Fitur Siri anu anjeun panginten henteu terang

siri-alarem

Siri parantos asak tina waktos, langkung-langkung deui. Apple ngalakukeun pamutahiran sareng stabilisasi asistén sora na sacara serius, utamina kusabab Google Ayeuna sareng Cortana mangrupikeun kompetisi pikeun dipertimbangkeun. Isro nyaéta dinten nalika Siri unik di pasar ieu sareng persaingan henteu ngan saukur aya, Apple terang ogé ieu sareng ngupayakeun pisan ngadamel Siri alat anu diperhatoskeun ku pangguna. Nanging, ku jalanna waktos, seueur konsumén parantos ngeuyeumbeu sareng teu acan mariksa fitur-fitur anyar anu ditawarkeun ku Siri saatos unggal pembaruan. Kanggo anjeun sadayana, kami bawa anjeun 11 Fitur Siri Ieu Anu Anjeun Teu Terang Ngeunaan, atanapi meureun enya.

Siri ogé kalkulator

siri-sum

Hal anu lemes pisan, gampang sareng saderhana pikeun seueur éta henteu diperhatoskeun, leresna, Siri terang kumaha ngadamel seueur akun, sababaraha dasar sareng anu sanés langkung rumit, tapi cekap janten manpaat dina dinten urang ka dinten.

Siri salaku utiliti konvérter

siri-konvérter

Naha anjeun hoyong terang gancang sabaraha kilométerna 80 kilométer? Nya, taroskeun ka Siri! Anjeunna ngagaduhan jawaban, sareng sanés ngan ukur éta, anjeunna ogé ngarobah artos contona. Siri masihan kami panangan anu hébat sakali deui.

Siri ogé terang ngeunaan bioskop

siri-billboard

Upami anjeun hoyong terang naon anu aya dina portopolio bioskop karesep anjeun siang ieu Siri ogé terang éta. Sareng sanés ngan éta, éta ogé bakal nyayogikeun kami inpormasi dasar ngeunaan sutradara, palaku sareng soundtrack pilem anu urang pénta, fungsi anu hebat pikeun anu resep ka kuring, anu resep layar lebar sareng teras-terasan angkat ka bioskop.

Sareng perkawis musik. Anjeunna ogé terang ngeunaan musik!

siri-musik

Tapi éta henteu bakal cicing di dieu, Siri terang boh pilem sareng musik. Dina gaya Shazam anu leres, urang ngan ukur kedah naros ka Siri "Lagu naon anu diputer?" sareng anjeunna bakal ngamimitian ngiringan lirikna, detik saatosna sihir timbul, anjeunna bakal masihan kami sadaya inpormasi anu anjeunna mendakan dina iTunes ngeunaan lagu anu nuju diputer dina waktos éta.

Milarian sareng ngaluncurkeun aplikasi

Ti dieu teu mungkin pikeun moto, sabab langsung saatos ngupingkeun kahoyong kami, Siri muka aplikasi anu kami nyungkeun diluncurkeun. Nanging, kami nunjukkeun anjeun néwak hal anu sigana anjeun henteu terang, ogé milari aplikasi dina App Store, anjeun terang, anjeun ngan ukur kedah naroskeun, éta pikeun ngabdi ka anjeun.

Siri ogé nyiptakeun panginget

siri-panginget

Upami anjeun kedah émut tapi leungeun anjeun pinuh, atanapi anjeun henteu resep nyerat, kantun naros ka asistén maya iPhone anjeun, éta bakal nyimpen pangingetna gancang sareng épéktip, héran.

Tangtosna, anjeunna terang ngeunaan maén bal sareng langkung seueur olahraga

hasilna siri

Upami anjeun henteu tiasa ningali rapat tanggal 22 Nopémber di Bernabéu, sareng anjeun henteu terang naon hasilna (anu urang cangcaya), anjeun tiasa naros ka Siri, anjeunna bakal masihan komentar sakedik ngeunaan rapat dina waktos anu sami anu disayogikeun anjeun kalayan total hasil sareng nyetak pertandingan. Henteu ngan ukur anjeunna terang ngeunaan maén bal, anjeun ogé tiasa naroskeun ka anjeunna ngeunaan baskét.

Tangtosna, Siri ogé nelepon

siri-nelepon

Upami anjeun dina mobil sareng anjeun biasa nganggo konéksi Bluetooth, anjeun tiasa ngamangpaatkeun Siri pikeun nelepon bari henteu kedah mencét nomerna, kantun sebutkeun "panggero ..." sareng nambihan nami kontak tina buku telepon anjeun anjeun badé nyauran, tapi ogé anjeun tiasa ngeja nomerna upami anjeun terang ku anjeun.

Siri ogé milarian anu gaduh alat

siri-leungit

Naha anjeun mendakan iPhone di jalan? Entong nakal, sakumaha anjeun terang, berkat tautan Apple ID, iPhone anu dipaling henteu aya gunana pikeun ampir teu nanaon, janten mangpaatkeun sareng ngalakukeun amal séhat sadidinten. Balik éta henteu pernah gampang, pencét tombol bumi dugi ka anjeun ngamimitian Siri sareng naros "iPhone ieu saha?", Anjeun bakal kéngingkeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun sareng pastina anjeun bakal kéngingkeun pahala ti anu boga syukur.

Naha anjeun hoyong musik diputer? Tanya Siri!

siri-musik-2

Integrasi sareng Apple Music sareng musik anu disimpen anjeun total, upami anjeun hoyong salah sahiji daptar anjeun atanapi lagu khusus kanggo diputer, nyungkeun ti Siri sareng éta bakal mimiti maénkeun langsung.

Pikeun ngeureunkeun dinten, Siri nyetél alarm kanggo anjeun

siri-alarem

Waktu saré, "Siri, atur alarm kanggo énjing jam 9 énjing", sareng voila, Siri bakal ngaktipkeun alarm kanggo waktos anu dipikahoyong, gampang sareng gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yiksson Riano cenahna

    Punten kuring peryogi bantosan pikeun ngaunduh cidya

  2.   momo cenahna

    Éta cydia. Teu acan jailbreak resmi kanggo ios 9.2

    1.    Yiksson Riano cenahna

      Wilujeng énjing, hatur nuhun kanggo waleran anjeun, tapi nyatana, kuring henteu kantos tiasa ngaunduh, kuring anyar kana iPhone sareng kuring henteu gaduh sakedik kawajiban dina hal éta.
      Tapi upami kuring hoyong ngamanpaatkeun alat kuring tapi dina tutorial YouTube halaman anu sami henteu muncul sapertos di dieu di Kolombia