15 tweak jailbreak anu bakal luntur sareng ios 8

iPhone-keyboard (Copy)

Kalayan unggal édisi énggal édisi Apple Apple, éta kalebet fungsi anyar anu sateuacan urang ngan tiasa ngalakukeun sareng jailbreak. Ieu ngandung harti yén seueur tweaks anu ayeuna aya pangaruhna bakal luntur nalika ios 8 sacara resmi dileupaskeun gugur salajengna.

Ieu sababaraha hal anu perusahaan apel parantos lebetkeun kana sistem operasi na anu anyar, diantarana, cobian ngayakinkeun urang pikeun ninggali jailbreak, yén musuh langgeng tina perusahaan sareng yén anjeunna badé ngawatesan sakedik-sakedik. 

Keyboard dina jarak anu caket

keyboard (Salin)

Sakumaha urang terang, salah sahiji hal anu utama dina ios 8 nyaéta ngagabungkeun keyboard prediktip sareng kamungkinan ngadukung keyboard pihak katilu, sapertos Swype, SwiftKey, atanapi Fleksyhal anu urang henteu kantos ningali sateuacanna dina ékosistem ios sareng éta mangrupikeun léngkah anu hébat payun ku Apple sanés ngan ukur pikeun kustomisasi alat kami, tapi ogé pikeun perang salib anti-jailbreak khusus na, dimana tweaks sapertos HipJot , P.ulpo  y PrédiktifKeyboard aranjeunna lirén asup akal.

Jawaban gancang

réspon gancang (Salin)

Ieu mangrupikeun salah sahiji fitur anu paling narik perhatian urang dina intina Senén, kumargi éta ngamungkinkeun urang ngadamel tindakan ngabales pesen langkung dinamis, hal anu ayeuna urang tiasa nganggo tweaks sapertos Auki , ngegelSMS o Kuria, sareng anu ayeuna éta moal deui diperyogikeun. Fitur ieu diwangun kana aplikasi asli sacara standar, tapi pamekar ogé tiasa ngalebetkeun éta dina aplikasi sorangan.

Toél setélan ID

touch-id (Salin)

Hal séjén anu diumumkeun Apple dina acara pamungkas nyaéta Touch ID anu populér bakal dilayanan ku pamekar, nyaéta idéntifikasi sidik kami tiasa dianggo dina aplikasi pihak katilu. Sajauh ieu, urang ngan ukur tiasa ngalakukeun ieu ku sababaraha tweaks sapertos BioLockdown ,BioProtect ,  iTouchSecure  jeung Asphaleia.

Hei, Siri

Siri (Salin)

Fitur anu Siri nyaéta sok ngupingkeun sareng tiasa ngajantenkeun anjeunna hudang ku ngan saukur nyebut namina, parantos mangrupikeun hal anyar anu hébat anu dilebetkeun ku Apple sareng anu urang parantos tiasa tingali dina saingan sanésna tina persaingan. Dugi ka ayeuna, urang tiasa mendakan hal anu sami dina tweak disebut OkSiri.

Bisi darurat…

bisi-tina (Salin)

Ieu mangrupikeun salah sahiji fitur anu pikaresepeun anu tiasa paling mangpaat dina momen konci. Utamana, naon anu dilakukeun nyaéta nunjukkeun dina layar konci sababaraha data anu saacanna urang lebetkeun sareng éta bakal ngabantuan nalika kaayaan darurat. Nyabit-nyabit InCaseOf tiasa ngabantosan urang kéngingkeun ideu ngeunaan naon anu tiasa disababkeun.

Ganti ngaran paguneman

ganti ngaran-pesen (Salin)

Sakumaha namina nunjukkeun, ku ios 8 urang tiasa ngarobih nami paguneman kelompok tanpa kedah nga-tweaks sapertos PesenRenamer, yén teu aya anu sanés bakal mésér deui, tiasa ngalakukeun éta gratis sareng tanpa kedah masang nanaon.

Seratan jauh

kadali jarak jauh (Salin)

»Pesen Jauh»Bakal sawaréh luntur sareng gabung tina iOS 8 sareng OS X Yosemite pikeun kahirupan urang, sabab urang bakal tiasa ngirim sareng nampi SMS ti Mac urang. Nanging, ieu masih tiasa manpaat pikeun ngaksés gulungan sareng pikeun pangguna PC.

Widget kanggo sadayana

iwidgets (Salin)

Sareng sareng pilihan keyboard, ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling matak héran, saprak dugi ka ayeuna teu kapikir ningali fitur ieu anu dikembangkeun langsung ku Apple. Nyabit-nyabit iWidgetsNanging, anjeun moal kapangaruhan teuing ku fungsi anyar ieu, kumargi utamina dianggo dina layar konci, janten masih valid.

Babaturan jailbreak, tong sieun

Sadaya fungsi anyar ieu anu bakal dibawa ios 8, bakal ngajantenkeun sistem operasi anu langkung lengkep, teu aya cangcaya, tapi éta moal pernah cekap pikeun ngaliput sadayana jailbreak. Jumlah tweak sareng kamungkinan anu ditawarkeun ka kami ku éta ampir teu aya watesna, janten salami jailbreak masih dimungkinkeun sareng Apple henteu ngatur pikeun nutup sacara lengkep, éta bakal tetep tumuh sareng ngalegaan kalayan total kaamanan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Amin cenahna

    Hiji hal anu ios moal pernah kéngingkeun sareng upami jailbreak gaduh sadayana aplikasi gratis, salaku conto

    1.    adal cenahna

      100% satuju ... hehehehe

    2.    gonchii cenahna

      Milarian di Google kuayjong nyaéta pikeun ngaunduh aplikasi gratis, tanpa jailbreak

      1.    Amin cenahna

        Sadidinten nyambungkeun iPhone kana komputer pikeun tiasa nganggo aplikasi ... sareng kuring henteu tiasa ngagaleuh aplikasi dina aplikasi ...

  2.   lalodois cenahna

    Salami Activator henteu disayogikeun, Jailbreak bakal teras diperyogikeun, Touchive Touch mangrupikeun halangan

    1.    aarancon cenahna

      +1000000, Activator mangrupikeun pendapat kuring alesan utama ngalakukeun panjara. Jelas maka aya tweak's pikeun sadaya rasa sareng kabutuhan tapi Activator mangrupikeun jiwa panjara sareng anu kuring henteu ngartos nyaéta kumaha Apple henteu nerapkeunana deui; éta bakal ngadamel alat toél, leres toél.

  3.   fespinoza cenahna

    Pikeun kuring aya seueur tweak anu kuring henteu niat kaleungitan kalayan pembaruan kana ios 8 sapertos Social Duplicator, User Agent Faker, Pane Video, Privasi Notifikasi, Nyarios Notifikasi diantara anu utama anu kuring anggo unggal dinten

  4.   Abraham Cevallos Franco cenahna

    Éta ideu kuring? atanapi aya ngan ukur 8 tweak dina postingan sareng sigana kuring yén judulna nyatakeun 15?

    1.    Sebastian cenahna

      Aya 8 grup, tapi 15 nyabit total 🙂

  5.   X cenahna

    cckontrols!

  6.   ceremé cenahna

    Tanpa panjara teu aya iphone !! Apple gaduh seueur padamelan anu kedah dilakukeun pikeun ngeureunkeun panjara ahun!:

    Blok iklan, sapertos konci android ,, aquaboard, laras, haptic pro, igotya, jelly lock 7, purge, safari download, springtomize, wee track data! Sareng éta mangrupikeun bagian tina naon anu kuring parantos pasang sareng tanpa éta kuring henteu ngagaduhan iPhone .... Kuring jelas tina iphone 3g yén éta anu munggaran anu kuring panjara sareng aranjeunna sok nyalin hal-hal ti cydia pikeun ios énggalna tapi jalma-jalma ti Repos aya 20 léngkah payun ti anu ti Cupertino! Di dinya kuring ngantunkeun! 😋😋

  7.   Miguel cenahna

    Buka ditémbak tina tulisan kana idownloadblog. Aduhuhhh ... Anjeun teu acan ngarobih poto atanapi urutan tweaksna ...

  8.   Albertito cenahna

    Parantos aya «pasangan» goréng
    Anu ngagaduhan telepon € 600 sareng teu tiasa mayar atanapi henteu hoyong mayar aplikasi

  9.   Wakandel cenahna

    Kaduhung. Éta sacara jelas disalin kana idownloadblog tanpa nyebut halaman éta. Di dieu anjeun ngan ukur dianggo pikeun acara sareng berita penting sareng sésana pikeun kéngingkeun berita atanapi, anu langkung parah, pikeun nyonto éta tina halaman sanés. Kuring ngarti yén anjeun kedah ngeusian pikeun ningkatkeun kunjungan sareng ngasilkeun artos ku iklan, tapi ieu sigana henteu resep.

  10.   noe cenahna

    Tulisan naon anu paling teu masuk akal ... Henteu pantes disebatkeun ... Upami kuring kaleungitan jailbreak dina ios 8 kuring bakal kaleungitan Apple tina smarthphone kuring, sanés kusabab aplikasi gratis, tapi kusabab ku ponsel kuring ngalakukeun naon anu kuring pikahoyong ... Aranjeunna kedah ningkatkeun ios pisan supados pangguna tungtung meres potensina. Upami kabaruan ios ngan saukur pikeun nerapkeun twedia sacara asli, henteu endog anjeun Mr. Cook sareng fanboys anjeun.

  11.   Pablo pardo cenahna

    Seueur sato galak ieu henteu resep bahkan pikeun hargana ... upami aya anu henteu dilaksanakeun, aranjeunna ngaku, upami aya anu dilaksanakeun, aranjeunna langkung seueur paménta ... teu aya anu nyarios yén JB bakal réngsé hiji dinten saprak urang, Apple sareng peretas meunang. sing saha anu henteu resep iphone na kedah angkat ka trotoar sabalikna, jaman!