Kanex mawa kami dasar pangisian daya portabel 4000mAh munggaran pikeun Apple Watch

Kanex ngecas dasar Apple Watch

Sababaraha dinten ka pengker kuring nyarios ngeunaan 13000mAh powerbank ti mérek Lumsing, aksésori pikeun jalma anu ayeuna langkung penting kusabab sadayana kabutuhan batre anu urang gaduh dina dinten ka dinten urang. Sareng, sakumaha anu kuring béjakeun ka anjeun, aya seueur anu parantos ngalakukeun bisnis hébat berkat sadaya aksesoris anu parantos didamel salaku hasil tina alat sélulér.

Dinten ieu kami masihan anjeun hal anu langkung inovatif, sareng éta Saha anu teu puguh kabel kabel pangisianna panjang tina Apple Watch ... Ok, éta dirarancang pikeun ngalereskeun éta dina méja kami atanapi di darmaga, tapi nyatana nyaéta lamun urang indit-inditan, urang kedah ngecas ku kabel listrik. 2 méter éta mangrupikeun hal anu rada ngaganggu. Kami nampilkeun basis muatan (atanapi powerbank) Kanex, basa muatan portabel munggaran pikeun Apple Watch. Basis portabel 4000 mAh anu tiasa ngeusi batre Apple Watch dimana waé urang indit. Sareng leres, éta parantos Certified Apple Watch ...

Sakumaha anjeun parantos tingali dina pid√©o, urang nyanghareupan pangkalan ngecas, atanapi powerbank, lumayan inovatif. Kuring henteu kantos ningali anu sapertos kitu, sareng √©ta ngagaduhan sertipikat budak Apple anu bad√© dianggo sareng Apple Watch sahingga anjeun tiasa yakin y√©n √©ta nyumponan sarat budak blok. Basis muatan Kanex tiasa ngeusi batre Apple Watch anjeun dugi ka 6 kali (√Čta ngagaduhan kapasitas 4000 mah), indikator LED bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan status muatan batr√©.

dok-ngecas-apel-nonton-1

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar sateuacanna, hal anu paling sa√© ngeunaan pangkalan muatan Kanex ieu nya√©ta kamungkinan ngecas iPhone urang og√©, nya√©ta, urang nyanghareupan powerbank sadaya-rupa bumi anu nyata, sanaos kedah di√©mutan y√©n Apple Watch bakal ngagaduhan prioritas muatan tibatan iPhone Kusabab kapasitas 4000 mAh (sakedik tapi langkung ti cukup pikeun ngeusi batre Apple Watch sababaraha kali sareng iPhone kami sakapeung. Kalayan basis pangisianan Kanex anjeun tiasa nyimpen sadaya bank listrik anu anjeun gaduh di bumi, sareng kabel muatan anu panjang Apple Watch, sadayana dir√©duksi jadi gadget leutik anu bakal janten pusat muatan sadaya alat anjeun. Sadaya ieu kanggo ‚ā¨ 99,95, harga (tina sudut pandang kuring) lumayan kalapa, anjeun tiasa k√©ngingkeunana ti anjeun halaman w√©b sorangan, atanapi upami anjeun di Am√©rika Serikat saprak AmazonSalaku tambahan, √©ta dir√©duksi janten $ 77.42 (aranjeunna henteu dikirim ka Spanyol).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.