Podcast 2 × 01 tina Actualidad iPad: Usum premiere

Podcast-News-iPad

Kami perdana usum kadua iPad iPad Podcast kami kalayan seueur parobihan. Kami tangtosna bakal neraskeun nganalisis berita Apple, tapi ogé nyéépkeun kamar pikeun sesa berita téknologi anu muncul sareng anu pikaresepeun. Salaku tambahan, séri musik, bioskop sareng televisi ogé bakal ngagaduhan tempatna dina siaran mingguan kami anu tiasa dituturkeun sacara langsung Spreaker sareng tangtosna ngupingkeun nalika anjeun hoyong lebet iTunes. Upami anjeun kersa, anjeun ogé tiasa ngadangukeunana ti pamuter anu kami lebetkeun ieu di handap.

Dangukeun »2 × 01: Usum premiere Podcast of Actualidad iPad» dina Spreaker.

Kami ngantosan anjeun dina podcast salajengna supados anjeun tiasa ilubiung langsung sareng kami, anu bakal di Rebo, 9 Séptémber saatos intina Apple


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.