Kanex mawa kami dasar pangisian daya portabel 4000mAh munggaran pikeun Apple Watch

Kanex ngecas dasar Apple Watch

Sababaraha dinten ka pengker kuring nyarios ngeunaan 13000mAh powerbank ti mérek Lumsing, aksésori pikeun jalma anu ayeuna langkung penting kusabab sadayana kabutuhan batre anu urang gaduh dina dinten ka dinten urang. Sareng, sakumaha anu kuring béjakeun ka anjeun, aya seueur anu parantos ngalakukeun bisnis hébat berkat sadaya aksesoris anu parantos didamel salaku hasil tina alat sélulér.

Dinten ieu kami masihan anjeun hal anu langkung inovatif, sareng éta Saha anu teu puguh kabel kabel pangisianna panjang tina Apple Watch ... Ok, éta dirarancang pikeun ngalereskeun éta dina méja kami atanapi di darmaga, tapi nyatana nyaéta lamun urang indit-inditan, urang kedah ngecas ku kabel listrik. 2 méter éta mangrupikeun hal anu rada ngaganggu. Kami nampilkeun basis muatan (atanapi powerbank) Kanex, basa muatan portabel munggaran pikeun Apple Watch. Basis portabel 4000 mAh anu tiasa ngeusi batre Apple Watch dimana waé urang indit. Sareng leres, éta parantos Certified Apple Watch ...

Sakumaha anjeun parantos tingali dina pidéo, urang nyanghareupan pangkalan ngecas, atanapi powerbank, lumayan inovatif. Kuring henteu kantos ningali anu sapertos kitu, sareng éta ngagaduhan sertipikat budak Apple anu badé dianggo sareng Apple Watch sahingga anjeun tiasa yakin yén éta nyumponan sarat budak blok. Basis muatan Kanex tiasa ngeusi batre Apple Watch anjeun dugi ka 6 kali (Éta ngagaduhan kapasitas 4000 mah), indikator LED bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan status muatan batré.

dok-ngecas-apel-nonton-1

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar sateuacanna, hal anu paling saé ngeunaan pangkalan muatan Kanex ieu nyaéta kamungkinan ngecas iPhone urang ogé, nyaéta, urang nyanghareupan powerbank sadaya-rupa bumi anu nyata, sanaos kedah diémutan yén Apple Watch bakal ngagaduhan prioritas muatan tibatan iPhone Kusabab kapasitas 4000 mAh (sakedik tapi langkung ti cukup pikeun ngeusi batre Apple Watch sababaraha kali sareng iPhone kami sakapeung. Kalayan basis pangisianan Kanex anjeun tiasa nyimpen sadaya bank listrik anu anjeun gaduh di bumi, sareng kabel muatan anu panjang Apple Watch, sadayana diréduksi jadi gadget leutik anu bakal janten pusat muatan sadaya alat anjeun. Sadaya ieu kanggo € 99,95, harga (tina sudut pandang kuring) lumayan kalapa, anjeun tiasa kéngingkeunana ti anjeun halaman wéb sorangan, atanapi upami anjeun di Amérika Serikat saprak AmazonSalaku tambahan, éta diréduksi janten $ 77.42 (aranjeunna henteu dikirim ka Spanyol).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.