1Password ayeuna sayogi salaku perpanjangan pikeun Safari

1Password ios 15

Salah sahiji kabaruan utama anu sumping tina panangan ios 15, kami mendakan éta dina Safari, panyungsi anu nampi mendesain ulang utama ku nempatkeun palang palang dina handapeun layar, parobihan anu henteu dipikaresep ku seueur pangguna nalika béta sareng anu maksa perusahaan Tim Cook pikeun ngamungkinkeun para pangguna ngajaga desain tradisional.

Tapi salian ti parobihan desain, anu sanés tina kabaruan utama éta parantos dikenalkeun di Safari kalayan datangna ios 15 mangrupikeun ekstensi. Manajer sandi 1Password parantos janten salah sahiji anu mimiti nawiskeun pangrojong pikeun fungsi anyar ieu sakumaha anu diumumkeun Juni kamari.

1Password ios 15

Upami anjeun pangguna 1Password sareng anjeun parantos atos ngamutahirkeun kana ios 15, anjeun tiasa nganggo aplikasi ieu dina cara anu sami anu biasana anjeun anggo dina desktop atanapi komputer laptop, ngaliwatan palang navigasi luhur, ti mana kami aksés langsung kana sadaya kecap akses sareng data anu disimpen dina aplikasi tanpa kedah sacara mandiri muka aplikasi.

Numutkeun pamekar na, 1Password ngagunakeun pembelajaran mesin dina alat pikeun otomatis-lengkep prosés login halaman wéb rumit bahkan sacara otomatis ngomean kodeu auténtikasi dua-faktor.

Dina iPadOS 15, penyuluhan ieu nawarkeun kami langkung seueur fungsi ku antarbeungeut pangguna anu langkung lengkep sareng fungsional. 1Password mangrupikeun salah sahiji pangatur sandi anu pangkolotna di App Store, sanaos sanés ngan ukur hiji-hijina. Dina raraga ngamangpaatkeun pinuh tina aplikasi ieu, anu ogé sayogi pikeun Windows, Android, Linux sareng macOS, perlu mayar langganan bulanan, kusabab pilihan mésér hiji waktos ngaleungit sababaraha taun ka pengker.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.