Apple mimiti nyebatkeun pangguna anu ngencét ulang dina Twitter

apple keynote twitter

Intina datang, Keynote dimana urang bakal ningali anu énggal iPhone 7 sareng meureun sababaraha alat énggal ti jalma-jalma di blok. A Keynote éta, saliwatan, anjeun tiasa nuturkeun tanpa masalah dina iPhone News dimana kami bakal nyaritakeun sadaya berita yén sadaya alat Apple anyar ieu dibawa. Sareng leres, pastina aya kejutan tumiba janten ulah hilap didatangan iPhone News énjing-énjing siang.

Tapi ke heulaanan kami hoyong nyebatkeun akun Apple resmi dina Twitter, pangguna @Apple. Akun anu urang tingali diaktipkeun mung saminggu katukang sareng anu pura-pura janten saluran resmi Apple dina jaringan sosial microblogging kalayan ijin ti akun anu tos aya: Apple Store sareng Apple Music. Naha anjeun hoyong terang naon kampanye anyar budak Cupertino diwangun ku Twitter? Saatos luncat kami bakal ngawartosan anjeun kumaha anjeun kéngingkeun Apple nyebut anjeun ku Twitter resmi na ...


Tweet anu urang bagikeun nyaéta tweet anu dimaksud, a fungsionalitas Twitter anyar anu ngamungkinkeun merek gaduh kontak langkung langsung sareng pengikutna. Ogé, sakumaha anjeun tiasa tingali dina tweet, Twitter parantos nambihan logo Apple kana hashtag #AppleEvent (offtopic: sapertos naon anu aranjeunna laksanakeun saminggu ka tukang ku hashtag #InvestiduraRajoy dimana kami ningali raut calon).

Upami anjeun RT (retweet) tweet Apple anu sami, anjeun bakal ningali kumaha Apple nyebatkeun anjeun kalayan panginget ngeunaan acara énjing kalayan jadwal sareng URL dimana anjeun tiasa nuturkeun streaming Keynote. A tweet anu moal aya anu tiasa ningali, dirancang ngan ukur pikeun urang ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.