Spotify ngumumkeun datangna 40 juta pangguna premium

Spotify

Henteu sadayana badé nyarioskeun anu énggal 7 7 iPhone jeung iPhone Ditambah, sanaos urang moal tiasa kaluar tina sirah urang éta enjing nyaéta dinten konci, éta dinten di mana Apple ngaluncurkeun perangkat andalannya anu anyar di sababaraha nagara ... Dinten dimana berita téknologi dinten éta nyaéta angkatna alat anyar éta, sareng langkung ti hiji média umum bakal nyuarakeun antrian anu dibentuk di Apple Store ku sadaya pangguna anu henteu tiasa dicekel tanpa kéngingkeun iPhone 7 anyar.

Tapi aya langkung seueur berita, sareng dinten ieu urang balik deui perang antara jasa musik streaming ... Apple ngumumkeun dina Keynote pamungkas dina 7 Séptémber kadatangan 17 juta palanggan dina Apple Music. Ayeuna Spotify, saatos ngahontal 30 juta pangguna premium dina Juni, nembé ngumumkeun yén aranjeunna nembé ngahontal 40 juta pangguna premium.

Naon anu anjeun tingali nyaéta tweet ti Daniel EK (CEO Spotify) ngumumkeun datangna di 40 juta palanggan premium dina Spotify, jumlah rékor khususna ngémutan tokoh-tokoh anu diumumkeun Apple ngeunaan jasa Apple Music na dina Keynote pamungkas dina 7 Séptémber: 17 juta palanggan pikeun Apple Music. Émut yén dina layanan Cupertino guys teu aya pilihan gratis sapertos di Spotify, yén Apple Music mangrupikeun standar pikeun sadaya iDevices, sareng enya, Apple Music parantos ngahontal 4 juta langkung palanggan premium ti bulan April.

Sumuhun Spotify ngembang langkung gancang tibatan Apple Music, khususna, aranjeunna parantos tumuh dina dua kali kagancangan Apple Music, sareng kaseueuran pertumbuhan éta panginten tiasa disababkeun rencana kulawarga novél (Kami tiasa kéngingkeun 50% langkung mirah upami urang babarengan sareng sababaraha réréncangan), sareng perjanjian Spotify sareng sababaraha perusahaan telepon anu kami tiasa gaduh diskon anu pikaresepeun. Urang bakal ningali kumaha katingali karir streaming musik ieu, seueur rumor nunjuk ka jasa sarupa ti Amazon, sareng anjeun parantos terang kumaha ati-ati anjeun sareng raksasa balanja online ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.