Simpen diri anjeun 8 euro ku unduh 3 aplikasi gratis ieu kanggo waktos anu terbatas

Kami balik kana beban pikeun ngumpulkeun sababaraha aplikasi anu kanggo waktos terbatas sayogi kanggo diunduh gratis. Sababaraha dinten ka pengker kuring masihan terang ka anjeun tentang aplikasi dina saminggu yén Apple parantos milih pikeun diunduh gratis pikeun waktos anu terbatas, Busy Shapes, aplikasi pikeun pangleutikna di bumi, antara umur 2 sareng 5 taun. Tapi dina tulisan ieu kami moal nyarios ngeunaan aplikasi atanapi kaulinan pikeun barudak leutik, tapi pikeun kolot. Aplikasi anu kami nunjukkeun anjeun unduh dinten ieu nyaéta: Tabatach, gim RPG Adventure To Fate sareng CloudPlayer Pro.

TABATACH

Tabatach gaduh harga biasa di App Store 0,99 euro sareng éta ngamungkinkeun urang pikeun ngontrol rutinitas sadidinten anu urang lakukeun di gim atanapi di luar éta. Tabatach ngamungkinkeun urang ngahartikeun interval antara rutinitas, waktos istirahat, siklus pengulangan ...

Petualangan nasib

Dina Adventure To Fate, éta nawiskeun kami dugi ka 8 pilihan pikeun ngarobih kamampuan karakter urang, kalayan dugi ka 6 profesi anu béda. Urang kedah ngéléhkeun kakuatan jahat anu parantos ngéléhkeun batalyon urang sareng ngirangan sadaya fasilitas urang. Adventure To Fate, ngagaduhan skor rata-rata 4,5 bintang tina 5 kamungkinan. Kaulinan ieu Éta gaduh harga biasa di App Store 3,99 euro.

CloudPlayer Pro

Kadatangan jasa musik streaming parantos biasa pikeun seueur pangguna, nanging henteu sadayana anu daék atanapi sanggup mayar langganan bulanan. Pikeun sadaya pangguna anu ngagaduhan perpustakaan musik ageung sareng hoyong tiasa maénkeun musik karesepna tina alatna, CloudPlayer Pro mangrupikeun aplikasi anu saé, anu ngagaduhan harga biasa di App Store 3,99 euro. CloudPlayer Pro ngamungkinkeun urang maénkeun perpustakaan musik urang langsung tina jasa panyimpenan awan urang, naha éta Dropbox, Yandex, Google Drive, OneDrive atanapi Box.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.