Kieu kumaha Apple Watch Series 2 ngusir cai tina spéker

Apple-nonton-spéker

Apple Watch Series 2 tahan cai, sareng tahan ka titik yén urang tiasa teuleum sareng éta dugi Jero 50 méter, résistansi langkung ageung tibatan iPhone 7 anyar anu, sakumaha anjeun terang, ogé tahan cai. Résistansi anu nyababkeun sababaraha tantangan pikeun insinyur: anjeun kedah ngajagi sadaya pakakasna ku ngadamel alat anu leres-leres cai tapi aya bagian-bagian anu kedah kakeunaan ku hawa sareng cai ...

Sareng ieu anu janten panyatur anyar Apple Watch Series 2, sababaraha peucang anu sanggup ngusir cai anu asup ka aranjeunna nalika urang neuleumkeun diri sareng jam tangan Apple. Saatos luncat kami nunjukkeun ka anjeun a pidéo dina gerak lambat (slo-mo) dimana anjeun tiasa ningali operasi anu panasaran tina speaker Apple Watch Series 2 énggal, video anu anjeun tiasa tingali sacara sampurna kumaha cai anu kajebak dina jero spéker kaluar.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, naon anu dicarioskeun ku urang-urang Apple nalika presentasi Keynote tina Apple Watch Series 2 anu anyar, spéker anyar siap pikeun ngaluarkeun séri sora anu ngajantenkeun cai ngageter sareng ngaluarkeunana ti Apple Watch Series 2. Metode panasaran anu sampurna ngajawab masalah anu bakal disababkeun ku cai dina panyatur.

Apple Watch Series 2 tahan cai dugi ka 50 méter, ku sabab éta dimungkinkeun pikeun ngagunakeunana di kolam renang sareng di laut. Kusabab panyatur teu tiasa diségel sabab peryogi hawa pikeun ngahasilkeun sora, kami parantos nyiptakeun deui: ngantepkeun cai lebet sareng ngusirna nganggo geter sora.

Janten anjeun terang, beristirahat gampang unggal anjeun luncat kana kolam renang sareng Apple Watch Series 2 anyar anjeunAnjeun bahkan tiasa lebet ka laut, sanaos dina hal ieu anjeun kedah langkung ati-ati nyobian ulah tilelep teuing (paling jero 50 méter) sareng bersihkeun ku cai normal kanggo nyobaan uyah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Salamina cenahna

    Sareng pidéo na henteu tiasa ditingali tina alat ios kuring. Abdi sanés anu munggaran atanapi anu terakhir anu ngawadul ngeunaan ieu sareng dugi ka ayeuna masih teu aya jalan kaluarna.

    1.    Harry cenahna

      Nya, kuring ningali éta sampurna dina iPhone 6s ...

    2.    Iban Keko cenahna

      Anjeun kedah muterkeun layar sareng ningali wéb sacara horisontal pikeun tiasa ningali pidéo na. Hal anu sami kajadian ka kuring sareng ku cara ieu kuring ningali aranjeunna tanpa masalah

  2.   Harry cenahna

    Nya, kuring ningali sampurna dina iPhone 6s ...

  3.   Miguel Lopez cenahna

    "Anjeun bahkan tiasa lebet ka laut, sanaos dina hal ieu anjeun kedah langkung ati-ati nyobian ulah ngaleuleum teuing (paling jero 50 méter)"

    Kuring reuwas pisan pikeun nuluykeun maca koméntar jinis ieu ... 50 m mangrupikeun pikasieuneuneun nyata, menyelam rekreasi henteu ngamungkinkeun ngalangkungan 40 méter anu jero sareng komputer beuleum kedah siap-siap waé tapi didieu urang nyarioskeun henteu ogé teuleum seueur 50 méteran ?? Jigana urang henteu sadar kana naon hartosna, sakumaha ceuk kuring dina teuleum rekreasi kalayan alat-alat sareng botol hawa maksimal nyaéta 40 méter!

    Panasaran, dina halaman wéb Apple katingalina yén arloji éta henteu tiasa dianggo pikeun beuleum tapi éta ngadukung 50 'méter? Teu masuk akal, panjelasan na sabenerna saderhana sareng anjeun TEU BISA teuleum 50 méter tapi didasarkeun kana standar Casio (sigana mah milikna) anu 30 méterna percikan sareng 50 ngojay tapi henteu kedah diving nganggo peralatan. sareng upami urang didasarkeun kana 50 méter kana serat, kuring tiasa nyéépkeun cukup pikeun teuleum sareng alat-alatna

    Kuring reuwas yén ieu henteu acan dikoméntaran dimana waé