IPhone 8 bakal kalebet kaméra payun "révolusionér" kalayan sénsor 3D

IPhone 2017, anu urang sadayana sebut iPhone 8, sanaos, tiori na, ieu sanés nami anu disentuh, éta bakal janten alat anu ngabuka taneuh, atanapi sahenteuna éta anu urang ngarepkeun. Saatos tilu taun dicirian ku modél anu sami, saatos tuduhan anu teras-terasan sareng pengkuh henteuna inovasi, sareng sapertos ulang taun kasapuluh tina iPhone aslina dirayakeun, Apple "wajib" pikeun nyirian, deui, sateuacan sareng saatos. Ampir sadaya rumor nunjuk kana arah iPhone anu bénten pisan, kalayan bahan énggal, desain énggal, sareng kamampuan anu henteu kantos katingali sateuacanna, sahenteuna henteu dina iPhone. Sareng ayeuna analis populér Ming Chi Kuo sakali deui nyebarkeun bidang rumor ku nyarioskeun sistem kaméra "révolusionér".

Numutkeun ka guru ieu, salah sahiji révolusi pangageungna iPhone 8 bakal kajantenan dina kaméra payun na, dilengkepan modul anu bénten-bénten anu bakal ngamungkinkeun pangenalan wajah pangguna dina tilu diménsi. Éta sanés rumor anyar tapi, tanpa diragukeun, kanyataan yén ayeuna Kuo anu nyebatkeunana, masihan konsistén.

"Revolusi" iPhone 8 bakal lumangsung di payun na

Sajauh ieu aya anu nyarioskeun sababaraha modél iPhone 8, nanging, aya hiji anu bakal béda ti anu sanés. Maksad abdi asumsi éta iPhone 8 kalayan layar OLED melengkung di sisina sareng éta, upami rumor dikonfirmasi, éta bakal sapertos "iPhone 8 Premium" anu harga anjeun moal resep ka sadayana.

Nya, éta bakal justru iPhone 8 ieu sareng layar OLED ujung-ka-ujung éta anjeun kéngingkeun sistem kaméra payun 'revolusioner' énggal, Numutkeun ramalan énggal anu dibagi ku analis KGI Securities Ming Chi Kuo.

Sistem kaméra anu nyarios bakal diwangun ku total tilu modul anu, babarengan, bakal ditawarkeun Kamampuan sensing 3D fitur lengkep. Sareng dimana Apple kéngingkeun téknologi anu diperyogikeun pikeun kabaruan anu hébat ieu? Waleranna aya dina salah sahiji pembelian "alit" anu perusahaan damel ti waktos ka waktos sareng anu biasana henteu nawiskeun detailna. Spésifik, sistem kaméra payun ieu kalayan kamampuan 3D tiasa dianggo tina algoritma PrimeSense, perusahaan anu Apple kaala deui dina 2013.

Sistem kaméra énggal, sapertos anu parantos urang sebatkeun, bakal diwangun tilu modul, kaasup a modul kaméra payun parantos kapendak dina alat iPhone ayeuna, a modul transmisi infra red jeung modul narima infra red. Kalayan tilu modul ieu dijalankeun, kaméra bakal tiasa mendakan lokasi anu pas sareng jero pasti obyék anu aya dihareupeunana.

Salaku tambahan, ieu tiasa nyayogikeun manpaat anu tangtu, diantarana pangakuan raray sareng verifikasi idéntitas ngalangkungan scan iris tina pangguna.

Kaméra bakal tiasa dianggo ku ngagabungkeun inpormasi jero anu disayogikeun ku modul transmisi sareng panarimaan infra merah, sareng gambar tradisional 2D anu direbut ku kamera hareup. Kukituna, ieu henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun anu dikabarkan scanner iris tina iPhone 8, tapi ogé pikeun aplikasi game sanésna sareng kanyataan virtual masa depan sareng / atanapi pangalaman réalitas anu ditambih.

Warta ngeunaan kaméra payun "révolusionér" kanggo iPhone 8 ieu saluyu sareng rumor-rumor samemehna anu nyarioskeun kamungkinan ngaleungitna atanapi, sahenteuna, kaleungitan pentingna Touch ID, anu mihak kana pangakuan raray 3D atanapi téknologi scanning iris, salaku mékanisme kaamanan utama pikeun alat énggal. Analis JPMorgan Rod Hall parantos nyatakeun yén pangakuan wajah tiasa janten alternatif anu langkung aman anu ogé bakal ngabantosan ningkatkeun adopsi Apple Pay ku pangecér sareng lembaga kauangan.

Numutkeun ka Kuo, sistem kaméra tilu modul ieu "bakal nyandak pangalaman pangguna anu inovatif" kanggo iPhone 8 OLED, tapi kanggo ayeuna bakal ditangtayungan sakumaha ekslusif pikeun modél éta. "IPhones Future may come with a similar system for the rear camera," analis nyatet.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.