15 alesan pikeun ninggalkeun WhatsApp pikeun Telegram

telegram whatsapp

WhatsApp mangrupikeun aplikasi olahtalatah instan anu munggaran anu ngahontal smartphone sareng gancang janten populer di kalangan pangguna. Kiwari éta dianggo ku 700 juta jalma. Sanaos leres yén WhatsApp mangrupikeun platform kalayan jumlah pangguna anu pangageungna boh di Éropa sareng Amérika Latin, tapi éta éta henteu hartosna yén éta anu pangsaéna. Tapi manusa mangrupikeun sato watek sareng sesah pikeun anjeunna robih nalika anjeunna raoseun. Salajengna kuring badé nunjukkeun anjeun 15 alesan kunaon anjeun kedah nganggo aplikasi olahpesen Telegram sapertos biasa tibatan WhatsApp.

Kakara énjing kolega kuring Nacho nyebarkeun tulisan dimana anjeunna ngalaporkeun éta meungpeuk anu dilakukeun ku WhatsApp éta pangguna anu nganggo WhatsApp Plus. Pikeun sadaya pangguna anu nganggo tweak ieu, panginten mangrupakeun ide anu saé pikeun nyatet kaunggulan anu ditawarkeun Telegram dibandingkeun sareng WhatsApp. Pikeun sadaya jalma anu teu percanten, pasti aya, Telegram teu mayar kami pikeun nyebarkeun tulisan ieu.

  • Anjeun ngirim pidéo tina ukuran sareng durasi naon waé. Pasti dina langkung ti hiji kasempetan anjeun badé ngirim pidéo ngalangkungan WhatsApp sareng aplikasi na parantos ngawartosan anjeun pikeun motong atanapi sanésna anjeun henteu tiasa ngirim. Definisi rai anu tetep henteu aya namina. Upami pidéo langkung ti 16 MB anjeun kedah milarian alternatif anu sanés pikeun ngirim video karesep anjeun (email). Pidéo anu dirékam ku iPhone nyandak ukuran anu langkung seueur kusabab kualitas alat sareng ukuran ukuran ieu ngalambatkeun urang nalika ngabagi video anu urang rékam.

telegram-multiplatform

  • Multi platform. Urang tiasa ngobrol tina iPad, Mac, Windows urang berkat sinkronisasi antara alat sacara real time. Upami, contona, urang dugi ka bumi gaduh paguneman sareng iPhone sareng teu gaduh batréna deui, urang tiasa neraskeun iPad atanapi komputer urang.

telegram-bewara

  • Ngaropea bewara. Kalayan Telegram kami tiasa ngonpigurasikeun upami urang hoyong béwara ngageter dina alat, ogé nyegah béwara kelompok pikeun terus-terusan ngaganggu urang.

telegram-rusiah-pesen-ngancurkeun diri

  • Paguneman rusiah kalayan pesen anu ngarusak diri. Kadang-kadang urang hoyong ngalacak paguneman anu dilakukeun ku klien olahtalatah urang (maka sadayana terang). Kalayan Telegram kami tiasa muka obrolan antara dua jalma sareng ngonpigurasikeun supados pesenna sacara otomatis dihapus saatos waktos anu didamel ku pangguna.

telegram-sumputkeun-nomer-dina-grup

  • Sumputkeun nomer kami tina sesa jalma dina hiji kelompok. Dina langkung ti hiji kasempetan, aranjeunna pasti ngasupkeun anjeun kana grup sareng anjeun henteu terang saha anu anjeun carioskeun sabab ngan nomer telepon anu ditingalikeun. Kalayan inpormasi ieu, saha waé dina grup tiasa nyimpen nomer telepon urang sareng komunikasi engké ku cara naon waé. Kalayan Telegram ngan ukur nami pangguna sareng poto na (upami anjeunna parantos ngonpigurasi) ditampilkeun sahingga upami urang teu hoyong nomer telepon urang dikedalkeun tanpa kontrol, ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

telegram-grup-up-200-jalma

  • Kelompok dugi ka 200 jalma. Upami grup anu gaduh 10 jalma gélo, kalayan 200 jalma éta maot pikeun. Dinten ayeuna, WhatsApp ngamungkinkeun obrolan kelompok dugi ka 50 jalmi.

telegram-send-files-any-type

  • Kirimkeun naon waé jinis file. Sedengkeun WhatsApp ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngirim gambar dina format jpg (hilap ngirim file gifs) Telegram ngamungkinkeun kami ngirim tina dokumén dina format PDF, kana file Word, ngalangkungan spreadsheets, gambar photoshop .... Éta henteu aya watesan dina format file anu ditampi.

telegram-search-gambar-terpadu

  • Mesin pencari gambar terpadu. Upami urang hoyong milarian gambar naon waé numutkeun paguneman anu urang lakukeun, urang tiasa ngamangpaatkeun mesin pencari gambar terintegrasi anu gaduh Telegram tanpa kedah nganjang ka Safari, simpen gambarna sareng engké nyalametkeunna tina WhatsApp dina ngabagi éta.

telegram-finder-gifs-terpadu

  • Pilarian GIFs Terpadu. Leres, Telegram ngagaduhan mesin pencari GIFS diintegrasikeun kana aplikasina, pisah sareng mesin pencari gambar. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan paguneman anu langkung lucu sareng langkung ngahibur dibandingkeun sareng emotikon anu khas dina kahirupan.

telegram-custom-emoticons

  • Emoticon ngahiji kana Emoji. Upami anjeun bosen kana emotikon anu khas sareng hoyong nganggo gambar énggal, urang tiasa kana keyboard emoji sareng milarian pilihan anu ditawarkeun ku aplikasi pikeun sababaraha ikon. Ayeuna teu seueur, tapi ti Telegram aranjeunna mastikeun yén bakal kalebet seueur deui.
  • Apdet gancang. Telegram mangrupikeun salah sahiji aplikasi munggaran anu ngamutahirkeun aplikasi kana ukuran layar énggal iPhone 6 sareng 6 Plus. Di sisi séjén, WhatsApp, diayunkeun deui, butuh dua bulan pikeun adaptasi aplikasi na.
  • Operasi langkung gancang. Sanaos tetep nga-update obrolan unggal waktos, operasi aplikasi nalika nampi sareng ngirim pesen langkung gancang tibatan WhatsApp.
  • Gratis sareng tanpa iklan. Beda sareng WhatsApp, Telegram leres-leres gratis sareng dina sadaya platform anu dianggo. Salaku tambahan, éta henteu ngagaduhan toko stiker anu teras-terasan ngirimkeun bewara ka kami supaya kami tiasa nganjang ka éta sareng mésér sapertos Line atanapi Viber.

telegram-share-gambar-tanpa-aksés-reel

  • Bagikeun poto tanpa ngalebetkeun gulungan. Tina klip anu masihan kami aksés kana ménu pikeun ngabagi gambar, pidéo, lokasi, file ... urang tiasa ningali gambar dina gulungan kami tanpa kedah nutup ménu na. Langkung gancang teu mungkin.

Tapi sadaya fitur ieu henteu tiasa dianggo upami rerencangan atanapi kulawarga anjeun ngan ukur nganggo WhatsApp. Upami anjeun parantos mendakan aranjeunna cekap pikeun ngarobih platform, ayeuna anjeun kedah ngayakinkeun babaturan anjeun ku ngabagi tulisan ieu ngalangkungan WhatsApp (kabeneran) upami anjeun maca tina hapé ku tombol-tombol khusus anu bakal anjeun tingali dina luhur layar, atanapi ngaliwatan jaringan sosial.

Telegram Messenger (Tautan AppStore)
telegram Rasulbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

42 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Victor febus cenahna

    Kanggo alesan langkung seueur…. Jalma-jalma bakal langkung sering nganggo WhatsApp ...

  2.   BhEaN cenahna

    Nyarios yén "anjeun nganggo WhatsApp kusabab éta anu dianggo ku réréncangan anjeun" ampir langkung parah tibatan nganggo WhatsApp kusabab anjeun pikir éta aplikasi anu pangsaéna.

    Jaman baheula, bosen ngobrol sareng jalma ngeunaan manpaat Telegram sareng "kotoran" WhatsApp anu luar biasa sareng éta henteu aya gunana, kuring mutuskeun ngan saukur ngabatalkeun akun WhatsApp kuring sareng uninstall aplikasi na.

    Ti saprak éta Kuring ngan ukur ngagunakeun Telegram, sareng saha waé anu hoyong ngobrol sareng kuring ogé, sabab sapertos anu sanésna aranjeunna maksa anjeun nganggo WhatsApp, kuring maksa anu hoyong ngobrol sareng kuring nganggo Telegram. Sareng upami aya anu nutup band sareng henteu badé masang Telegram, sanés, teu nanaon, kuring moal maksakeun anjeunna ... tapi nalika anjeunna hoyong nyarios sareng kuring, kirimkeun kuring SMS atanapi telepon kuring dina telepon ... naon anu kuring moal lakukeun nyaéta nganggo anu goréng kualitasna goréng, kalayan ratusan kerentanan sareng anu henteu pernah paduli ngeunaan pangguna na kusabab éta anu paling dianggo ...

    Salam,

    1.    Bartolo Pirolo cenahna

      Éta sikep ... sareng éta anu kuring lakukeun. Upami sing saha waé anu nganggap Telegram langkung saé lakukeun hal anu sami, parobihanna moal kabendung. Tapi upami anjeun nurunkeun calana anjeun sareng ngalangkungan kalang ku sampah ti guasap, maka kami bakal neraskeun anu sami.

      1.    tanda cenahna

        Satuju ogé émut yén WhatsApp mésér éta Facebook sareng aranjeunna ngalakukeun kalayan inpormasi anjeun naon waé anu aranjeunna pikahoyong, éta saé sok dirobih

    2.    Jose Joaquin Torcida Fernandez (Jotilla Mod) cenahna

      Sapuk sapuk sareng kanyataanna sababaraha bulan ka pengker kuring nyerat tulisan anu sami sareng pendapat anjeun dina blog kuring ... Telegram ogé nyéépkeun sakedik batre

  3.   Trako cenahna

    Lami-lami katukang kuring ngalih ka telegram sareng réréncangan nalika dipésér ku Facebook ogé, janten kuring uninstall WhatsApp lami pisan. Bos kuring ngobrol sareng kuring ngalangkungan iMessage sabab anjeunna henteu ngagaduhan pilihan anu sanés sareng mimitina anjeunna ngalakukeun éta pikeun rai kuring.

  4.   Kike martinez cenahna

    Kuring henteu ngarobih kuring teraskeun sareng WhatsApp

  5.   David Perales cenahna

    Jalma-jalma henteu robih kusabab aranjeunna males pisan sareng anu masangna deui henteu terang yén Telegram aya kusabab kenalanna nganggo WhatsApp, tapi Telegram langkung saé

  6.   Mikyjam Le cenahna

    Gumantung kana kumaha anjeun nganggo WhatsApp, éta saé kanggo propil sedeng, tapi pikeun pemirsa anu langkung maju dina masalah éta, Telegram saé pisan!

  7.   Malcolm cenahna

    Sapuk pisan satuju! Kuring resep Telegram pikeun sadayana kanyamanan anu ditawarkeunana sareng éta sababna anjeun nyarios yén kuring kedah nganggo… .dina whatsapp pikeun jalma anu ngagunakeun éta. Kuring miharep server bakal ngadat sareng anjeun bakal ningali kumaha jalma robih sacara otomatis sareng radikal.
    Kusabab kuring bosen pendak sareng jalma liwat Internét sareng upami anjeun nyungkeun hapéna aranjeunna nyarios yén anjeun henteu masihan ka anjeun (kanggo privasi) sareng kuring nyarios Telegram sareng aranjeunna mimiti nyarios "naon éta?" "Kuring entong anggo "sabab kuring bisa ngaliwat Nickname kuring sareng ngobrol sepi.

    Hiji-hijina hal anu tetep nyaéta ngiklankeun supados jalma ningali sakaligus yén Telegram ngahurungkeun WhatsApp sarébu kali.

  8.   Cristian Martínez Gil cenahna

    Éta telegram anu sampurna, anu pangsaéna !!!!

  9.   Edgar olivera cenahna

    Pos anu saé pisan sareng tanpa diragukeun jalma-jalma ngadu'a ngeunaan aplikasi éta tapi aya sapertos idiot dina WhatsApp

  10.   Ricky garcia cenahna

    Sigana tulisan anu lami kusabab seueur alesan éta parantos tiasa dilakukeun ku whatsapp

  11.   Jandro cenahna

    Tambahkeun yén upami ios kantos dimanjakan ku WhatsApp ayeuna henteu. Sanaos éta mayarna, urang kedah gancang-gancang ningkatkeun. Tapi éta parantos dilakukeun, urang nyandak rébu pikeun nampi panyabutan status atanapi poto pikeun jalma anu henteu kontak sareng ayeuna ogé tikel dua kali, aranjeunna parantos nikmati di Android salami sababaraha minggu sareng di dieu urang bahkan henteu terang. Menit terakhir, aplikasi wéb pikeun ios henteu, anu sanés, bangsat whatsapp.

  12.   Jose Martinez Gil cenahna

    Tanpa penghinaan, hal-hal langkung kahartos Edgar Olivera !!!!!

  13.   Mari Luz Llorens cenahna

    Biasana kajadian anu mimiti datang ... ngajaga !! Kuring gaduh duanana tapi boro-boro kontak kuring parantos ngaunduh.

  14.   Jose Ricardo Oña cenahna

    Hiji alesan henteu: sadayana nganggo WhatsApp

  15.   Ecolaj cenahna

    TEU NYAHO sabab dina situs wéb spanyol aranjeunna ngadamel pos perkawis kahadéan VIBER pikeun kuring sigana sareng kritikna langkung saé tibatan naon waé sareng garis babarengan ...

  16.   Darwin Delgado cenahna

    Parios aranjeunna sareng unduh

  17.   Sergio Sanchez DlaRosa cenahna

    Coba éta Mariana Gonzalez Rangel

  18.   Dunga din cenahna

    Nya persis sapertos anu nerangkeunana, henteu dianggo.
    Hal anu sami kajadian sareng Msn Messenger, Skype anu aya negeskeun, sareng éta terus keukeuh teu nganggo éta.

    Kuring terang jalma anu teras-terasan nganggo éta, sabab éta masih operasional.
    Éta ogé kajadian sareng Explorer. !!!

    Masang aplikasi naon waé dina mesin atanapi dina telepon masih janten tugas pikeun seueur siklik.

    Kuring "ngaladénan" iPad pikeun sobat anu, saatos pembaruan munggaran, mutuskeun cicing sareng IOS 6. "Kuring henteu hoyong kudu diajar hal-hal anyar, sareng kuring henteu kaleungitan nanaon." Henteu aya argumen anu pantes, masih aya dina tilu belasna.

    Pokokna….

  19.   Ny cenahna

    Jelas mustahil ... 100% satuju

    1.    capé cenahna

      Éta saderhana ... .lamun anjeun teu gaduh telegram kuring moal tiasa komunikasi sareng anjeun ngalangkungan olahtalatah instan, ngan ukur nelepon atanapi sms ... jaman !!! Aranjeunna henteu ngalakukeun anu sami sareng anjeun upami anjeun henteu nganggo Line, jsb ...?

  20.   Daniel cenahna

    Nya, kuring henteu nganggo éta. aya aplikasi anu disebut wechat. éta 10 kali langkung saé tibatan dua éta!

  21.   Juan E. Zuñiga Marcos cenahna

    Kuring nganggo whatsapp kumargi kuring teu aya watesna sareng sadayana
    dunya gaduhna

  22.   Luís cenahna

    Sareng sanajan éta mangrupikeun tulisan anu leres sareng leres, jalma anu nyebarkeun berita éta kedah ngingetan yén Telegram ngagaduhan aplikasi anu saé pikeun Android, enya, telepon pinter anu parantos lami ngaleungitkeun iPhone ...

  23.   Var cenahna

    Hayu unggal nganggo naon anu kaluar tina balna!

    1.    Elpaci cenahna

      kuring satuju

    2.    Daniel cenahna

      Android pikareueuseun, tong nyarios omong kosong

  24.   Nurdiana (@nurdiana) cenahna

    Kuring ngan ukur peryogi alesan nganggo Telegram, karusiahan. Dinten ieu kuring bakal ngadaptarkeun WhatsApp.

  25.   Gustavo cenahna

    Abdi ogé ngahapus akun whatsapp abdi anu lami pisan, saha waé anu henteu hoyong masang telegram ngagaduhan sms atanapi mail kanggo dikomunikasikan

  26.   telegram salamina cenahna

    Kuring ogé parantos ngahapus akun whatsapp abdi. Saha waé anu hoyong komunikasi sareng kuring kedah nganggo telegram atanapi ngantosan kuring hadir ka anjeunna ku cara anu sanés. ku whatsapp moal deui

  27.   Rusuh cenahna

    Telegram saé, tapi saatos nyobian allsss, viber, whatsapp, line, kakaotalk, wechat, imo, tango, mypeople, sareng sajabana, kuring tetep sarébu kali sareng Hike Messenger ti India

  28.   Pedro Lucas cenahna

    jalma ngagunakeun anu didéngéna, anu kantos nguping telegram, tapi tanpa diragukeun janten sami dina panggunaan normal, telegram ngagaduhan kaunggulan anjeun tiasa nganggo dina pc atanapi tablet tanpa émulator atanapi hal anu anéh, langsung sapertos program pc anu sanés.
    sapuluh kanggo telegram sareng lima pikeun 'banyolan'. Abdi teu tiasa mairan batur sabab kuring henteu nganggona.

  29.   Marisa (bagja tanpa WhatsApp) cenahna

    Hiji-hijina cara pikeun urang ngagaduhan Telegram nyaéta pikeun urang anu yakin pikeun uninstall WhatsApp sakali-kali sareng aranjeunna ngan ukur tiasa ngahubungi kami ku Telegram.
    Kuring gaduh sababaraha réréncangan anu parantos nga-uninstall Telegram upami sanés ngan ukur hiji-hijina cara ngahubungi kuring. Kusabab ampir sadayana gaduh duanana program dipasang. Sareng upami urang ngantepkeun WhatsApp dipasang, naha aranjeunna ogé bakal ngagaduhan Telegram?
    Moral: Upami anjeun leres-leres yakin sareng anjeun hoyong sadayana gaduh Telegram ... angkat WhatsApp.

  30.   tanda cenahna

    Aranjeunna nyarios sami ngeunaan PIN Berry Hideung, ngawartosan saha anu nganggo éta? anjeun kedah ngarobih

  31.   Antonio cenahna

    Kuring henteu terang naha anjeun nyebatkeun yén telegram gratis dibandingkeun sareng wasap, anu hargana langganan taunan.

    Di sisi anu sanésna. Telegram nyimpen lampiran sareng obrolan urang dina awan na dugi ka ngahapus dina paguneman. Resep poto sareng dokumén anu urang bagikeun dina obrolan.

    Telegram parantos nambihan tikét atanapi stiker anu tiasa disesuaikan. Gampang pisan pikeun nyiptakeun bungkus atanapi bungkus anjeun nyalira sareng seneng-seneng ngabagi éta sareng rerencangan sareng kenalan.

    Buka Telegrammmmm jijijij.

  32.   gerard ruiz cenahna

    Kaleresan leres-leres satuju ,,, upami jalma bodo ... nganggo whatsapp ... nalika anu pangsaéna pikeun aplikasi nyaéta telegram ... aranjeunna bodo ... aranjeunna nganggo anu dianggo ku seueur ... tanpa terang éta aya anu langkung unggul komo lobes TELEGRAM

  33.   vctor cenahna

    Leres, pamendak masihan nomer kuring ka saha waé henteu sigana kuring tapi ku Telegram kuring henteu paduli kana éta sareng mimitina hiji-hijina kontak kuring nyaéta adi kuring anu nolak unduh éta sareng nalika aranjeunna naros ka kuring henteu. malah ngawartosan aranjeunna yén kuring henteu nganggo Telegram sareng ayeuna kuring gaduh seueur kontak sareng aranjeunna sadayana unduh kanggo kuring

  34.   Santiago vargas cenahna

    Siga naon anu terjadi sareng android ... Abdi robih kana wp lami ti saprak kuring ngiringan android sabab sadayana nganggo, kuring sadar yén jalma nganggo éta kusabab kabiasaan
    Windows phone 10 unggulan sareng telegram anu sampurna !!

  35.   ANGELICA CARMONA cenahna

    Abdi lami 82 taun sareng kuring naroskeun, naha éta biaya pikeun kuring diperyogikeun pikeun ngarobih? Abdi gaduh minat, hatur nuhun

  36.   SERGEI cenahna

    TELEGRAM langkung saé !! Kuring ngamimitian ku nyaritakeun kulawarga kuring sareng aranjeunna sadayana dipasang, teras ku réréncangan, kabogoh sareng batur sapagawean. Sarerea sadar kumaha TELEGRAM langkung saé. Dinten ayeuna, kuring ngan ukur ngatur nganggo TELEGRAM, sareng kuring ngaleupaskeun wsap. Coba TELEGRAM, anjeun moal kuciwa deui.