2600 aplikasi ayeuna cocog sareng Apple TV anyar

apel-tv-panganteur

Nalika bieu sasasih parantos kaliwat ti saprak peluncuran resmi Apple TV generasi kaopat anu anyar, langkung ti 2600 aplikasi cocog sareng tvOS, sistem operasi énggal anu parantos ngaluarkeun generasi kaopat Apple TV. Beda utama antara iOS sareng tvOS dumasarkeun kana antarmuka grafis, sabab sésa programna sami sareng aplikasi ios.

Dina panulisan ieu, jumlah anu tepat tina aplikasi anu dirojong sareng sayogi di App Store pikeun Apple TV generasi kaopat nangtung dina 2624. Kaseueuran aplikasi sareng gim dipendakan dina kategori kaulinan sareng hiburan.

aplikasi apple-tv-kompatibel

Dina grafik di luhur, urang tiasa ningali kumaha jumlah aplikasi anu dugi ka Apple TV App Store éta tumuh dina laju 500 unggal minggu. Beda sareng naon anu kajantenan di App Store kanggo ios, sajumlah ageung aplikasi sayogi pikeun 0,99 euro. Upami urang ogé ngolompokkeun aplikasi anu gaduh harga langkung handap tina tilu euro dina kantong anu sami, kami mendakan yén 85% aplikasi aya dina kisaran harga.

Ogé, henteu sapertos App Store kanggo ios, di toko aplikasi pikeun Apple TV Kami mendakan yén 40% aplikasi sareng kaulinan sayogi kalayan pamayaran, sabalikna tina naon anu kajantenan di ios, dimana seueurna seueur aplikasi sayogi pikeun diunduh gratis tapi ku kompas dina aplikasi supados pamekar tiasa kéngingkeun manpaat tina pamekaranana.

Dinten ayeuna urang sono sababaraha gim sapertos Modern Combat 5 atanapi Real Racing 3 dina Apple TV. Éta sigana luar biasa yén sabulan saatos diluncurkeun alat ieu, pamekar tetep henteu ngaraos repot pikeun midangkeun éta cocog sareng tvOS, tapi urang kedah ngantosan sareng percanten yén gancang atanapi engké éta bakal diénggalan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose cenahna

    Nya, anjeun bakal nyaritakeun kumaha milari éta, sabab kuring henteu langkung ti 60 atanapi langkung.

  2.   Jose Antonio cenahna

    Halo, kamari kuring maca tulisan ieu sareng nalika kuring dugi ka bumi kuring mariksa sareng henteu mendakan seueur aplikasi, kuring gaduh Apple TV generasi kaopat saminggu sareng kuring cicing di Panama. Naha anjeun tiasa netelakeun naha kuring henteu ningali seueur aplikasi dina Apple TV kuring sapertos anu anjeun nyebatkeun dina tulisan?

  3.   Sebastian cenahna

    jolines tempur modern 5 bakal janten naraka ...

  4.   José cenahna

    Sareng kanggo iPad pro .. Sabaraha aya na? Naha kaseueuran gim atanapi aplikasi anu kuring anggo henteu diadaptasi, kalayan kualitas anu dipiboga sareng boros 🙁

  5.   Shawn_Gc cenahna

    Wilujeng enjing, punten anjeun tiasa bantosan abdi? Kuring gaduh Apple TV disambungkeun ku ethernet kumargi kuring percanten langkung ti ku Wifi, masalahna nyaéta macbook masihan kuring AirPlay, tapi tina iPhone kuring kéngingkeun tapi TEU! Sareng hal anu sanés, aplikasi Jauh, henteu dianggo pikeun kuring! Kuring ngalakukeun tés ku nyoplokkeun Ethernet sareng ngantepkeun pikeun Wifi sareng éta tiasa dianggo saé, duanana Jauh sareng Airplay dina iPhone, patarosan kuring nyaéta ... Naha urang kapaksa nyambungkeun ku WiFi pikeun ngamangpaatkeun ApoleTv kalayan iPhone? Kusabab upami kitu, anjeun tiasa nyarios ka kuring pikeun naon sambungan Ethernet. Nuhun salam