37 bank énggal ngagabung sareng Apple Pay di Amérika Serikat

apel kuadrat mayar 2

Sakapeung kuring mikir yén teu tiasa seueur bank, tapi Amérika Serikat kaget kami. Sareng éta 37 bank sareng éntitas énggal dilebetkeun kana Apple Pay di Amérika Serikat, Samentara éta, ékspansi di Éropa tetep janten diabaikan sareng kami pangguna anu parantos percanten kana kecap Tim Cook sababaraha bulan, anu nyarios yén Apple Pay bakal dugi ka Spanyol salami taun 2016 ieu, sareng kanyataanna nyaéta taun éta bakal réngsé sareng Apple Pay henteu sumping. Samentawis éta, Perancis sareng Swiss parantos nampi sistem pembayaran tanpa kontak perusahaan apel kalayan panangan.

Leres, urang teraskeun ngantosan sareng mundur diri, sabab urang tingali kumaha Apple Pay terus tumuh di nagara jimat na, Amérika Serikat. Kanyataanna nyaéta kuring mayar pamayaran tanpa kontak unggal dinten, tapi henteu nganggo iPhone kuring, sareng éta nganyenyeri kuring. Usaha Spanyol sayogi sapinuhna pikeun téknologi pamayaran seluler, nanging, Apple hoream masihan kasempetan éta ka kami.

Ieu mangrupakeun bank anyar sareng lembaga kiridit gabung sareng Apple Pay di Amérika Serikat:

  • Bank St. Francisville
  • Bank Winnfield & Perusahaan Amanah
  • Uni Kredit Federal Billings
  • Bank Pusat (OKÉ)
  • Bank Usaha Warga
  • Serikat Kredit Karyawan Kota County
  • Bank Komunitas Kahiji (duanana Arkansas sareng Michigan ayeuna)
  • Mimiti Federal Bank Florida
  • Bank Internasional munggaran & Amanah
  • Bank Internét Mimiti Indiana
  • Bank Relawan Pertama
  • HOME BANK
  • Bank Nagara Industrial
  • Uni Kredit Kitsap
  • Kleinbank
  • Uni Kredit Federal LA Capitol
  • Anggota Hiji Uni Kredit Federal
  • Midwest Bankcentre
  • Bank Dagang Nasional
  • Bank Needham
  • Bank Kulon
  • Uni Sisi Kiridit Taman
  • Bank State Bank & Amanah
  • Uni Kredit Federal Redstone
  • Uni Kredit Komunitas Scénic
  • Union Kiridit Jasa
  • Springs Valley Bank sareng Amanah
  • Bank Nagara Chilton
  • Summit Propinsi Bank
  • Uni Kredit Panonpoé Federal
  • Bank Arlington
  • Bank Hemet
  • Uni Kredit Federal Service Amérika Serikat
  • Uni Bank
  • Amérika Serikat Uni
  • Lebak Témbong Bank
  • Serikat Kredit Keuangan Kulon

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    Sakumaha anu kuring kantos baca dina internét éta henteu ngagaduhan langkung teu kirang ti 7.836 bank 😉