1 × 32 Podcast of Actualidad iPad: Apple Music, Jailbreak sareng akhir musim

Podcast-News-iPad

Saatos peluncuran ios 8.4 kalayan layanan musik streaming anu anyar, Apple Music, dina podcast kami kami nganalisis kontak anu pangpayunna anu kami ngagaduhan, bédana sareng Spotify sareng ciri utami. Salaku tambahan kami ogé ngobrol ngeunaan Jailbreak anyar pikeun ios 8.4. Kami nutup musim ku épisode terakhir ieu tina podcast aktualidad iPad pikeun balik saatos usum panas. Naha anjeun bakal sono?

Dangukeun »1 × 32 Podcast of iPad News: Apple Music, Jailbreak sareng akhir musim» dina Spreaker.

Lagu saminggu

  •  Hei Budak Hei Girl ku The Crothers Kimia dina daptar kami Spotify

Ilubiung

  • Ignacio Sala (@nastiolo)
  • Jordi Giménez (@jordi_sdmac)
  • Samuel Martin (@Deckard_)
  • Luis Padilla (@LuisPadillaBlog)

Kami silih ngadangu dina bulan Séptember !!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.