14 Poé Usum Panas nyaéta acara anyar anu Fortnite ngagungkeun datangna usum panas

14 dinten usum panas - Fornite

Kanggo sababaraha dinten, ngimpina ngulang yén sadaya kolotna parantos janten kanyataan: liburan usum panas. Dina waktos sataun ieu maksa seueur kolot pikeun ngalamun supados murangkalih urang ngahibur supados aranjeunna tiasa ngaraos usum panas sareng henteu nyéépkeun dinten anu dikurung di bumi. Epic Games méré urang leungeun, sanajan éta lain salah sahiji solusi anu paling disarankeun. Kirang mikeun batu.

Sakumaha biasana, jalma-jalma di Epic Games périodik ngaluncurkeun sababaraha acara anu ngamungkinkeun urang kéngingkeun hadiah gratis, henteu paduli naha urang ngagaduhan perang atanapi henteu. Dina kasempetan ieu, acara dingaranan 14 Poé Usum Panas, nempatkeun kana pembuangan urang hadiah sapopoe anu bakal kami peroleh upami urang minuhan misi anu aya.

Pikeun sababaraha jam, sakumaha diumumkeun ku Epic Games, Fortnite parantos nyayogikeun acara 14 Poé Usum Panas kanggo sadaya pamaén, mangrupikeun acara anyar anu urang tiasa kéngingkeun objék gratis salami urang ngalengkepan masing-masing misi yén acara ieu sayogi pikeun urang salami 14 dinten ka payun.

Karakteristik tina 14 Poé Usum Panas Fornite

  • Salami lumangsungna acara ieu, Fortnite bakal ngaluarkeun senjata ti kamar anu sateuacanna ditarik, tapi éta ngan ukur bakalan sayogi pikeun 24 jam salajengna.
  • Unggal dinten urang tiasa nganggo Mode Waktos Terbatas, sahingga ngalakukeun misi anu langkung saé langkung pikaresepeun.
  • Tangtangan sapopoé kalayan hadiah gratis kalebet.
  • Baju anyar sareng seueur deui dina Toko Barang.

MTL anu bakal urang mendakan salami sababaraha dinten ieu nyaéta:

  • Metal beurat (regu)
  • Badai Chasers: Surf (Pasukan)
  • Nyelapkeun (regu)
  • Lonjakan listrik (solo)
  • Entong aya anu tinggaleun (duos)
  • Anggo ku ati-ati (duos)
  • Headshots (duets)
  • Perang tank (regu)
  • Pembina Surga (Pasukan)
  • Wick's Bounty (duets)
  • Arsenal (solo)
  • Skirmish (regu)
  • Parobihan tim (regu)
  • Struktur stratégis (regu)

Sadaya MTL ieu sateuacanna parantos aya di Fortnite, janten ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun pikeun ngararasakeun aranjeunna deui salami liburan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.