Podcast 12 × 07: Naon anu urang ngarepkeun tina Acara Mac salajengna

https://youtu.be/AtDsB5NeUTM

Apple parantos ngumumkeun acara "One More Thing" na salajengna, anu dijadwalkeun pikeun 10 Nopémber, sareng éta bakal janten presentasi dimana Macs bakal ngagaduhan peran khusus. Urang sigana bakal ningali komputer Mac munggaran kalayan prosésor ARM, sareng panginten produk-produk sanés anu parantos dikabarkan tapi henteu acan dirilis. Kami ngawartosan anjeun sadayana ngeunaan éta dina podcast minggu ieu.

Salian ti warta sareng opini ngeunaan berita dina saminggu, kami ogé bakal ngajawab patarosan ti paregep kami. Kami bakal ngagaduhan hashtag #podcastapple aktip salami saminggu dina Twitter janten anjeun tiasa naroskeun ka naon anu anjeun pikahoyong, jantenkeun kami saran atanapi naon waé anu aya dina pipikiran. Mamang, tutorial, opini sareng tinjauan aplikasi, naon waé ngagaduhan tempat dina bagian ieu anu bakal nempatan bagian akhir podcast kami sareng kami hoyong anjeun ngabantosan unggal minggu.

Kami ngingetan yén upami anjeun hoyong janten bagian tina salah sahiji komunitas Apple pangageungna dina basa Spanyol, lebetkeun obrolan Telegram kami (link) dimana anjeun tiasa masihan pendapat, naroskeun, masihan koméntar kana berita, jst. Sareng didieu kami henteu ngeusi batre pikeun lebet, ogé kami henteu ngubaran anjeun langkung saé upami anjeun mayar. Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngalanggan dina iTunes en iVoox atawa Spotify sahingga épisode diunduh sacara otomatis pas aranjeunna sayogi. Naha anjeun hoyong ngadangukeunana didieu? Ogé di handap anjeun gaduh pamuter pikeun ngalakukeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.