IPhone anyar 7 bakal ngajantenkeun urang milih tombol bumi Pencét

iphone-7-milih-anjeun-klik

Poé parantos sumping, sareng kuring moal ngan ukur hiji anu nyarios kitu ... Anjeun ayeuna tiasa kéngingkeun iPhone 7 anu énggalLeres, kéngingkeun dinten ayeuna sanés janten tugas anu gampang, aya seueur anu usaha pikeun nyayogikeun alat pangénggalna ti jalma-jalma di blok éta sareng éta parantos béak dina seueur poin penjualan. Entong asa-asa, dina sababaraha dinten ka payun saham bakal ngembang, sareng anjeun bahkan tiasa nyobian kéngingkeun iPhone 7 énggal ti distributor anu sah, sanaos anjeun kedah émut yén lamun henteu mésér langsung ti Apple, taun kadua tina jaminan anjeun kedah nutupan éta. nyandak kana tempat dimana anjeun ngagaleuh.

IPhone 7 anu diantarana nyandak kami tombol Imah anu anyar, tombol éta anu parantos rusak pikeun seueur sabab tungtungna nyaéta tombol anu paling kami anggo dina kahirupan urang sadidinten. Tombol Imah anu robih, diantarana waé, kéngingkeun ketang iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus anyar. Kumaha robihna? tombol Imah sanés tombol normal deui, ayeuna mangrupikeun zona kalayan kamampuan 3D Touch sareng réspon haptic (geter Taptic Engine), kabaruan Éta bakal ngajantenkeun kami milih réspon tina Klik éta nalika ngonpigurasi iPhone 7 kami.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina ulasan samemehna, Nalika ngonfigurasi iPhone 7 anyar urang bakal dipenta pikeun konfigurasi anyar, ayeuna urang tiasa milih jinisna Pencét réspon anu kami hoyongkeun. Sakumaha anjeun terang, ieu mangrupikeun hal anu kajantenan di Mac anyar, tombol anu ngaleungit sareng digentos ku klik palsu sareng geter dihasilkeun Taptic Engine.

Sareng urang bakal gaduh 3 tingkat klik, sabab urang hoyong langkung atanapi kirang. Tapi naon anu urang leres-leres hoyong nyaéta pikeun nguji réspon sapertos ieu tingali naha urang henteu kaleungitan éta tombol fisik ngaraos yén urang parantos dugi. Ati-ati pisan yén urang moal lami deui urang bakal ngabagi sadaya kesan anu dihasilkeun ku iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus anu énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.