Google Maps diénggalan pikeun ngadukung ios 10 anyar

Google Maps ios

Minggu ayeuna urang ti Google nampilkeun kami piksel anyarna, smartphone anyar anu aranjeunna nyobian ngalawan barudak di blok. Tapi perang henteu sumping sareng Google Pixel, perang dimimitian ti baheula, sareng urang tiasa ningali contona sareng Google Maps. Aplikasi anu asalna sareng sadaya iDevices, tapi éta Apple dileungitkeun kalayan kaluaran aplikasi pemetaanana nyalira: Apple Maps. Tangtosna, jalma-jalma di Google henteu nyerah sareng nyiptakeun aplikasi langkung saé tibatan aplikasi anu asalna ti iOS.

Aplikasi anu parantos tumuh ngalangkungan waktos. Sanaos, panginten anjeun sadar yén ku mangkatna iOS 10 seueur widget Google Maps lirén damel, dugi ka ayeuna, Google Maps nembé waé update pikeun ngadukung ios 10 sareng bawa kami sababaraha pamutahiran sanés ... Saatos luncat kami wartosan anjeun sadayana warta ngeunaan Google Maps versi anyar ieu pikeun ios.

Pribados, upami aya anu kuring nonjolkeun Google Maps mangrupikeun inpormasi patalimarga anjeun hatur nuhun ka Google ogé ngagaduhan Waze, éta jalan Témbongkeun kalayan anu teu saurang ogé tiasa bersaing, sareng anu ayeuna paling seueur inpormasi angkutan umum gaduh. Ayeuna diénggalan kanggo ngadukung iOS 10 nganggo widget Google Maps, sareng ngamungkinkeun kami pikeun unggah poto tina situs anu kami buka.

Ieu anu aranjeunna carioskeun ka kami dina log pembaruan versi anyar Google Maps pikeun ios, versi anyar 4.23.0:

Unggah poto di gigir ulasan naon anu anjeun lakukeun sareng situs-situs
• Konsultasi pedaran situs, sapertos fitur, lingkungan, sareng jasa
• Kasaluyuan sareng iOS 10, kalebet widget anu didesain ulang pikeun "Angkutan umum caket dieu" sareng "Durasi perjalanan"

Anjeun terang, Upami anjeun hoyong aplikasi peta anu kualitas, ulah ragu pikeun ngaunduh Google Maps pikeun ios, aplikasi anu bakal ngantepkeun anjeun. Nyaéta bébas sareng universal, janten anjeun teu gaduh alesan sahenteuna nyobian aplikasi kompetisi Apple Maps.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.