   Silva Jérman cenahna

    Ieu mah ngan ukur fungsi EarPods ... anu sateuacanna masih kénéh ngalaksanakeun fungsi anu sami ... sareng judulna "rahasia" ... teuing pingsan.

  4.   Joel Diaz Vasconez cenahna

    Dasar

  5.   Diego Boun cenahna

    Aranjeunna henteu disumputkeun tapi pikeun anu anyar éta henteu kunanaon

  6.   Anonim cenahna

    Tulisan disalin ti Applesencia, dimana poin anu sami dikedalkeun sababaraha dinten ka pengker:
    http://applesencia.com/2015/02/todas-funciones-earpods-apple
    Sahenteuna anjeun parantos ngarobih anu katingalina béda-béda tapi kuring ningali seueur kakurangan orisinalitas tina sababaraha panulis blog ieu, anjeun sapertos Samsung tina blog ngeunaan Apple

    1.    Nacho cenahna

      Cobi tingali, kuring sok negeskeun yén inpormasi universal sareng sanés milik saha. Applesencia mangrupikeun blog pendamping sareng upami aranjeunna parantos nyebarkeun postingan sateuacanna, sigana mah saé pisan. Masing-masing nyandak organisasi saageung mungkin tapi hayu, kami henteu acan nyalin nanaon:

      http://www.imore.com/secret-headphone-shortcuts-twelve-clicks-better-control-your-iphone-ipad-and-mac

      Masing-masing gaduh sumber na sapertos anjeun gaduh eupan pikeun nyimpen berita. Sadaya blog anu bertema Apple nyarioskeun hal anu sami, gancang atanapi engké, tapi hal anu sami. Sing salamet

  7.   Anonim cenahna

    Salaku tambahan, tulisan nuturkeun struktur anu sami sareng Applesencia, 2 paragraf awal, poin kalayan 12 paréntah, sareng paragraf akhir, sareng sadaya bagian nyarioskeun sami

    Upami kuring terang yén kuring beurat sareng éta henteu aya hubunganana sareng tulisan éta, tapi matak hésé lamun nempatkeun kuring hiji artikel anu kuring kantos baca dina blog sanés sareng sanés waktos munggaran.

    1.    Nacho cenahna

      Kuring ngajawab anu séjén ieu ogé. Struktur tulisan, sadaya tulisan kuring sapertos kieu, sareng nalika kuring nyarios sadayana, éta sadayana. Anjeun tiasa mariksa sajarah kuring pikeun mariksa éta.

      Sedengkeun pikeun maca tulisan anu anjeun kantos baca dina blog sanés sateuacanna, kuring henteu tiasa ngabantosan anjeun di ditu. Ngan henteu maca berita anu sami dina situs anu béda sareng voila, kuring ogé henteu ngartos masalah ieu ogé. Saban poé kuring ningali 8-9 kali diulang unggal-unggal berita na teu aya kajadian ogé. Kuring maca blog anu paling dipikaresep ku kuring atanapi anu munggaran anu kuring tangkep sareng éta waé.

      Salam sareng hatur nuhun parantos masihan koméntar.

      1.    anonim cenahna

        Nuhun Nacho pikeun ngajawab kuring, kuring parantos ngartos koméntar anjeun sareng ogé blog ieu! Kuring menerkeun! Leres anjeun tiasa gaduh sumber anjeun, sareng upami inpormasi gratis / universal anjeun tiasa langkung ngartos blog ieu, kuring sok maca anjeun, kuring resep maca sadaya tulisan janten kuring ngagaduhan masalah sareng éta nyaéta kuring milari sadayana diantarana sateuacan maca judul na teu terang naon anu bakal dipendakan hahaha

        hatur nuhun kanggo sadayana salam Nacho

  8.   Andres Rangel cenahna

    Kuring ngan ukur ngagunakeunana pikeun ngahurungkeun polumeu luhur sareng ka handap sareng ngeureunkeun lagu hahaha

  9.   Dnyrkteufv cenahna

    Rahasia EarPods?
    Ieu mangrupikeun bagian tina sistem produk, sareng dina pangalaman kuring kalolobaan alat sélulér gaduhna paduli headset anu anjeun anggo salami éta ngagaduhan pusat paréntah.

  10.   Paco el chato cenahna

    Kuring gaduh sababaraha earpods & samsung galaxy s4 & éta henteu tiasa diangkat & diturunkeun jilidna & kuring nyobian nganggo iphone 4s & éta tiasa dianggo tapi dina galaksi éta henteu tiasa, naha?

  11.   Antonio cenahna

    RAHSIA anu DIDIJIKEUN SUDAH DITULIS DI MANUAL EARPODS Upami aranjeunna ngagaduhan fungsi-fungsi ieu kusabab aranjeunna PIRATIS