20W carjer iPad Air anyar vs 18W tina iPad Pro

Apple iPad Air anyar nambihan carjer 20W dibandingkeun sareng 18W iPad Pro anu diluncurkeun Maret kamari taun anu sami ieu 2020. Kami ngartos yén anu di pikahoyong ku Apple ku paningkatan sakedik ieu kakuatan pangisi daya tina iPad Air generasi kaopat énggal, nyaéta muatan pinuh na langkung gancang.

Beda antara Pro sareng Air anyar aya, sanaos leres yén ku desain urang tiasa "kagoda" pikeun mikir yén éta sami. IPad Pro mangrupikeun komputer Apple anu munggaran anu nambihan port USB C sareng ayeuna Airs énggal parantos nuturkeun, janten Éta pikaresepeun yén teguh terus bet dina palabuhan ieu dina iPads aranjeunna kumargi dina iPhone sigana bakal langkung lami deui.

Carjer 18W iPad Pro

Nambahkeun kakuatan anu langkung seueur ieu kana carjer anjeun sanés hal anu goréng, sabalikna. Kanaékan ieu tiasa janten pikaresepeun pikeun ngalaksanakeun muatan dina waktos anu kirang sareng sadayana ieu tanpa ngabahayakeun batré iPad anyar ieu. Upami urang milarian langkung seueur bedana kami bakal nembongan layar anu henteu 120HzIeu mangrupikeun négatip pikeun sadayana, tapi khususna pikeun anu kantos nyobian iPad sareng jenis layar ieu, upami anjeun salah sahiji anu teu acan nyobian, sesah pikeun sadar henteuna tingkat panyegaran ieu.

Tapi balik deui kana carjer urang fokus kana detil penting sanésna nyaéta yén hal ieu Apple nunjukkeun yén batréna 11 inci iPad Pro nyaéta 28,65 watt-jam litium polimér sareng iPad Air anu anyar nyaéta 28,6, XNUMX watt- jam, janten urang ngartos éta ieu janten batré anu sami dina kadua modél iPad.

Tanpa diragukeun, langkung disayogikeun tiasa ngecas alat-alat urang rada gancang, naon waé, tah Carger 20W ieu anu kalebet dina 2020 iPad Air tiasa ngawitan ditambihan ka iPad Pro dina Maret pikeun pangguna anu ngarencanakeun mésér, tapi kami parantos terang yén éta moal kajadian.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raúl Aviles cenahna

    Nyatana nyaéta kanaékan kakuatan carjer sok positip sakumaha anu anjeun carioskeun!

    Tapi kuring gaduh carjer 18W tina iPad Pro 11´'s 2020 sareng percanten ka abdi yén éta ngeusi gancang pisan!

    Kaleresan kuring kaget ku gancangna biaya iPad (dina sajam sareng sakedik dieusian) janten kuring ngabayangkeun yén nganggo carjer 20 W éta bakal saé!

    Ayeuna anjeun ngan ukur kedah mutuskeun antara ngagaleuh iPad Air énggal atanapi ngantosan dugi ka Maret? sareng mésér anjeun Pro salajengna anu diarepkeun "répolusionér"

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Tiasa waé Raul ngantosan kuring, sareng éta Air 2 kuring teras-terasan jalan leres

      Urang bakal ningali kumaha Pro anyar tapi kuring henteu hoyong teuing ilusi sabab hargana bakal naék

      salam!