Netatmo Ayana kaméra kaamanan anu pangsaéna pikeun iDevices urang

netatmo-ayana

Kami parantos ngawartosan anjeun dina sababaraha waktos ngeunaan sadayana alat anu tiasa urang anggo sasarengan sareng iDevices urang, sareng tungtungna na iPhones sareng iPads urang mangrupikeun alat anu ngiringan urang sadidinten, sareng mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngendalikeun sadaya anu sanés gadget yen urang gaduh di bumi palinter urang.

Sareng ieu mangrupikeun tujuan anyar iOS 10 kalayan aplikasi Home anyar, pikeun nyiptakeun pusat kontrol otomatisasi bumi anu sampurna pikeun bumi urang di iDevices urang. Termostat, switch Controllers, atanapi bahkan kaméra, mangrupikeun seueur gadget anu urang tiasa ngendalikeun langsung tina alat urang. Dinten ieu kami masihan anjeun tepat hiji kaméra panjagaan, alat anyar anu anjeun tiasa pasang di bumi anjeun. Saatos luncat kami bawa anjeun sadayana berita ngeunaan Hadiran Netatmo...

Netarmo Presence mangrupikeun alat anu narik pisan sabab tiasa dipasang tanpa masalah di luar ruangan (ogé di jero rohangan). Sakali urang masangkeunana, Netatmo Presence bakal nganalisis sacara real waktos upami aya persona di sakuriling imah urang, upami a palatih, atanapi bahkan upami a hewan nyusup ka kebon urang. Nalika éta ngadeteksi naon-naon anu anéh, éta bakal ngirim kami béja ka iPhone atanapi iPad kami. Analisis dilaksanakeun berkat Smart-Sight, algoritma anu diciptakeun ku mérek sanggup ngadeteksi sadaya "ayana" ieu.

Instalasi Netatmo Ayana saderhana pisan, urang ngan ukur kedah masangkeunana dina sagala sudut cahaya anu urang gaduh, Ayana Netatmo ogé bakal ngajabat salaku titik cahaya saprak peuting bakal hurungkeun lampu anu dipimpin na anu kuat anu ogé bakalan ngajauhan saha waé anu henteu dipikaresep ku urang. Sadaya inpormasi bakal disimpen dina microSD atanapi dina jasa panyimpenan awan, sareng jelas bakal nganggo jaringan Wifi di bumi urang. Kami parantos terang yén éta sanés hal anu aman pisan, tapi salaku pancegahan éta patut. Anjeun tiasa kéngingkeun éta dina halaman wéb Netatmo salami sababaraha minggu ka payun pikeun 299,99 €.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.