360º pidéo tina Facebook sumping kana aplikasi pikeun ios

360-dina-warta-eupan

Facebook ngaluncurkeun kamungkinan nongton pidéo 360 derajat pikeun aplikasi Android na salami sababaraha waktos, nanging, pangguna ios ngantosan palaksanaan kamungkinan ieu. Ngantosan parantos atosan, Facebook parantos nambihan kamungkinan ieu dina aplikasi pikeun alat ios. Pidéo anu hébat ieu lumayan pikaresepeun ogé pikaresepeun, janten waktuna pikeun nyerang Timeline sareng aranjeunna. Tanpa diragukeun, jaringan sosial henteu lirén ngarobih nyalira supados henteu kaleungitan moméntum sareng narik langkung seueur pangguna anu teras-terasan tetep tetep hirup.

Pidéo 360-gelar ieu asalna tina kolaborasi antara Facebook sareng Oculus. Aranjeunna bakal némbongan salaku pidéo normal dina Gariswanci Facebook urang, tapi, nalika urang ngamimitian pidéo éta kami bakal tiasa berinteraksi sareng pidéo éta, ku mindahkeun iPhone urang bakal tiasa ningali naon anu bakal ditingali dina sudut pandangan éta bari vidéo ieu dirékam. Salaku tambahan, platform pamekar Facebook nawiskeun pitunjuk ngeunaan cara ngadamel pidéo ieu pikeun nyayogikeun gambar anu pangsaéna, ogé léngkah-léngkah pikeun unggah kana jaringan sosial, kalayan sagala niat nyayogikeun aranjeunna sareng ngajantenkeun aranjeunna jinis umum eusi dina jaringan Sosial anjeun.

Perkawis kontén, parantos kami parantos ningali pidéo anu mimiti disponsoran ti Disney, GoPro sareng WakilNanging, Facebook ngumumkeun yén urang ogé bakal tiasa ningali eusi tina BuzzFeed, ABC News sareng Nickelodeon. Sanaos sakumaha biasa, kagunaanna bakal dasarna promosi, Samsung sareng Nescafé parantos nyiapkeun iklan 360-derajatna dugi ka ayeuna, fungsi Facebook anu sanés anu bakal diserang ku iklan, sapertos Instagram, dimana foto-foto iklan mimiti muncul. Panginten panginten biasa teuing nalika browsing jaringan sosial. Upami anjeun mimiti ningali pidéo énggal dina Facebook, anjeun terang, giliran telepon pikeun ngaréntenkeun sudut pandang anu anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.