5 berita Apple anu ngantisipasi rumor (iPhone 7 sareng iPhone OLED kalebet)

Peluncuran iPhone anyar

Kamari urang ngantisipasi sababaraha kamungkinan fitur anu iPhone 7 bakal kalebetkeun numutkeun rumor yén urang terang dugi ka ayeuna. Sanaos mangrupikeun modél anu paling diantisipasi ti kisaran Apple, éta sanés ngan ukur ngeunaan anu detilna parantos dibahas. Nyatana, kedah diémutan yén sateuacan iPhone dipidangkeun, hiji kajadian anu diramal-asalna bakal aya dina bulan Séptember, panginten aya peluncuran anu sanésna dina kisaran produk apel. Ogé ti tanggal éta tiasa aya kejutan. Sahenteuna éta anu dicarioskeun dina média khusus.

Sapertos unggal dinten aya kabaruan énggal - pantes kaleuleuwihanan - perkawis naon anu janten naon Apple aya di pasar dina waktos anu caketDinten ieu kami hoyong nyusun kompilasi énggal pikeun pangguna anu rada leungit, pikeun anu parantos nyambung kusabab seueur inpormasi anu aya, atanapi pikeun anu hoyong janten langkung jelas ngeunaan naon anu dibahas sadayana sahingga éta janten kamungkinan perusahaan apel leres-leres bakal aya.

5 produk Apple anyar anu tiasa janten kanyataan

Anu kami nunjukkeun anjeun di handap ieu mangrupikeun produk anu sumber mumpuni parantos diobrolkeun dina sababaraha dinten terakhir. Éta henteu hartosna yén aranjeunna bakal janten kanyataan, tapi éta hartosna langkung sigana batur anu boro-boro aya rumor. Sabenerna, pikeun masihan anjeun ideu ngeunaan kamungkinan yén produk ieu janten kanyataan, kami parantos ngatur ti luhur dugi ka kamungkinan panghandapna. Janten upami anjeun henteu mendakan sateuacan Apple ngaleupaskeun, éta kusabab anjeun henteu hoyong:

  1. IPhone 7: Sigana yén iPhone salajengna bakal ngajaga nomenclature anu dipikaterangna dugi ka ayeuna sareng kanggo waktos ieu mangrupikeun hiji-hijina kapastian anu urang gaduh. Dina Séptémber presentasi jajaran anyar parantos dilakukeun, maka dina tanggal éta kami bakal ngantunkeun mamang ngeunaan nami resmi. Anu teu diragukeun nyaéta bakal aya modél énggal sareng bakal janten tuluyan tina iPhone 6s.
  2. IPad Pro anyar: Apple diarepkeun nyimpen tablet anu paling fungsional sareng sapertos komputer di pasar sareng nampilkeun versi anu langkung alit dina hal ukuranana ayeuna. Gosip nunjuk kana ukuran sakitar 9,8 inci anu bakal janten persaingan langsung pikeun iPad Air. Boh éta bakal turun dina harga ngaleungit tina pasar, atanapi éta bakal tetep janten pilihan pikeun pangguna anu kirang propésional. Tina naon anu henteu diragukeun nyaéta aranjeunna bakal janten persaingan sareng ieu sanés khas Apple sahingga kuring ragu yén éta mangrupikeun kanyataan.
  3. IPhone 5se: balik deui kana konsép asli Apple kalayan layar anu langkung alit parantos janten tarohan taun ayeuna. Seueur sumber mastikeun yén jajaran iPhone anyar ieu bakal janten kanyataan, tapi anu sanésna nolak langsung. Kaleresan nya éta bakal rada kontroversial tapi éta tiasa jalan.
  4. IPhone 5,8 kalayan tampilan OLED: diantara rumor panganyarna ngeunaan Apple aya anu nyarioskeun kamungkinan ngalih ka layar OLED. Sanaos sanés mangrupikeun hal anu dilakukeun dina jangka pondok, aya cariosan anu tiasa pencét pasar taun payun. Kanggo sababaraha éta bakal janten gaganti iPhone 7. Kanggo anu sanés éta bakal ngaresmikeun kisaran produk anyar. Sanaos tingkat ieu, upami rumor leres, urang bakal ngagaduhan Apple anu mirip sareng Samsung sareng ratusan pilihan (kuring henteu percanten)
  5. Pinggel pinter: Éta paling henteu dipikaresep tapi jelas yén segmen masarakat, khususna anu henteu tiasa ngaksés Apple Watch, nungtut. Meureun aranjeunna bakal ngaleupaskeun, tapi henteu ayeuna.

Urang bakal ningali naon anu Apple lakukeun ayeuna yén urang terang seueur hal anu panginten di kantor anu paling rahasia na. Kanyataanna, Cupertino beuki hésé pikeun ngajaga sadaya data na tetep gembleng, tapi henteu sigana hal anu hariwang teuing ku sabab kejutan yén aranjeunna teras-terasan ngajalankeun sareng parangkat lunak sareng kamungkinan panggunaan dina presentasi resmi anu panasaran. Mana produk ieu anu anjeun pikirkeun moal muncul dina pasaran? Sareng tanpa anu Apple moal cicing?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   anonim cenahna

    Kuring henteu terang dimana nyandak tulisan ieu, kuring ngarepkeun langkung seueur, nyarios gelang sapertos kitu, janten kuring henteu terang ... kanyataanana virtual nyaéta ... mobil ... sareng anjeun datang ka kuring sareng gelang anu parantos ngagaduhan Apple nonton ...

    IPhone 5se ?? Éta parantos dipikaterang yén éta langkung kamungkinan disebat iPhone SE, sareng éta henteu balik deui kana konsép Apple anu asli, éta teras-terasan nganyarkeun terminal ku layar anu langkung alit, kalayan sagala rupa di dunya.

    ipad énggal henteu kedah bersaing sareng hawa ipad, henteu paduli naon anu disebatna atanapi sakumaha aranjeunna nyarios éta bakal disebat ipad 9,7 anu bakal aranjeunna tampilkeun nyaéta panerus ipad saméméhna tina diménsi anu sami, sareng éta 9,7 ″ sanés 9,8 ″ sakumaha anu anjeun carioskeun. ._.

    dimana aya rumor gelang pinter? naon aya rumor ngeunaan "tali pinter" kanggo arloji apel, éta anu aya, henteu aya gelang atanapi produk independen tina jam tangan Apple, éta moal logis pikeun ngalakukeun gerakan sapertos kitu.

    Kuring henteu aya anu ngawartosan anjeun kumaha ngadamel tulisan tapi anjeun tiasa ngawartosan diri anjeun langkung saé sareng henteu nyerat naon anu anjeun impikeun ka Apple tadi wengi.
    Dimana anjeun kéngingkeun kamungkinan Apple pikeun dunya maya? sadaya perusahaan bet sareng Apple gaduh patén-patén, mobilna masih aya rumor ngeunaan konsési énggal pikeun tés, sareng iphone pro jauh teuing pikeun nyandak nami anu teu dipikagaduh.

    Hapunten tapi kuring henteu resep kana tulisan, salam.

  2.   roberto cenahna

    Naon gunana inovasi anyar pikeun kuring upami saatos sababaraha taun éta henteu saé sahingga layar OLED mangrupikeun kabeulit upami sinar panonpoé henteu tiasa ditingali Kuring gaduh kasempetan pikeun ningali omeled ti samsuug s6 éta mangrupikeun omong kosong sistem na I ngabandingkeun éta Dina iPhone 4 atanapi bahkan ngungkulanana, éta sababna angka-angka éta langkung parah, gambar pamungkasna ditingali upami layar 16-bit, kuring henteu terang naha iPhone parantos lulus / a langkung seueur sapertos Mac iPad sahingga upami aranjeunna henteu ngagaduhan otonomi atanapi baterai anu saé sahingga iPhone anu ipis ngorbankeun batréna langkung seueur milli-amps

    1.    Guru anjeun cenahna

      Diajar nyerat.

  3.   Pato cenahna

    «Sapertos unggal dinten aya novelty BARU - GO TO REDUNDANCY» ???

    Sareng kumaha upami "Sapertos unggal dinten aya novelty tambahan" ???

    Ya Allah !!!