Batman the Telltale Series pencét App Store

batman-Telltale-series

Kami parantos tés salami saminggu kaméra, batré, résistansi cai, kakuatan prosésor A10 Fusion, a warta anu teu aya tungtungna yén iPhone 7 anyar parantos dibawa sareng aranjeunna leres-leres kaget ku urang. Sababaraha alat anyar, iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus anu pasti bakal ngajantenkeun urang ngaraosan sadayana aplikasi anu ngambah App Store.

Sareng dinten ieu urang museurkeun kana dunya videogames kalayan kaulinan anu henteu konvensional. Seueur anjeun bakal nyobian hiji gim ti The Walking Dead saga, gim dumasar kana séri zombie terkenal anu ngajantenkeun urang hirupkeun riwayat dina bentuk petualangan grafis sareng sababaraha épisode. Dijieun ku budak lalaki The Telltale, éta datang Batman The Telltale Series, pangalaman anyar sareng pahlawan super DC Comics anu kawéntar, anu bakal urang hirup salaku petualangan grafis anu hadé.

Sapertos kaulinan The Walking Dead, Batman The Telltale Series mangrupikeun petualangan grafis anu dikenal salaku point-and-click (Urang kedah pencét kana sababaraha tempat dina layar pikeun maju di buruan). Kaputusan anu bakal mangaruhan kahirupan dua kali tina Bruce Wayne anu kawéntar. Hiji carita anu, sakumaha anjeun tiasa tingali dina trailer tilas, gaduhna komik katingali kasohor pisan tina kaulinan perusahaan The Telltale.

dina ieu carita anyar atah sareng telengesDiwangun ku panyipta anu unggul pangajén ti The Walking Dead - A Telltale Games Series, anjeun bakal mendakan anu bakal ngahancurkeun dunya Bruce Wayne, sareng stabilitas anu parantos rapuh di Kota Gotham anu korup.

Kalakuan anjeun sareng kaputusan anjeun bakal nangtoskeun nasib Batman.

Batman The Telltale Series mangrupikeun gim universal, anjeun tiasa maénkeun kaulinan tina salah sahiji iDevices anjeun, sareng dibanderol di € 4,99, gim "mahal" tapi éta bakal masihan anjeun jam sareng hiburan, khususna panginten lima bab tina kaulinan bakal dilebetkeun kana kaulinan sareng ieu langkung saé tibatan pilihan maturan bab anu munggaran pikeun gratis teras mayar.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JL cenahna

    Lalaki, sanés ti Marvell ogé ti Marvel. Éta ti DC.

  2.   Jeiber cenahna

    "The Telltale Series, pangalaman énggal sareng superhero Marvell anu kawéntar," Ieu tiasa nganyenyeri kerentanan, sapertos MARVEL, upami anjeun badé nyerat ulasan penting pikeun jelas yén superhero éta ti DCcomics

  3.   AdolFito cenahna

    Kuring parantos maca dugi ka Marvell, dina waktos éta panon kuring mimiti getihan sareng otak kuring ampir ngabeledug.

  4.   Karim Hmeidan cenahna

    Hapunten !!!!!! Éta parantos dilereskeun! Panon anjeun tiasa lirén ngaluarkeun getih.
    Punten, éta moal kajantenan deui ...