Apple, Macs sareng kajadian anu teu datang

tobey-maguire-cry-spider-man

Ngayakeun mungkin acara dina Oktober ngenalkeun Mac anyar éta ngan ukur rumor anu parantos nguatan kakuatan saminggu-minggu parantos kalangkung. Gosip anu teras-terasan, sabab Apple teu acan mupus mamangna pikeun kajadian hipotetis anu bakal lumangsung minggu payun. Masih aya waktos kanggo Apple ngirim uleman, urang kedah biasa kana ideu yén masih teu aya kajadian bulan ieu, ngawatesan diri pikeun ngamutahirkeun produk langsung dina halaman wéb na.

Utamana, aranjeunna diarepkeun ningali berita dina bagian laptop, khususna dina kisaran Pro, anu sanés ngan ukur diperpanjang dina jero, tapi ogé di luar. Upami urang merhatoskeun naon anu urang terang dugi ka ayeuna, urang tiasa ningali modifikasi desain sakedik sareng warna anyar (sabab éta parantos kajantenan di MacBooks), sahingga ngeureunkeun hégemoni abu-abu pérak ciri.

Sareng Air na?

Ilangna rentang Air mangrupikeun hal anu parantos diramalkeun parantos lami: Kalayan MacBook anu langkung ipis sareng langkung saé, naon gunana ngajaga éta? Urang bakal ningali naha Apple mutuskeun pikeun tetep ngajaga modél anu parantos janten ikon salami mangtaun-taun, kumargi Jobs nampilkeunana di panggung ku nyoplokkeun tina jero amplop kantor.

Janten modél anu teu acan dirobih paling lami, Mac Pro anyar ogé diarepkeun bakal katingali dina acara éta. Seueur anu ngagaduhan skéma anu ngurilingan komputer generasi ayeuna, sareng sababaraha waleran anu sayogi dina waktos ayeuna. Henteu aya anu pasti, janten kami bakal merhatoskeun berita naon waé anu bakal timbul sareng anu nawiskeun kami sababaraha pitunjuk dina hubungan anu ditunggu-tunggu sareng anu tungtungna moal tiasa sumping.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.